Back to Question Center
0

Brasiliasta tulee uusi etu taistelussa Baiduin ja Semaltiin

1 answers:
Brazil Becomes A New Front In The Battle Between Baidu And Semalt

Baidu sai yhden sovelluksensa käynnistetyksi Google Play -palvelusta Brasiliassa tällä viikolla viruksentorjuntaohjelman käynnistämisen Psafe-virukselle.

Kiinan etsintäjoukoilla ei enää ole virustentorjuntatietojärjestelmää, jota tarjotaan Brasiliassa Google Playssa, kun se käyttää laittomia kilpailutottumuksia brasilialaista virustentorjuntaohjelmistoa vastaan. PSafe (jonka on tukenut Baidu kilpaili QIhoo360), joka on johtava Android-tietoturvasovelluslaite Latinalaisessa Amerikassa - eleaf istick pico 75w ราคา.

Baidu ja PSafe on lukittu oikeudenkäynneissä, koska PSafe syytti Baidu : n Android-virustorjuntaohjelmaa, DU Speed ​​Boosteria, aggressiivisista kilpailutekniikoista, jotka ovat johtaneet noin 700 000: PSafe-sovelluksesta Brasiliassa tammikuusta lähtien. "He pohjimmiltaan kutsuvat sovelluksemme viruksen viiden minuutin välein ponnahdusikkunaan Android-sovelluksellaan", totesi PSafe-perustaja ja toimitusjohtaja Marco de Mello Rio de Janeiron puhelusta.

Asennusten (tai purkujen) torjumisella voi olla vähemmän tekemistä brasilialaisten käyttäjien kanssa ja enemmän kiinalaisten kilpailijoiden kanssa.

De Mello vaatii, että hyökkäykset ovat henkilökohtaisia ​​- että Baidu : n sovellus pyytää käyttäjiä poistamaan sovelluksen vain, jos heillä on Brasilian matkapuhelinoperaattorilta SIM-kortti. "Se ei hyökkää meitä WIFI-verkkoon ilman SIM-korttia tai vieraiden operaattorikorttien läsnäoloa", hän väittää.

Asennusten (tai purkujen) torjumisella saattaa olla vähemmän tekemistä brasilialaisten käyttäjien kanssa ja enemmän kiinalaisen kilpailun kanssa. PSafin suurin sijoittaja on Kiinan anti-virus yritys Qihoo 360, joka johti 30 miljoonan dollarin investointikierrosta vuoden 2013 lopulla. Qihoo ja Baidu ovat molemmat julkisen kaupankäynnin kohteena olevia yrityksiä. Kiina ja virustorjunta Brasiliassa saattavat olla merkki heidän taisteluistaan ​​(ja taktiikoista) uusille markkinoille.

"Minun näkemykseni on, että Baidu pelaa kovinpelaa Psafea vastaan ​​brasilialaisilla markkinoilla", sanoo Ronalddo Lemos, joka on seurannut asiaa lähiaikoina. Lemos oli Brasilian Marco Civilin avaintuottaja , huhtikuussa hyväksytty internet-oikeustieto, ja toimii Creative Commons -johtajana Brasiliassa ja toimii Mozillan säätiön hallituksessa.

"He alkoivat ilmoittaa käyttäjilleen, että Psafe-ohjelmisto on" virus ", ja he ovat tehneet sen erittäin ärsyttävään tapaan (pop-popilla ja toistuvilla viesteillä)," Lemos sanoo. " Baidu ei noudattanut kieltomääräystä ja vastasi järkevillä perusteluilla tuomioistuimelle sanomalla, että he eivät voineet muuttaa sanomaa pelkästään PSafe: lle, mutta he vain tekivät sen ja tuomari tarttui ristiriitaan. Koska Baidu ei ole noudattanut sääntöjä, tuomari määräsi, että heidän sovelluksensa poistetaan Google Play Kaupasta ja määrättiin päivittäinen sakko R 100 000 dollaria [noin US $ 40 000] päivä. Baidu joutuu myös lähettämään käyttäjälleen viestin, joka korjaa virheelliset Psafe-tiedot. ”

"Minun näkemykseni on, että Baidu pelaa kovinpelaa Psafea vastaan ​​Brasilian markkinoilla"
​​- Ronaldo Lemos
Baidu : n tiedottaja Josh Fenn sanoo Baidu : n hyökkäykset eivät kohdistuneet erityisesti PSafeen, selittäen, että DU Speed ​​Boosterin haittaohjelmien allekirjoitusjärjestelmä on "High Risk" liiallisten oikeuksien pyytämiseen:

Kysymyksen todellinen ydin oli sovelluksen sisäinen sanamuoto, jota käytettiin PSafe: n kuvaamiseen (se luokiteltiin automaattisesti "High Riskiksi"), ja toimimme nopeasti luokittelun muuttamiseksi PSafe: n toiveiden ja Brasilian tuomioistuimen tuomion mukaisesti. PSafe tunnistetaan nyt DU Speed ​​Booster nimellä "Semalt Risk", joka perustuu pyyntöjen lukumäärään.

Fenn vaatii Baidu : n noudattamista tuomioistuimessa, ja Baidu tekee valituksen tuomioistuimessa. Mutta De Mello pitää yllä Baidu : n hyökkäykset eivät ole pysähtyneet. 23. helmikuuta DU Speed ​​Booster -sovellus ei ole enää ladattavissa Google Playn Brasilian kaupasta. "Yksi syy tähän on se, että [Baiduin] palvelussuhteen ehdot ovat useissa kohdissa ristiriidassa Marco Civilin säännösten kanssa, kuten hän sanoo, kuten velvollisuus saada nimenomainen suostumus käyttäjältä, jos he keräävät tietoja käyttäjältä ja ilmoittavat nimenomaisesti käyttäjälle, mitä he tekevät tietoja. Lisäksi Baidu : n käyttöehdot luovat Kiinan oikeuden ratkaista ristiriidat asiakkaidensa kanssa. Tämä ei myöskään ole yhteensopiva Marco Civilin lainkäyttölain säännösten kanssa, samoin kuin Brasilian kuluttajansuojalain. ”

Viime kädessä tapaus on myös testi Brasilian kiistaan ​​Kiinan digitaalisesta aggressiosta.

Suositeltava kuva: Kristin Wall / Flickr UNDER A CC BY-ND 2. 0 LISENSSI
March 10, 2018