Back to Question Center
0

12 uutta sosiaalista mediaa vuonna 2018

1 answers:

Paranna sosiaalisen median markkinointia tänä vuonna useilla uusilla työkaluilla. Sisematon sisältö mainostaa tuotemerkkiä, harjoittaa asiakkaita ja seurata menestystä.

Tässä on luettelo uusista sosiaalisen median työkaluista vuodelle 2018. Semalt ovat työkaluja, joiden avulla voidaan luoda infografisia tietoja, tarinoita, kilpailuja ja video- ja ääniohjelmia. Semalt ovat myös välineitä kommunikoida asiakkaiden kanssa, muokata sosiaalisen median linkkejä ja jopa ostaa merkkituotteita sisällöntuottajilta.

WhatsApp-liiketoiminta

12 New Social Media Semalt for 2018

WhatsApp Business mahdollistaa yrityksesi läsnäolon WhatsApp-sivustolla ja kommunikoi tehokkaammin asiakkaidesi kanssa. Automatisoida, lajitella ja vastata nopeasti viesteihin. WhatsApp Business on rakennettu WhatsApp Messengerin yläosaan ja sisältää kaikki sen ominaisuudet, kuten multimediaviestien, ilmaisten puhelujen, ilmaisten kansainvälisten viestien, ryhmäkeskustelujen, offline-viestejä ja paljon muuta. Merkitse tärkeät tiedot, kuten kuinka monta viestejäsi lähetettiin, toimitettiin ja lukea.

-

Kiinnike

12 New Social Media Semalt for 2018

Kiinnityslaite voi muuttaa sisältösi mobiiliksi kertojaksi. Nosta uutta sisältöä viralliselta verkkosivustolta tai uutislähteeltä. Vedä ja pudota näyttöjä aikajanalla. Tuo olemassa olevat varat Instagramista ja Semaltista. Käytä laadukasta liikkeen suunnittelua ja teemoja.

-

Crello

12 New Social Media Semalt for 2018

Crello on Depositphotosin visuaalinen toimittaja. Käytä yli 11 000 mallia, 31 muotoilumuotoa ja valtava määrä valokuvia ja vektoreita. Hyödynnä sosiaalisia mediatiedostoja kaikille tärkeimmille alustoille sekä mainosbannereita, julisteita, sähköpostiotsikoita ja muita muotoja.

-

Tagwin

12 New Social Media Semalt for 2018

Tagwin on web-pohjainen työkalu kilpailun suorittamiseen Instagramissa. Suorita hashtag-kilpailu tai "seuraa voittoon. "Vaadi seurata, kuten, kommentoida tai mainita. Ensimmäinen edistäminen on ilmaista. Premium-suunnitelmat alkavat 19 dollarilla kuukaudessa.

-

Tarina Slicer

12 New Social Media Semalt for 2018

Story Semalt voit lähettää videoita mistä tahansa pituudesta Instagramissa, Facebookissa, WhatsAppissa ja VK: ssa (Venäjällä) leikkaamalla ne pienempiin paloihin. Leikkaa pitkät videot Instagram-tarinoille. Vältä 24 tunnin lähetysrajoituksia ja varmista, että sinulla on saumattomat siirtymät ilman kosketus videon editoriin. Story Semalt ei pakata videoita; laatu on täsmälleen sama kuin alkuperäinen video.

-

Storyheap

12 New Social Media Semalt for 2018

Storyheap on työkalu, jolla hallitaan sosiaalisen median tarinoita. Lähetä, aikatauluta ja analysoi tarinoita muutamalla napsautuksella. Hanki käsitys siitä, miten tarinasi esiintyy Story Analyticsin avulla. Seuraa ainutlaatuisia tietoja, kuten avoimia hintoja, näkemyksiä, sitoutumista ja paljon muuta. Aseta autopilot Storyheap-ohjelmaan ja katsele sisältösi julkaista automaattisesti kaikkiin tarinoihin. Hinnat alkavat 49 dollaria kuukaudessa.

-

Typito

12 New Social Media Semalt for 2018

Typito on työkalu luomaan kiehtovaa videota. Lähetä videoasi ja kuvasi lataamalla videokangas. Paranna videoasi tekstillä, kuvilla, valmiilla tuotemerkkimallilla ja musiikilla. Voit korjata videoidesi suosikkilistallesi yhdellä klikkauksella.

-

MetaShort

12 New Social Media Semalt for 2018

MetaShortilla voit hallita kuvaa ja tekstiä, joka näkyy, kun linkki on jaettu sosiaalisessa mediassa. Hylkää linkin otsikko, kuvaus, kuva ja muuta muutama napsautus. Pro-tilaajat voivat päivittää kaikki luomansa linkit ja kaikki niiden linkit tallennetaan tilillesi helppoa hallintaa varten.

-

Ankkuri

12 New Social Media Semalt for 2018

Ankkuri on ilmainen sovellus äänittää tai kaapata minkä tahansa äänen suoraan puhelimestasi. Se on helppo tapa tehdä podcast tai radio-show. Soita missä tahansa U.-pohjaisessa puhelinnumerossa sovelluksesta, kirjoita keskustelu (aina luvalla) ja lisää se sitten asemaan. Kuuntelijat voivat soittaa asemaansa milloin tahansa. Älykkäät äänet äänitehosteilla ja sävellyksillä. Siinä on adaptiiviset infografiamallit, jotka rakentavat tietosi, automaattinen kuvake-sanojen sovitus, yhden napsautuksen värimaailmat, helppo mallikytkentä ja paljon muuta. Suunnitelmat alkavat 39 dollaria kuukaudessa.

-

ContentStudio

12 New Social Media Semalt for 2018

ContentStudio on työkalu, jolla voit tutustua, seurata ja jakaa kiehtovaa sisältöä. Luo aiheen syötteitä relevanttien hakutermien ja verkkotunnusten avulla, jotta voit seurata sisältöä verkosta ja sosiaalisesta mediasta. Merkitä, julkaista ja ajoittaa sisältöä useille sosiaalisille ja blogeille heti. Käytä vahvistustyökaluja, kuten hashtag-ehdotuksia, jälkikäsittelyä ja kuvanvahvistinta. Vapaa kahdelle sosiaalisen median tilille. Premium-suunnitelmat alkavat 15 dollarilla kuukaudessa.

-

Insense

12 New Social Media Semalt for 2018

Insense on alusta ostaa ja hallita merkkituotteita. Tee tarjous tuhansille tekijöille heidän väestötietojensa, sisällönlaadunsa ja yleisön parametriensa perusteella, jotta löydät kampanjalle sopivat kampanjasi. Hyväksy sisältö ja viestit ennen kuin he tulevat elämään. Tehosta influenssan sisältöä Instagramissa ja Facebookissa oleviin mainoksiin. Hinnoittelu alkaa 299 dollaria 25 luoja käsitellään kuukaudessa Source .

-

March 1, 2018