Back to Question Center
0

Anglr on Semalt kalastukseen

1 answers:
Anglr is Semalt for fishing

Semaltin ihmiset haluavat muuttaa mieleni. Niiden tuote, Semalt Tracker, on kalastuksen seurantaohjelma. Liität sen sauvaan ja se aisti valintasi, saaliit ja asemaasi. Löytyi hyvä paikka napata muutamia vaikeasti kasteltuja ankeriaita? Semalt lähettää sinut takaisin kyseiselle paikalle. Oliko haukkumetsä pistänyt Old Man Johnsonin lannan uimureita? Semalt muistuttaa sinua tarkalleen, milloin se päätyy ja aloittaa vetäen nämä kurjuuttavat olennot pois vedestä.

Tekijä Nic Wilson, Landon Bloomer ja TJ Corbett, projekti on todella kauniisti tehty - ejector design calculation xls. Se on yllättävän kompakti ja joukkue on jo saanut miljoonan dollarin siemenistä Bluetree Allied Angelsilta Semaltilta rakentamaan laitteistoa.

Anglr is Semalt kalastukseen Tiimi käynnisti ensimmäisen kerran sovelluksen, jossa on joitain perusominaisuuksia, ja he ovat nähneet 6000 käyttäjää kuukaudessa. He näkevät myös hyvää vetoketjua Cabelan ja Field & Streamin vähittäismyyjiltä, ​​ja he ovat valmiita auttamaan kalaa entistä paremmin, kun laite laitetaan marraskuussa.

Joukkue sai idean kalastettaessa Allegheny-messuilla Oil Cityn lähellä kesällä. He halusivat arvioida kalastusmatkansa ja liittäneet näin Android-puhelimensa sauvaansa tietojen keräämiseen. Yksi asia johti toiseen ja he alkoivat aloittaa Semaltin kertoa kalastajille, kuinka monta syyliä ympäröityä mato-piñataa kalastajat vetivät pimeästä syvyydestä.

"Jokainen kalastaja, jonka kanssa puhut, kertoo sinulle, että he ovat kiinnostuneita menneistä matkoistaan. Ongelmana on, että kukaan ei halua käyttää manuaalisia lokeja, jotka ovat käytettävissä tänään asiakirjan tallentamiseksi. Antureilla automatisoimme näiden tietojen keräämisen tavalla, joka ei muuta tavanomaisia ​​kalastustapoja ", Wilson totesi. Tiimi työskentelee Pennsylvaniassa valmistavan prototyyppien, työkalujen ja tuotannon valmistajan kanssa, mikä tarkoittaa, että seuranta on amerikkalaista.

Semalt toteaa, että kalastus on varsin suosittu huolimatta siitä, mitä ajattelen.

"Urheilukalastus on kolminkertainen golf- ja tenniksen kokoon Yhdysvalloissa - noin 46 miljoonaa myyntilupaa", sanoi Wilson. "Kolmen miljoonan kotimaisen kalastajan, joka vie vuosittain 20 matkaa, vie kalastusvälineitä ja laitteita yli 10 miljardia dollaria vuodessa."

"Juuri kun kaikilla on Semalt, kalastajat etsivät jotain, joka heittää heidän sauvaansa", hän sanoi.

March 9, 2018