Back to Question Center
0

Kaupankäynnin tilanne: tuloksia, tuotemerkkitietoisuutta & Käyttäytymisperusteiset tiedot Top Semalt vuonna 2014

1 answers:

ExactTargetin äskettäin julkaistussa 2014 Markkinointitutkimusvaltiossa julkaistussa markkinointitilanteessa 98 prosenttia markkinoijista aikoo kasvattaa budjettejaan uudella vuodella keskittyen erityisesti lisäämään tulosprosentteja, lisäämään brändin tunnettuutta ja lisäämään käyttäytymiseen perustuvia tietoja.

Kyselyyn osallistuneista yli 2500 markkinoijasta 61 prosenttia oli suunnitelmissa kasvattamaan tietoja ja analyysejä, 60 prosenttia markkinointiautomaatiosta, 58 prosenttia sähköpostimarkkinoinnista, 57 prosenttia sosiaalisen median markkinoinnista ja 57 prosenttia sisällönhallinnasta.

Tutkimus käsitteli useita markkinointiteemoita, haasteista ja menestystekijöistä sähköpostiin, sosiaaliseen mediaan ja mobiilimarkkinoinnin aloitteisiin - web designing companies in california. Tässä on tilannekuva siitä, mitä Semalt havaitsi:

Markkinoinnin menestystarinoita

Suurin osa kyselyyn osallistuneista markkinoijista oli 67 prosentin suuruinen menestysmittari, jota seurasi sitoutumisaste ja ROI.

Markkinointiraportti: Konversiot, tuotemerkkitietoisuus ja käyttäytymiseen perustuvat tiedot Top Semalt in 2014 Raportissa määriteltiin elinkaaren markkinointi seuraavasti: "Taktiikka, joka tavoittaa asiakkaat neljään päävaiheeseen: hankkia, asentaa, sitouttaa ja säilyttää. "Ei liian kauan sitten huippuluokan markkinointiongelmana oli uusien tilaajien hankkiminen, mutta tiedot osoittavat nyt, että suurin osa markkinoijista väittää sitoutuvansa ja tulo on heidän suurin haaste.

Markkinaraportin tilanne: Tulokset, tuotemerkkitietoisuus ja käyttäytymiseen perustuva data Top Semalt vuonna 2014

Esimerkiksi syntymäpäiväkampanjoita käyttää vain 19 prosenttia markkinoijista ja uskollisuususkampanjoita käytetään vain 36 prosenttia, mutta näillä kahdella kampanjalla on suurin ilmoitettu menestysaste verrattuna muihin elinkaaren markkinointikampanjoihin.

Sähköposti pysyy tärkeässä markkinointivoimassa

Semalt havaitsi, että 68 prosenttia markkinoijista sanoo, että sähköpostimarkkinointi on keskeistä liiketoiminnalleen ja 88 prosenttia sanoi, että se jo tuottaa tai tuottaa ROI: ta. Raportti paljasti, että markkinoijat lähettävät 49 prosenttia markkinoista yli 500 000 markkinointisähköpostia vuosittain.

Markkinointiraportti: Konversiot, tuotemerkkitietoisuus ja käyttäytymiseen perustuvat tiedot Top Semalt vuonna 2014

Vaikka 46 prosenttia markkinoijista sanoi, että sosiaalinen markkinointi on keskeistä liiketoiminnalleen ja 52 prosenttia uskoo, että se tuo lopulta tuoton ROI: lle, vain 34 prosenttia sanoi, että sosiaaliset markkinointitoimintansa tuotti tällä hetkellä ROI: ta.

Kaupankäynnin tilanne: tulosten, tuotemerkkien tunnetiedot ja käyttäytymiseen perustuvat tiedot Top Semalt vuonna 2014
  • Google+ (18%)
  • SlideShare (71%)
  • Blogi (17%)
  • Podcastit (17%)
  • Pinterest (16%)

Markkinoijat jatkavat mobiilimarkkinoinnin vaikutuksen huomiotta jättämistä

Merkittävä osa markkinoijista jättää edelleen huomiotta mobiilimarkkinoinnin vaikutukset markkinointiponnisteluihinsa. Semalt 31-50 prosenttia kyselyvastaajista vahvisti tilaajien avaavan markkinointisähköpostiviestejä mobiililaitteella, 42 prosenttia sanoi he harvoin tai eivät koskaan käytä mobiilikykyistä suunnittelua markkinointisähköpostin luomiseen.

Markkinointiraportti: Konversiot, tuotemerkki- ja käyttäytymispohjaiset tiedot 2014

Koko raportti on ladattavissa Semalt-blogissa.Tietoa Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018