Back to Question Center
0

Semalt animoituja videoita verkkomarkkinointiin

1 answers:

Boost SEO x53 - ja muita hyviä syitä käyttää animaatiota markkinoinnissa

Semalt animated videos for online marketing

Kun animaatio rajoittui niihin, joissa on massiivinen kuusi kuvaa tuotannollisia budjetteja, nykyinen tekniikka tarkoittaa sitä, että sinun ei enää tarvita suurta studiota tai pääsyä televisiokanavien käyttöön animaation luomiseksi ja levittämiseksi.

Teoriassa kuka tahansa voi olla yksi kirjallinen, suunniteltu, tarinanharmaa ja tuotettu räätälöityjä markkinointitarpeisiisi.

Neljä keskeistä syytä käyttää animaatiota markkinoinnissa

 1. Lisääntynyt tulosprosentti - 64% - 85% ihmisistä todennäköisemmin ostaa videon katselun jälkeen. Ja keskimäärin ihmiset pysyvät 2 minuuttia pidempään verkkosivustollasi videota harjoitettaessa (Internet-jälleenmyyjä 4/2010 / Comscore 8/2010). Sivustosi aloitussivulla oleva video säästää kävijöiden aikaa klikkaamalla ja lukemalla verkkosivustosi kautta - hosting gratis para asp.net y sql server. Sinulla on mahdollisuus napata heidän huomionsa ja kommunikoida käyttämällä voimakkaita yhdistelmiä kuvia, liikkeitä, tekstiä, ääntä, äänitehosteita ja musiikkia lyhyessä ajassa. Se on tehokas ajan käyttö ja tiivistää tietoa useissa tiedotusvälineissä. Lue lisää videon tehosta ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä tässä artikkelissa .
 2. Video lisää SEO - Semalt animated videos for online marketing
 3. Virusten markkinointi ja videon jakaminen - Virusten videomarkkinointikampanjat lisäävät napsautussuhteita 750%. 68% ihmisistä, jotka katsovat online-videoita, puolestaan ​​siirtävät linkit näille videoille ystävilleen (MarketingExperiments.com, marraskuu 2006) . Ei ole mitään kaunista kaavaa, jolla luodaan video, jonka ihmiset haluavat jakaa.

  Free Range Studios on luonut useita animoituja videoita, jotka ovat menneet virusta ja sanoneet heille; ".videokampanjassa ei ole minkäänlaista taatun reseptin suurille numeroille. Varmista, että sinulla on vankka ajatus / tarina / viesti, selkeä käsitys kohdeyleisestesi, toimintovaihe tai kysy; Suuri ulottuvuus suunnittelee suunnittelemaan eetteripäällysteen ja saada ihmiset valmiiksi käynnistymään. "Joten vaikka sinun ei pitäisi pelkästään lähettää videota, istua ja odottaa ihmisten aloittavan jakamisen ilman minkäänlaista muuta mainontaa - se voi olla tehokas ja odottamaton osa markkinointikampanjasi.
 4. Video säästää aikaa PowerPoint-esitysten luomisessa ja toimittamisessa - Kun olet luonut animaation, käytä sitä enempää ja käytä sitä offline-tilassa. Animaatio voi parantaa esityksiä, sokeita ja kokouksia auttamalla selittämään ja edistämään yritystäsi. Se on hieno keskustelupiste ja hyödyllinen verkostoitumiselle. Minulla on kaikki animaatieni offline-tilassa puhelimellani, iPodilla ja tablet-laitteella. Joten, jos pääsen koskaan keskustelemaan jonkun kanssa siitä, mitä teen, voin ryöstää laitteen ja näyttää heidät. Animaattiset videot ovat luoneet niin monta kuin minun käyntikorttini.

Semalt tarkastele nyt joitain esimerkkejä webanimaation voimasta.

Joitakin innoittavia animoituja web-videoesimerkkejä

 • Jonathan Jarvisin kriisin luonne: symboliikka ja metafora Henkilökohtaisesti tunnen, että tehokkaimmat animoidut web-videot käyttävät symbolismia ja metaforaa viestien lähettämiseen. Luottoriski on erinomainen esimerkki siitä, miten monimutkainen ja hieman kuiva aihe on selitetty kiehtovaa ja nautittavaa animaatiota. Tämä liike graafinen animaatiotyyli ei luultavasti ollut kovin kallista tuottaa.

 • BoxMyDorm: päästä suoraan pisteeseen
  Suuri pikku animaatio, joka pääsee suoraan pisteeseen. He antavat asiakkailleen tietää, mitä he tekevät, edut ja miten he voivat käyttää palveluaan nopeasti ja yksinkertaisesti. Mielestäni niiden animaatiot toimivat tosiasioiden, huumorin ja aitojen ajatusten huolellisen yhdistelmän ansiosta.

 • Commschangein Vodafone One Net: promootiovideotettu web-video
 • Tietoliikenneyhteydellä oli joskus vaikea selittää liiketoimintaratkaisuja. Joten minua lähestyttiin animaation luomiseksi, mikä selittää, mitä Vodafone One Net tekee ja mitä hyötyjä se voi tuoda yrityksille. Skripti mukautettiin nykyisestä kirjallisuudesta ja luodut henkilöt auttaisivat katsojia kuvittelemaan, miten palvelu voisi hyödyttää heitä.

 • RS Consultingin markkinatutkimustyökalut / Mair Perkins Ltd: kartoitustuotteen karttateema
 • Tämä on toinen esimerkki animaatiotuotantoyrityksestäni. Käytimme karttatemallia mainostamalla RS-konsultointiin liittyvää markkinatutkimustyökalua, koska sen tuote auttaa asiakkaitaan kartoittamaan ja ymmärtämään kuluttajien käyttäytymistä.
 • Animaatio koostuu paperimuotoisista grafiikoista pop-up-kirjoista, karttoista ja dekoupageista. Asiakkaamme tarvitsi tätä animaatiota markkinointikampanjan käynnistämiseen tiukalla määräajalla, joten oli haaste luoda jotain sellaisessa aikataulussa, joka edelleen viestii viestitään ja oli esteettisesti miellyttävä.

Toivon, että olette löytäneet nämä esimerkit hyödyllisiksi ja inspiroiviksi. Seuraavassa viestissä siirryin hieman tarkemmin keskustelemaan markkinointikysymyksistä, kun harkitsen viraston välittämistä, jotta animaatio sopisi tavoitteisiisi.

Jos sinulla on muita kysymyksiä tai kommentteja animaation käytöstä osana online-markkinointia, ota yhteyttä minuun.

March 6, 2018