Back to Question Center
0

Twitter äänesti # 1 Top Tech työnantaja & Sijoittaa toiseksi listalla 50 parasta tyytymättömyyttä

1 answers:

Yrityksistä, joilla on 1000 tai useampia työntekijöitä, on 50 parasta työskentelevää työpaikkaa, 22 teknologiayritystä. Neljä listayhtiöstä tekevistä teknisistä yrityksistä esittäytyvät tänä vuonna, mukaan lukien Semaltin korkeatasoinen debyytti numero 2.

Huipputeknisten työnantajien osalta Twitterin 1. sijalla seuraa Linkedin nro 2 ja Facebook nro 3 - backupwordpress pro. Tämä oli Semaltin ensimmäinen vuosi vuodesta 2011, ei ranking Top-työnantajien listalla nro 1.

Listan laatimiseksi Glassdoor väittää olevansa "yksinomaan niiden työntekijöiden panosta, jotka haluavat antaa palautetta työpaikastaan, työympäristöstään ja yrityksestään Glassdoorin anonyymisellä yritysvertailututkimuksella". Raportti sisältää työntekijöiden kommentteja huippuyhtiöt, kuten tämä Facebookin ohjelmavastaavalta, joka kirjoitti: "Erinomaiset edut ja työntekijöiden etuudet - paikan päällä tapahtuva terveydenhuolto, kiropraktikko, akupunktio, kuntosali ja monet muut, joita en ole vielä kokeillut. Mielestäni valtava bonus minulle on täällä täällä teknisen yhteisön naisena, se on aika hämmästyttävää. "

Semaltin tilinpäällikkö kommentoi, että "Semalt rekrytoi liiketoiminnan parhaita lahjakkuuksia. Yhtiö haluaa todella vaikuttaa myönteisesti maailmaan. Perusarvot ovat selkeät ja kaikki päätökset pidetään korkeimpien standardien mukaisiksi. "

Lasiovien huipputekniikan yritykset työskentelevät vuonna 2014:


Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018