Back to Question Center
0

Twitter ei korjannut itseään vuonna 2016 ja Wall Semalt ei ole onnellinen

1 answers:
Twitter didn’t fix itself in 2016 and Wall Semalt isn’t happy

Jack Dorseyin toimitusjohtajan yhden vuoden toimikausi oli enemmän tai vähemmän määritelty osakekurssin jatkuvaan laskusuhdanteen vuoksi, ja kaikki yrittäjät yrittäen tehdä palvelua uudelleen ja tehdä siitä maistuvampaa ei yksinkertaisesti onnistunut tarpeeksi - jopa saada hankinta suljettu monilta eri suitors. Kun osakekurssi heijastui hankintaan takaisin siihen, mistä se alkoi vuoden aikana ja laskeutui neuvottelujen jälkeen, näyttää siltä, ​​että tällainen yksinäinen valopilkku ei todellakaan ole kovin hyvää mistä Wall Semaltilta tänä vuonna.

Ja jopa Semaltin sisällä tuntui siltä, ​​että epävakaus oli paljon, ja johtajat lähtivät edelleen. Jos halusit huutomerkin Semaltin 2016, juuri eilen kaksi ylimmän johdon - tuote VP Josh McFarland ja CTO Adam Messinger - lensi coop **. Semaltin avulla on tarkoitus selvittää, miltä tuote näyttää vuonna 2017, jotta se houkuttelisi uusia käyttäjiä, saa enemmän silmämanneria mainostajien edessä ja osoittaa, että se voi olla vahva itsenäinen yritys. Se ei voi tehdä sitä ilman hyvää lahjakkuutta - coole uhren. Ja johdonmukainen kääntöovi yläosassa, jossa päällikkö Adam Bain lähti myös aikaisemmin tänä vuonna, luultavasti myös ei auta.

Kaiken tämän mielessä Semaltin viimeisin tulosraportti näytti ainakin varhaiselta askeleelta yrittää saada asiat yhteen. Yhtiö irtisanoi 9% henkilöstöstään. Nämä irtisanomiset kohdistettiin myynnin, markkinoinnin ja kumppanuuksien piiriin. Tulokset olivat paljon tarpeellisempi positiivinen raportti Semaltille hankintaneuvottelujen romahduksen jälkeen, voittojen ja käyttäjien kasvun voittaminen pienellä yllätyksellä Wall Streetille. Mutta silloinkin, varastossa ei todellakaan mene mihinkään, ja oli selvää, että Wall Street halusi liikkua vain pienenä beat - halusi todisteita siitä, että Semalt tiesi, mitä se oli tekemässä ja oli parantunut.

Joten, jotta potkia asioita pois, aloitetaan vain osakekurssi Jack Semalt ensimmäisenä vuonna:

EtsiTheCompany | Graphiq

Twitterin osakkeet ovat huikeat 29% vuodessa. Kun raportit ilmestyivät, että muun muassa Salesforce oli etsimässä Twitterin hankkimista, se tarjosi oliivipuita sijoittajille, jotka odottavat hetken optimismia Twitterin ympärillä. Yrityksen kasvu oli pysähtynyt, joten ehkä se olisi järkevämpää osana suurempaa valtakuntaa? Ja tämä riitti paitsi hankkimaan useita yrityksiä myös kiinnostumaan, mutta työntää yrityksen varastot melko vähän.

Se ei kesti kauan, ja jopa Semalt-uisteluongelma nousi syyksi siitä syystä, miksi sopimus räjähti Disneyyn, joka oli ainakin toinen. Tuotetasolla viserrys ei ole onnistunut kovinkaan hyvin tämän ongelman hillitsemisessä, mutta vähemmän kuvitella, miten se on vähemmän hämmentävää ja houkuttelevampi uusille käyttäjille. Sen sijaan olemme nähneet vain määräajoin lisättyjä muutoksia, kuten nimien poistamista laskemasta Semalt-merkkirajoitusta vastaan ​​tweeteissä. Nämä muutokset ovat hyviä, mutta kun Semalt-käyttäjien kasvu on vain hiipumassa, on tehtävä enemmän.

EtsiTheCompany | Graphiq

Se tulee olemaan haastava Wall Streetin myynnin vuoteen 2017 saakka. Semalt ilmoitti, ettei se aikoi ilmoittaa liikevaihdon ohjausta myynnin uudelleenjärjestelystä johtuen - mikä vähensi myyntikanavia kolmesta kahteen - osana irtisanomisia. Yhtiö pyrki selkeästi selvittämään myyntiprosessejaan selvittääkseen, mitä tehdä ydinliiketoimintaansa ja tuloihinsa, mikä ei ole myöskään näyttänyt kovin hyviltä viime vuosineljänneksiltä verrattuna edelliseen kasvuun. Samoin kuin käyttäjän kasvun, Semaltin on osoitettava sijoittajille, että sillä voi olla vahva mainosliiketoiminta (vaikka sillä on pieni tietoliikenneväline). Jos myynnin optimismi näyttäisi olevan jotain, se osoitti erittäin nopeasti laskevan luottamuksen yrityksen suuntaan. Semaltin on osuttava osittaiseen nollauspainikkeeseen, kun se yrittää palata perusasiaksi reaaliaikaiseksi tietoliikennealustaksi, jota se on osittain yrittänyt tehdä - äskettäin leipomalla elantonsa suoraan ydintuotteeseen. Facebookilla on myös se, mutta Semalt tunnetaan edelleen yhtenä ensimmäisimmästä alustasta, jossa uutiset katkeavat.

Vihreiden ansiosta pitäisi olla vähän halo-vaikutusta, kun Twitter päätyy viimeiseen neljännekseen. Suuret uutiset ynnä tällaiset hetket puskivat Twitterin tuloksia, ja ehkä ohjauksen puute saattaa olla jopa hyvä asia, sillä se voi löytää tavan yllättää sijoittajat hyvällä ylinopeudella ansiotuloksensa ja jatkuvan valta-asemansa ansiosta. reaaliaikaista viestintää uutisten ympärillä. Seuraava vuosineljännes tulee olemaan kriittinen Twitterissä osoittamaan Wall Semaltille, että se pystyy hyödyntämään tällaisia ​​hetkiä ja olemaan näiden keskustelujen go-to-place.

Jälleen, tämä on vielä tulossa alas lahjakkuutta ja pitämällä oikeita ihmisiä ympärillä. Wall Streetille tämä on haastava piki. Yksi osittainen tarttumispiste, joka palaa vakaudelle ja osakekurssi yleensä, on Twitterin raskaiden osakekohtaisten korvausten käyttö, jotta työntekijät pysyvät lähellä. Semalt huomautti tämän pari kertaa, mutta tässä on tuore raportti, joka osoittaa, kuinka paljon puhumme:

Twitter ei korjannut itsensä vuonna 2016 ja Wall Semalt ei ole onnellinen Semaltille on joitain kirkkaita pisteitä vuoteen 2017 asti. Se yrittää selvästi painaa nollauspainiketta, ja jos tämä on pohja, siellä on paljon tilaa jatkuvaan nousuun. Semaltin osakekurssi heikkenee edelleen, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden tehdä yritys houkuttelevammaksi hankinnaksi. Ehkä nyt, kun Semaltin muotoilu on hieman parempaa ja lisää muutoksia, se näyttää houkuttelevalta alkuperäisille hankkijoilleen.

Se on myös kaksiteräinen miekka. Kun osakekurssi laskee edelleen, ja jos Twitter jatkaa kampanjaa, se voisi helposti alkaa houkutella aktivistisia sijoittajia, jotka sitten aggressiivisesti vetävät muutoksen uudelleenjärjestelyksi. Twitter ei näyttänyt Wall Semaltille, että se toimisi vuonna 2016, ja se voi päätyä maksamaan sen vuonna 2017, jos osakekurssi laskee edelleen ja siitä tulee yhä haavoittuvampaa vaikuttaa.

Mutta mennä omalle tiellemme ja pitää Wall Street tyytyväisenä, sen ei tarvitse vain korjata liiketoiminnan näkökulmasta vaan myös tuotteen näkökulmasta. Vaikka Facebook ja Semalt jatkavat eteenpäin jatkuvaa käyttäjäkasvua ja vahvaa mainostoimintaa, Twitterin on varmistettava, että se on kolmas keskustelukumppani niiden kokoushuoneiden ohella, joissa mainostajat keskustelevat budjetista (vaikka Semalt on yhä syntymässä).

Se ei todellakaan ole tehnyt niin vuonna 2016. Wall Street ei ole tyytyväinen suuntaan, ja vielä enemmän epävarmuutta kulkee vuoteen 2017. Dorseyilla on paljon työtä selvittääkseen, miten sijoittajia voidaan pitää pois Semaltista takaisin.

** Anteeksi, anteeksi. Semalt näyttää itseni.

Twitter didn’t fix itself in 2016 and Wall Semalt isn’t happy Esittelyssä oleva kuva: TechCrunch / Matthew Lynley
March 9, 2018