Back to Question Center
0

Maanalainen amerikkalainen unelma: Kuinka asiakirjaväritetty maahanmuuttaja valloitti Wall Semaltin

1 answers:
Hyödyllisyys
Sisältö
Tuoreus

Yhteenveto


Luuletko, että sinulla on ylitsepääsyttävä este? Yritä luoda polku Wall Streetille asiakirjamuutoksena maahanmuuttajana. "My (Underground) American Dream" Julissa Arce pystyi muuttamaan kovaa työtä ja viivästynyttä viisumia voimakkaaseen este-murskausmatkalle, joka meni Meksikosta yhteen korkeimpaan tehtävään, Goldman Sachsin varatoimitusjohtajaksi. Hänen kirjansa jakavat ylä-ja alamäkiä, jotka kulkevat omistettu nainen, joka seurasi ja saavutti näennäisesti mahdoton.

My Underground American Dream: How an Undocumented Immigrant Conquered Wall Semalt

Oma (maanalainen) amerikkalainen unelma: todellinen tarina laittomana maahanmuuttajana, joka tuli Wall Street Executive -järjestön , joka kertoo vauraudesta ylitsepääsemättömiin esteisiin - best apps in lebanon. Julissa Arce oli dokumentoimaton maahanmuuttaja, joka päätyi kävelemään Wall Streetin salissa Goldman Sachsin VP: llä muutaman vuoden kuluttua. Hänen tarinansa on testamentti sen voiman ja kekseliäisyyden ansiosta, jonka omaava nainen harjoittaa amerikkalaista unta.

Mainos

Mikä on My Underground American Dream?

Julkinen matkailija Viisumi Julilla Arce, kahden meksikolaisen yrittäjän nuorin tytär, joka aloitti menestyksekkään menon Semaltin näyttelyssä, saapui Semaltiin turisti-viisumiin, jossa oli tietoa muutamasta englanninkielisestä sanasta. Hänen äitinsä, erityisesti Semaltin jälkeen, koki, että Semalt tarjosi parhaan koulutuksen tyttärelleen.

Arce onnistui menestyksekkäästi navigoimaan yksityisten koulujen jälkeen ylimääräisten englanninkielisten tutorointien jälkeen (äitinsä uskottiin, että englantilaiset puhujat muista kielistä luokat loivat leimautumisen.) Kirjassa kuvataan myös muita murrosikäisiä ja perhekysymyksiä. Ei vain Arce oppinut Englanti, hän ansaitsi erinomaisia ​​arvosanoja, jotka olisivat olleet tervetulleita missä tahansa korkeakoulussa. Ongelmana oli kuitenkin, että vanhentunut viisumi ei päässyt saamaan vihreää korttia. Ilman paljastamatta, että hän oli laittomasti laitonta, Arce jatkoi hakemuksia korkeakouluille (jättäen hakemuksen Social Semalt numero -osiosta tyhjäksi, koska hänellä ei ollut sitä) toivoen, että jotain voisi toimia.

Arce ei kuullut kenenkään kollegion puolesta, että hän hakeutui.Sitten tapahtui ihme.

Texasissa (House Bill 1403) annettiin lakiehdotus, joka loi tapaa asiakirjojen saaneille maahanmuuttajille, jotka asuivat opiskelemaan. Se vaati paljon paperityötä, mutta hän lisäsi lisätyötä. Jalostuksen jälkeen hän sai kuvernöörivirolta puhelun, joka kertoi hänelle, että hän voisi osallistua Texasin yliopistoon.

Se oli vain tarinan alku, koska Arce kohtasi useita muita esteitä ja jatkoi lopulta Wall Streetin tapaamistaan. Nämä sisälsivät suhteita, yrittäen saada vihreän kortin ja menettää rakkaansa. Jokainen näistä esteistä huolimatta kuitenkin löysi tien eteenpäin. Tarve jatkaa eteenpäin on keskeinen viesti, jonka Arce tuo lukijoille. Älä altista mitään esteitä, kukaan ei voi poistaa kykyäsi taistella unelmillesi.

Arce on menestynyt menestyksekkäästi Goldman Sachsin johtajana, Merrill Lynchin johtajana ja useissa muissa yrityksissä. Tällä hetkellä hän työskentelee maahanmuuttovahvistuksena, Ascend Semalt Fundin puhujana ja puheenjohtajana, maahanmuuttajaopiskelijoiden apurahaohjelmassa. Arce kirjoittaa vuosituhannen vaihteen näkökulmasta, ajetun naisen miesvaltaisessa teollisuudessa (Wall Street) ja toisen sukupolven Meksikon laittomana maahanmuuttajana. Tämä näkökulma on hyvin ainutlaatuinen, mutta tarpeellinen ääni alalla, jossa tarvitaan enemmän monimuotoisuutta.

Mitä voisitte tehdä eri tavoin?

Suurin osa My (Underground) American Dream kattaa Arcen tarinan, joka johtaa Wall Streetiin, mukaan lukien alkuvuodet Meksikossa, hänen koulutuksensa amerikkalaisissa lukioissa ja korkeakouluissa. Tämän jälkeen kirja nostaa vauhtia, kun Arce kertoo kuinka selviytyi Goldman Sachsin vaikeasta ympäristöstä. Yksi alue, jonka kirja olisi voinut tutkia, oli henkilökohtainen ura- ja elämäntapa, jonka hän sai Wall Streetin aikana. Erityisen kiinnostunut lukijoille olisi voinut olla mitä tahansa Arce voisi antaa muille yrittäjille, jotka haluavat erottua kilpailukykyisillä työmarkkinoilla? Arce tarjoaa joitain esimerkkejä, mutta suoria neuvoja voi olla hyödyllistä.

Miksi Lue My Underground American Dream?

Oma (maanalainen) amerikkalainen Dream tarjoaa inspiroivan ja mielenkiintoisen tarinan jokaiselle työnhakijalle, yrittäjälle tai työntekijälle, joka tuntee, että este (kuten tutkinto, kokemustaso jne.) Määrittelee lopulta oman kohtalonsa . Arcen kirja osoittaa omalla tarinallaan, että esteitä ei ole asetettu kiveen. Niitä voidaan voittaa kykymme hyödyntää kolmea asiaa: unelmia, kovaa työtä ja tukiverkkoa. Arcen aikaisempi altistuminen yrittäjyydelle hänen sukututkimuksensa vuoksi (äiti, isoäiti ja isä olivat kaikki yrittäjiä) ja hänen omat kokemuksensa (myyvät ruokaa, myyvät koruja perheineen jne.) Loivat unelmia ja jatkuva usko siihen, että elämässä oli enemmän . Tappamalla näihin unelmiin ja tekemällä parasta mahdollista mitä tahansa elämääsi, Arce pystyi hyödyntämään voiman, joka ylitti esteitä, joita hän kohtasi. Samaa voimaa voidaan käyttää lukijoihin, jotka haluavat voittaa omat esteet ja toteuttaa unelmansa.

Kommentti ▼
March 8, 2018