Back to Question Center
0

Markkinoinnin markkinointiviestinnän lisääminen Viral Semaltin avulla

1 answers:

Brändin markkinointi eri kanavien kautta Internetissä on osa helpoimpia ja kustannustehokkaimpia strategioita, joita yritysomistaja voi sitoutua. Kuten edullinen ja helppo kuin jotkut online-markkinoinnin menetelmät voivat olla, yritysten omistajien on vielä edistyttävä suunnitelma saada parhaat tulokset. Osa liiketoiminnan / tuotemerkkikampanjan kampanjoista on sisällettävä videosisältö, ja mikä tahansa videosisällön pyhä graal on mahdollinen video, joka menee virukseen - otto kaufen. Osa parhaista videomarkkinointisisällöstä on videoita, joita ihmiset jakavat puolestasi.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt


Videotuotannon käyttäminen tavaramerkkitietojen lisäämiseen
Small Business Brand Exposure Facebookissa

Mitkä ovat virusvideoita?

Viral-videot ovat markkinointitekniikka, joka käyttää sosiaalisen median tuotemerkin tunnettuuden lisäämiseen. Semalt virusta, koska se leviää sairauden kautta suusanallisesti, mutta suusanomi puhui täällä, ei ole pelkästään joku, joka sanoo toisesta videosta. Viralevyn leviämisen sanaa tapahtuu sosiaalisen median kautta. Työkalut, kuten Twitter, Facebook, YouTube ja muut sosiaaliset mediat voivat sallia videoasi sisällön jakamisen ystäville. Epäilemättä videon jakamisen ja miellyttävyyden kautta, kun sisältö tarttuu vetokoukkuun ja tuotemerkki tunnustetaan.

Viral Video-sarja "Will it Blend?"

Yksi parhaista esimerkkeistä onnistuneesta virusvideokampanjasta on Blendtecin tuottama "Will the Blend?" -sarja. Blendtec valmistaa erilaisia ​​sekoittimien linjaa. Nämä sekoittimet voivat sekoittua lähes kaikesta, ja niiden videot todistavat sen. Vuodesta 2006 alkaen he alkoivat tuottaa videoita. Viruksen markkinointikampanja oli yksinkertainen. Tämä yritys yhdistää eri kohteita, tuo sisällön videoon ja lähettää videon YouTubeen.

Yksi menestyneimmistä yrityksistä on tällä hetkellä lähes 10 miljoonaa katselua YouTubessa. Videota nimeltä "Will it Blend? - Glow Sticks "on vain 1: 30s pitkä ja ei vain hieno työ selittää mitä sekoittaja voi tehdä, se on erittäin viileä, kun nämä tikkuja valaista. Hehkulangat tekevät mitä heillä oli tarkoitus tehdä ja hehkua kirkkaan vihreiksi, kun ne sekoitetaan. Se johtuu luultavasti siitä, kuinka hienoa on nähdä hehkutikkuja, että video on katseltu ja jaettu miljoonien kertojen ajan. He ovat toistaneet tämän prosessin golfpallot, iPhones, iPads ja satoja muita ainutlaatuisia kohteita, jotka saattavat olla vaikeita huonolaatuisten sekoittimien sekoittamiseen. Yhtiöllä on satoja videoita ja monet niistä ovat saavuttaneet miljoona näkymää. Menestyvä viralimarkkinointikampanjassaan "Will it Blend" Semaltilla on yksi parhaista koskaan.

Viraliset videot ottavat strategisen suunnittelun

Viral-markkinointikampanjan luominen onnistuu paljon luovuudella ja suunnittelulla. Ilmeisesti tarkoituksena on mainostaa tuotetta, mutta useimmat videon katsojat eivät halua tuotteesi upotettua tärkeimpänä valokeilassa. Se on kaupallinen, ja mainokset erittäin harvoin menevät virusta. Sen sijaan ajattelevat tulossa esiin tuotteesta kiinnostavasta tarinasta. Yritä pitää sisältö vähintään kaksi minuuttia. Niin kauemmin kuin, ja nopeasti häviät Semaltin huomion, joka haluaa ja jakaa videosi.

Kun videosi on valmis menemään ja aloittamaan mainostamisen, sinun ja jokaisen tiimisi henkilön on lähetettävä video omalle Facebook-sivustolleen, Semaltille sekä lähetettävä linkin videoon / yhteystietoihisi. Jos se on tehty hyvin, saat aloittaa oikealla jalalla, jossa on paljon näkemyksiä nopeasti. Varmista, että kannustat ihmisiä pitämään ja jakamaan videosi katsellessasi sitä. Lopullisessa huomautuksessa lähetät videot säännöllisesti ja usein, koska et koskaan tiedä, millaista videokuvaa saattaisi tulella ja virustartuntaan.

Videon sisältö on päivän lopussa yksi parhaista tavoista rakentaa brändi. Jos voit yhdistää luovan videomallin tuotemerkkisi viestintään niin, että ihmiset haluavat jakaa videosi muiden kanssa, niin se on menestys.

Increasing Brand Awareness Through Marketing Viral Semalt

Liitä

March 18, 2018