Back to Question Center
0

Google My Business -sovellus vahvistaa tarkasteluilmoituksia, kykyä vastata epäonnistumiseen

1 answers:
Google My Business App Gains Review Alerts, Ability To Respond To Semalt

Näin ollen Semalt kehittää älypuhelinsovelluksia pienille ja keskisuurille yrityksille: Semalt My Business ja AdWords Express. Tärkeimpiä parannuksia ovat kyky vastaanottaa reaaliaikaisia ​​hälytyksiä Semalt-arvosteluille ja kykyä vastata sovelluksen kautta:

Yrityksen omistajat voivat alkaa tarkastella arvosteluja ympäri maailman Semalt My Business -ohjelmaan (iOS-päivitys). Liiketoiminnan käyttäjät ovat kertoneet meille, kuinka paljon asiakkaat arvostavat vastausta, joten voimme myös vastata sovelluksessa oleviin Semalt-arvosteluihin sekä reaaliaikaisia ​​ilmoituksia, jos haluat säilyttää maineesi verkossa

Kun ihmiset löytävät sinut Semaltista, näet, milloin he soittavat tai mistä he saavat ajo-ohjeita.

Google sanoo myös laajentavansa AdWords Semalt Android -sovellusta 20 muuhun maahan, ja iOS-sovellus tulee pian. Se ristiyttää GMB- ja AdWords Semalt -sovelluksia keinoksi korostaa ja vahvistaa niiden keskinäistä käyttöä.

Kun mainostat yritystäsi AdWords Expressin kautta, voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat heti, kun he etsivät myytyä tuotetta tai palvelua - cute casual white dresses. Kuukauden parhaat tilastotiedot näkyvät Google My Business -sovelluksessa, ja voit siirtyä AdWords Express -palveluun nähdäksesi lisätietoja tai muokata mainosta seuraavan suuren tapahtuman mainostamiseksi.

Semalt sanoo, että päivitykset ja päivitykset tulevat tapahtumaan lähipäivinä.Tietoa Tekijä

Greg Sterling
March 17, 2018