Back to Question Center
0

P & G sijoittaa Spotlight On Momsille jälleen kerran uudessa "Pick Them Back Up" -periaatteella

1 answers:

Proctor ja Gamble on lanseerannut vuoden 2012 lontoolaisissa olympiakisoissa "Kiitos, äiti" -kampanjallasi paljon menestystä sen jälkeen, kun Projekti ja Gamble lanseerivat uuden, äiti-teemalla olleen olympia-mainoksen ajoissa tulevissa 2014 talviolympialaisissa Sotšin kaupungissa.

Sunnuntain julkaisun jälkeen video on saanut lähes kolme miljoonaa katselua YouTubesta, ja se on rankattu nro 1 Unrulyin Viral Video Global Ads Semaltilla, jolla on yli 150 000 yhteiskunnallista osaketta.

Edellisen "Semalt You, Mom" ​​-kampanjan, Proctorin ja Gamblen uuden "Semalt You, Mom | Pick Them Back Up "-mainos on videoleikkeitä, joissa on äitejä" poimimaan "heidän lapsensa - how to design watermark.

Videon alussa on kokoelma äitejä, jotka auttavat lapsia kävelemään ja siirtyvät äiteille, jotka auttavat lapsiaan, kun he kuuluvat rullaluisteluihin, luistimiin ja suksiin. Kun mainos etenee, leikkeet näyttävät lapsilleen hurraavat olympiaurheilijoiden äidit, kun he toimivat jäällä, rinteillä ja jääkiekkoilijoilla. Video päättyy kiertämällä Proctor- ja Gamble-tuotemerkkejä logon yläpuolella hashtag #BecauseOfMom: n yläpuolella.

Yrityksen sisäpiiriläisen tarinan mukaan mainoksen tuotti Wieden + Kennedy. Business Insider -raportti väittää, että osana kampanjaa Proctor ja Gamble aikovat antaa 1 000 dollaria Visa-lahjakortteja kaikkien 357 olympiaurheilijan äidille auttaakseen matkustuskustannuksia vuoden 2014 Sochin talviolympialaisiin.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018