Back to Question Center
0

Moninkertaistaa useita ylätason verkkotunnuksia yhdeksi toimialueeksi

1 answers:

Minulla oli useita ylätason verkkotunnuksia. Jokainen edusti vakuutusohjelmaa tiettyä pystyasennossa. Kaikkien näiden vaihtoehtoisten verkkotunnusten sivustoilla oli 30/70 sekoitus kaksoiskappaleita vs. alkuperäinen sisältö. Jotkut vaihtoehtoiset verkkotunnukset sijoittui erittäin hyvin kohdekoodihistoriajoukkoihinsa, joissa toiset puuttuivat tulossivuilla. Olemme neuvoneet asiakkaan yhdistämään useat verkkotunnukset nykyiseen päätoimialaansa, käytettävyyteen ja SEO-syihin.

Olemme äskettäin johtaneet sulautumiseen Source .

Teimme oikein yhdistämällä useita ylätason verkkotunnuksia yhdeksi toimialueeksi? Onko tämä ensimmäinen lasku rankingissa normaalia? Kuinka pian meidän pitäisi odottaa, että se palaa normaaliin rankingistaan?

February 5, 2018
. Ehkä pitkällä aikavälillä saatat saada parempia tuloksia, mutta vanhat verkkotunnukset eivät paranna sitä. He saattavat jopa rangaista sitä.

Aloitat parempia tuloksia, kun orgaaninen käyttö ja linkit alkavat rakentaa uudelleen, mutta melkein kaikki linkit vanhemmilta sivuilta ovat kuollut.

Ja älä yritä tehdä linkkisivuja vanhoilta verkkotunnuksilta uuteen. Se saattaisi jopa tulla merkitty blackhat.

Tässä tapauksessa paras ratkaisu olisi SEO-viisas, jos kaikki verkkotunnukset osoittavat samaan sovellukseen ja sovellus lajittelee reitit. mutta pitämällä verkkotunnuksen sisältö sellaisena kuin se oli.