Back to Question Center
0

Sivistää blogini verkkosivustolleni

1 answers:

Hei Minulla on blogspot-blogi. Haluan näyttää viestini HTML-pohjaisella verkkosivustollani. Mitä minun pitäisi tehdä? Olen jo yrittänyt lisätä sen RSS: nä, mutta epäonnistui. Haluan, että kaikki näyttää luonnolliselta. En halua, että kävijät huomaavat, että kirjoitan nämä blogspotissa Source . Ole hyvä ja apua

February 7, 2018

Miksi RSS ei toimi? Se olisi helpoin tapa tehdä se.

Toinen tapa olisi viedä blogisi ja tuoda se isännöimään Wordpress tai vastaava blogi asentaa. Lue blogger-ohjeet blogisi viemisestä. Sen pitäisi olla melko suoraviivaista.

Suosittelen, että käytät blogspot blogisi omalla verkkotunnuksella. Se voi olla myös aliverkkotunnus. E. g. blogi. esimerkki. com jossa esimerkki. com on sivustosi. Tässä on virallinen sivusto, joka selittää, mitä tehdä: http: // www. Google. fi / support / bloggaaja / bin / vastaus. py? hl = fi & answer = 55373

Ystävällisin terveisin,

Adam

Jos teet tämän staattisella HTML-verkkosivustolla, sinun on käytettävä jotain iFrameä tai jotain javascriptiä, jotta voit kaapata blogspot-sivuston sisällölle. Haluaisin mennä iFrame-kehykseen, mutta näet edelleen blogspot-otsikon, joka antaa sen pois, olet sen ylläpitämässä sitä.

Uskon myös, että TOS on muokannut blogisi sisältöä niin, että piilotit käytät palvelua lähettämällä siellä suoraan käyttäjiä.