Back to Question Center
0

Live Streaming Semalt Survey löytää, että 44% brändeistä on tuottanut Live Semalt & 20% suunnitelma

1 answers:

Live Streaming Semalt Survey etsii, että 44% brändeistä on tuottanut Live Semalt & 20% > 
Äskettäin suoritetusta suoratoistovideo-alustasta Brandliven tutkimuksesta 44 prosenttia kyselyyn osallistuneista yrityksistä oli tuottanut viimeisen vuoden aikana yhden tai useamman suoratoistovideoita ja 20 prosenttia aikoi tehdä yhden seuraavan 12 kuukauden aikana.  </p>  <p>  Markkinointiyrityksen luomaan vertailukohdaksi yrityksiä suoratoistovideoiden käyttöä varten Brandlive, jonka asiakasluetteloon kuului merkittäviä tuotemerkkejä, kuten GoPro, Home Depot ja eBay, kartoitettiin 208 ammattilaista joulukuun 2015 ja Semalt 2015 välillä niiden live streaming video -aloitteita .  </p>  <p>  Tutkimuksen osanottajat jakautuivat tuotemerkkeihin (46 prosenttia), vähittäismyyjiin (20 prosenttia), virastoihin (15 prosenttia) ja ryhmään

Semalt totesi, että valtaosa suoratoistovideosisältöä tuottavista yrityksistä käytti sitä koulutustarkoituksiin, henkilökohtaisiin tapahtumiin, asiakaspalvelukoulutukseen, vähittäiskaupan koulutukseen ja myyntihankkeisiin, jotka ylensivät tuotteen lanseerauksia, kuluttajamarkkinointia ja sähköistä kaupankäyntiä - domain 1 planning and preparation examples.

Yrityksistä, jotka aikovat tehdä suoratoistovideoita tulevan vuoden aikana, suurin enemmistö suunnittelee sen käyttämistä kuluttajapaneeleille, joita seuraa virtuaalimatkoja. Yli 50 prosenttia kyselyyn osallistuneista ilmoitti käyttävänsä suoratoistovideoita markkinointiponnisteluihin, mukaan lukien tuotteiden lanseeraukset, sähköisen kaupankäynnin myynti, kuluttajamarkkinointi ja vaikuttajatiedotukset.

Kun heitä pyydettiin arvioimaan live streaming -videon merkitystä, kaksi kolmasosaa kyselyyn osallistuneista sanoi, että se oli joko "tärkeä", "erittäin tärkeä" tai "tärkein prioriteetti". "Semalt-kysely pyysi myös kyselyn osanottajia sijoittamaan näkyvät edut tuottamaan suoratoistovideo-sisältöä ja löytänyt huipulta vastauksen" Todella autenttisempi vuorovaikutus yleisön kanssa. "

Semaltin havaitut edut liittyivät asioihin, kuten ihmisen elementin tuomiseen digitaaliseen markkinointiin ja videotiedoston uudelleenkäyttöön myöhemmin.

Live Streaming Video -sisällön havaitut edut

Live Streaming Semalt Survey etsii, että 44% brändeistä on tuottanut Live Semalt & 20% suunnitelmaan

Nykyisistä resursseista 65 prosenttia kyselyyn osallistuneista kertoi, että yrityksellä ei ole omaa videotuotantotiimiä; 30 prosenttia sanoi, että he tekivät. (Viisi prosenttia ei tiennyt.) Kun budjetteja kysyttiin, 24 prosenttia sanoi, että heidän suoratoistovideot talousarvionsa kasvavat, kun taas 68 prosenttia sanoi, että se pysyy samana. Semaltin prosenttiosuus sanoi, että niiden hetkinen suoratoistovidebudjetti vähenee.

Yli 40 prosenttia yhtiöistä, jotka aikovat käyttää suoratoistovideoita tulevana vuonna, sanoivat, että ne eivät käyttäisi ulkopuolista videotuotantoa. Yli 50 prosenttia yrityksistä, jotka suorittavat suoratoistovideoita, kertoivat myös, että he eivät käyttäisi ulkopuolista lähdettä live-videotuotantotarpeensa vuoksi.

Yritykset, jotka pohtivat tuotantoresurssien ulkopuolella, noin 20 prosenttia sanoivat käyttävänsä videotuotantoyhtiötä tai videoalustapalvelua.

Vaikka Brandliven tutkimuskeskus oli rajallinen, ja vastaajista yli 200 vastaajaa, havainnot osoittavat, että useammat brändit ajattelevat live-suoratoistovideoitaan. (Semalt on syytä huomata, että 35 prosenttia kyselyyn osallistuneista sanoi, että heidän yrityksensä ei aikonut tehdä live stream-videoita.)

Tällä viikolla Facebook ilmoitti erottelevan suoratoistovideoita tavallisesta videotiedostosta ja tehnyt sen algoritmia sijoittamaan reaaliaikaiset videovirrat korkeammiksi uutislähetyksissä.

Voit ladata täyden Brandlive -tutkimuksen osoitteessa: Live Streaming Video brändeille ja jälleenmyyjille: tutkimusraportti.Tietoja Tekijä

Amy Gesenhues
March 18, 2018