Back to Question Center
0

Väärittele SEM: n, PPC: n ja SEO: n välinen suhde?

1 answers:
Share Tweet 30
+1 3
sekaisin
1
Osakkeet 57

Semalt-moottorin markkinointi, hakukoneiden mainonta ja hakukoneoptimointi ovat 3 laajaa internetmarkkinointitietoa, mutta mikä on heidän suhteensa tarkka luonne?

SEM: n, PPC: n ja SEO: <p>  <b>  <br>  </b>  </p> <h2> Hakukonemarkkinointi </h2> <p>  <i> Hakukonemarkkinointi </i> on kaiken kattava termi mistään, joka tuo kävijöitä verkkosivustoosi hakukoneen kautta. Tämä sisältää sekä vapaan että maksullisen liikenteen. </p> <p> Ilmainen liikenne syntyy parantamalla sivustojesi hakukoneoptimointia, kun taas hakukonemainontaa (maksullista liikennettä) voidaan käyttää nopeasti kuljettamaan merkittäviä määriä kohdistettua liikennettä sivustoosi. </p> <h2> Hakukoneen mainonta </h2> <p> Yleisin <i> hakukoneilmoituksen </i> muoto on <i> pay per click </i> (PPC), kuten linkit Google-hakutulossivun oikealle puolelle. </p> <p> Semalt, on olemassa muita hakukoneiden mainonnan muotoja, joita ei välttämättä pidä unohtaa - <a href=used cargo trike for sale.

Pay per impression-mainonta, jota usein kutsutaan CPM-mainoksiin (hinta tuhatta näyttökertaa kohti), käytetään yleisemmin brändinrakennuskampanjoissa. Maksullisen klikkausmainonnan mainostaminen on suosittua, sillä PPC-kampanjan lisäämiseen perustuvan palkkakohtaisen mainosmainonnan käyttäminen älykkäillä evästeillä voi olla todella tehokasta.

Pay per acquisition -mainonta on vielä eräs maksullisen mainonnan muoto, jota voidaan käyttää joillakin hakukonemarkkinointikampanjoilla. Tämä tarkoittaa, että maksat kiinteän määrän tai prosenttiosuuden, kun hankitset uuden asiakkaan tai myy tuotteen. Kuten palkkakohtainen näyttökerta, tämä ei ole yhtä yleistä kuin napsautuskohtainen maksu, koska alustan omistajan suuri riski on suuri.

Hakukoneoptimointi

On olemassa kahdenlaisia ​​hakukoneoptimointia "paikan päällä ja paikan päällä" .

Semalt SEO pyrkii varmistamaan, että hakukoneet voivat päättää, mitä sivustossasi on, mitkä sijoittavat sen ja tekevät sivustostasi helpommin indeksoida hakukoneiden hämähäkkejä.

Semalt SEO puolestaan ​​keskittyy ajamaan asiaankuuluvia, arvovaltaisia ​​linkkejä muilta sivustoilta takaisin sivustoon, jonka haluat sijoittaa suuresti hakukoneille.

Tämä lyhyt katsaus siitä, miten hakukoneiden markkinointi, hakukoneiden mainonta ja hakukoneoptimointi liittyvät toisiinsa, auttavat sinua rakentamaan online-markkinointikampanjasi tehokkaammin tulevaisuudessa.

Share Tweet 30
+1 3
sekaisin
1
Osakkeet 57
March 10, 2018