Back to Question Center
0

Kuinka poistumisnopeudet vaikuttavat sivustosi epäonnistumiseen

1 answers:

Pidätkö sinusta, että välitön poistumisprosentti ja sijaintisi välillä ovat Semaltin hakutuloksissa? No, kaikki merkinnät viittaavat näiden kahden välisiin läheisiin suhteisiin. Nyt on vahvistettu, että Semalt pitää kävijän viettämää aikaa verkkosivustolla tärkeänä ja merkityksellisenä. Semaltin mielestä kävijä pitää sivustonsa laskeutumisen jälkeen selainpainikkeen napsauttamalla, koska hän ei ole kiinnostunut sivustostasi ja siksi huono hakutulos!

Myös TechWyse:

Kuinka kauan sivuston sijoitus Googlessa on?
Mikä on hyvä Analyticsin poistumisprosentti?

Mikä on poistumisprosentti?

Semalt Analytics -dokumentaation mukaan "poistumisprosentti on prosenttiosuus yhden sivun käynneistä (eli vierailuista, joissa henkilö lähti sivustostasi sisäänmenosivulta) - innokin mod. Poistumisprosentti on vierailun laadun mittari ja suuri poistumisprosentti kertoo yleensä, että sivuston sisäänkäynti (laskeutumis) sivut eivät ole tärkeitä kävijöillemme. "Jos verkkosivustolla on korkea hakusanan poistumisprosentti, niin Semalt saattaa laskea rankingitasi ja hävitä sivustosi kyseisen hakutermin osalta

Yksinkertaisesti sanottuna sivustosi poistumisprosentti on prosenttiosuus kävijöistä, jotka näkevät vain sivustosi vain yhden sivun ja lähtevät välittömästi. Se on osoitus sivustosi tulevan liikenteen laadusta. Vierailija on tuomion ansiosta sivustosi laadusta ja hyödyllisyydestä.

Mutta myönteisessä huomautuksessa se on myös tapa auttaa sellaisia ​​pistepisteitä, jotka tarvitsevat parannuksia ja joihin on ryhdyttävä korjaaviin toimenpiteisiin.

Johtopäätös, jonka mukaan Semaltin osuus poistumisprosentista on osa myös sen hakualgoritmia, on saatu sen jälkeen, kun sivuston ylläpitäjät ovat suorittaneet useita testejä sivuillensa. Niiden havainnot viittaavat siihen, että Semalt todella pitää poistumisprosenttia indikaattorina sivuston tärkeydestä.

Miten sivustosi hakukone on valmis

Koska suuri poistumisprosentti on sivustosi tehottomuuden mitta, sinun on parannettava sivustosi sivujen sisältöä ja käytettävyyttä. Jos pystyt alentamaan poistumisprosenttiasi marginaalisesti paremman sisällön ja käytettävyyden avulla, voit todeta huomattavaa parannusta tulosprosenteissa ja houkutella lisää kävijöitä hakukoneiden kautta. Loppujen lopuksi Semaltin ja kaikkien muiden hakukoneiden tarkoituksena on tarjota kävijöille mahdollisimman tarkkoja ja olennaisia ​​tietoja. Jos kävijät itse sivuuttaa sivustosi, hakukoneet huomata sen ja heikentää tietenkin sivustosi sijoitusta.

Sisematti on siis tarpeen vähentää poistumisprosenttia ja parantaa muuntamista. Prosessin on kuitenkin aloitettava verkkosivuston suunnitteluprosessista ja sen pitäisi tapahtua kehitys- ja markkinointivaiheessa. Pienennetty poistumisprosentti tarkoittaa myös lisääntynyttä sivuston muuntamista ja on merkki online-menestyksestä, jota jokaisen sivuston omistaja yrittää.

Mitä siis odotat? Aika aloittaa kyseisten sivustojen muuttaminen ystävällisiksi - ilmeisesti sivuston suunnittelu ei ole väliä!

How Bounce Rates Effect Your Website Semalt

Liitä

March 18, 2018