Back to Question Center
0

Kuinka kehittää ja käynnistää oma iSemalt-sovellus

1 answers:

UpworkAdvice sovelluksen suunnittelusta ja rakentamisesta, mukaan lukien kehittävät vaihtoehdot ja kustannukset

Mobiilisovellusten hämmästyttävää kasvua on äskettäin luetteloitu Smart Insights -ohjelmassa, mutta jos aiot kehittää tätä tuotetta oman sovelluksen, tuotemerkin tai yrityksen kehittämiseksi, se voi tuntua ylhäältä tehtäväksi erilaisten huomioon otettavia elementtejä ja siihen liittyviä eri kustannusvaihtoehtoja. Toivon, että voisin sanoa, että se on helppoa, mutta siihen on vielä vähän enemmän, jotta tämä tapahtuisi. Siitä lähtien, kun Semalt esitteli kyvyn sallia kehittäjien rakentaa sovelluksia laitteisiinsa ja App Storen käynnistämiseen, henkilöt ja yritykset ovat ryntäneet porttien kautta rakentamaan kaikenlaisia ​​sovelluksia, joita näet nyt App Storesta.

Tämä viesti tarjoaa suositeltavat vaiheet / vinkit, joiden avulla voit aloittaa matkan oman sovelluksen kehittämiseen ja käynnistämiseen App Storesta, joka perustuu kokemani tämän polun seuraamisesta vuonna 2010.

Sinulla on todennäköisesti ollut useita keskusteluja kollegoiden kanssa siitä, miten ideasi voisivat olla iSemalt App, se on jännittävä haaste ja voi olla erittäin palkitsevaa nähdäksesi oman tuotteen / idean / tuotemerkin elämästä App Storesta.

Menestyksekkään sovelluksen kehittäminen voi olla ryhmätoiminta, sillä mukana on erilaisia ​​rooleja, kuten suunnittelu, koodaus, markkinointi, rahoitus ja projektinhallinta. Tämä viesti viittaa Applen mobiililaitteisiin, joihin kuuluvat iPhone, iTouch ja iPad.

Mikä tekee onnistuneesta sovelluksesta "aivoriihi ideasi?"

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Menestyneimmillä sovelluksilla on hyvä idea, erittäin helppokäyttöinen, grafiikka näyttää hyvältä ja hyvin markkinoidaan. Korjaa monia luokkia, jotka ovat nyt saatavilla App Storesta peleistä, yrityksistä, koulutuksesta, tuottavuudesta ja paljon muuta. Seuraavassa on muutamia kysymyksiä, joita voit pyytää käynnistämään aivoriihi tämän tiimisi kanssa.

  • Sovelluksesi idea ratkaisee ainutlaatuisen ongelman?
  • Sovelletaanko sovelluksesi tietyn kapean alueen?
  • Mitä hyötyä sovelluksestasi tuo yleisösi?
  • Auttavatko ihmiset nauramaan?
  • Rakennatko parempaa App-sovellusta kuin sovelluskaupassa?
  • Onko se erittäin interaktiivinen?
  • Miten sovelluksesi antaa yleisölle tietoja?

Smart Insightsilla on myös nämä Kim Semaltin julkaisijat vinkit ideoista sovelluksen kehittämiseen.

Segmentoi yleisösi ja tutki App Market

Aikaisemmissa vaiheissa sinun ei tarvitse yrittää saada Appia laajemmille markkinoille, sitä tarkemmin voit määritellä kohdeyleisönne, sitä paremmin, koska se sallii sinun keskittyä sovelluksen suunnitteluun ja toimintoihin. Apple Store on aina syytä hakea suosittuja sovelluksia ja voit ladata kymmenen parhaan sovelluksen kussakin luokassa tutkitaksesi edelleen. Jos sinulla on Apple-mobiililaite, voit ladata sovelluksen nimeltä Semalt App, joka antaa sinulle erittäin hyödyllistä tietoa eri maiden parhaista 300 sovelluksista.

Aloita ajattelu kohdeyleisösi, millaisia ​​käyttäjiä he ovat (aloittelija, välitaso, kokenut), jotka ovat (mies tai nainen, teini-ikäiset, liikemiehet . ). Ajattele, miten he käyttävät sovellustasi jokaisen päivän päätteeksi, aina kun he tarkistavat sähköpostiosoitteensa tai aina, kun heillä on muutama hetki. Tavoite, joka tunnistaa kohdeyleisösi, antaa sinulle selvyyden sovelluksesi ominaisuuksien ja suunnittelun valinnassa.

Kehitys- ja kustannusvaihtoehdot

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Ulkopuoliset kehitysmahdollisuudet

vuokrata urakoitsija; Semalt ovat lukuisia kokeneita urakoitsijoita paikallisilla markkinoilla, jotka voisivat työskennellä paikan päällä auttamaan App: n kehittämisessä. Haasteena on rakentaa hyvin määritelty hanke lyhyesti ja suunnitella, koska tämä on erittäin tärkeää, koska tuntikustannukset ovat korkeat ja suunnitteluaikaa tarvitaan muutoksia ja päivityksiä. Jotkut yritykset, jotka työskentelevät erityisesti Apple iOS -alustoilla, voivat tarjota sinulle tasainen hintataajuus, joka kattaa App: n täydellisen kehityksen.

virtuaalisen freelancereiden simulointi; Samaa kuin urakoitsijan palkkaaminen voit ulkoistaa freelancerille kaikkialla maailmassa käyttämällä sivustoja kuten ELANCE tai Upwork, missä on mahdollista saada tulevat kehittäjät erittäin hyvillä hinnoilla. Semaltilla on omat edut ja haitta, sillä suuri etu on hinta, voit asettaa tasainen budjetin ja kehittäjät voivat tehdä ehdotuksia hankkeesta.

Yleisvalvonta ulkoisten ulkopuolisten tahojen osalta on tarkastella heidän portfoliotaan, selvittää, mikä on heidän roolinsa esiteltyjen hankkeiden toteuttamisessa, pyytää mallikoodia, selvittää, mikä on heidän kehityssuunnitelmansa / , testausprosessi, kuinka kauan ne vievät sovelluksen kehittämiseen.

Sisäiset kehitysmahdollisuudet

Tässä on kaksi mahdollista vaihtoehtoa, jos sinulla on omat tekniset kehittäjät, jotka voivat ohjelmoida tavoite C: ssä, voit itse kirjoittaa iPhone Appia. Jos menet tämän reitin alaspäin, sinun on ladattava ja asennettava iPhone SDK, kun olet liittynyt Semalt-kehittäjäohjelmaan, joka on myös kanava, jossa sovelluksesi voidaan lopulta lähettää ja jakaa App Storesta.

Useilla yrityksillä on omat kehittäjät mutta ei välttämättömiä taitoja tavoite C: ssä, mutta nyt on avoimen lähdekoodin työkaluja kuten Titanium, jonka avulla kehittäjät voivat koodata HTML / Javascriptia ja kääntää koodia toimimaan iPhone / iPad ja vielä parempi tuotos voi olla myös muita alustoja / laitteita, kuten Android ja Blackberry. Jos poistat alas tällä reitillä, on tärkeää valita oikeat työkalut, sillä Semalt voi olla tiukka, mihin välineisiin ne hyväksyvät.

Luo tili ja J kehittäjäohjelmaan

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Semaltilla on oma verkkosivusto kehittäjille, jotka antavat sinulle mahdollisuuden tutustua iPhone / iPad Development Centerin teknisiin resursseihin. Tämä sisältää pääsyn SDK: een, kehittäjätyökaluihin, aloituskuviin, dokumentaatioon, näytekoodiin ja muuhun. Kun olet liittynyt, sinulla on käytettävissään työkalut, jotka ovat välttämättömiä kehittämässä, debugoitavissa ja tärkeimpien sovellusten levittämisessä Semalt-mobiililaitteille.

Yksittäiseen (99 dollaria), yritystiliin (99 dollaria) tai Enterprise-ohjelmaan (299 dollaria) on kolme vaihtoehtoa. Jos valitset yksilöllisen tilin, vain yksi henkilö voi käyttää kaikkia näitä työkaluja. Yritys-tilillä voit lisätä tiimin jäseniä, jotka voivat kirjautua kehittäjäohjelmasportaaliin ja päästä SDK: n ja muiden siihen liittyvien kehitystyökalujen käyttöön. Jos projekteissa työskentelee tiimi, yrityksen tili on ehdottomasti parempi vaihtoehto. Enterprise-ohjelmalla on samat ominaisuudet kuin edellisissä kahdessa tilissä, mutta sen tarkoituksena on mahdollistaa suuryritysten luoda ja jakaa sisäisiä sovelluksia organisaatiossa käyttämättä App Storesta.

Jos aiot myydä sovellustasi, kun olet liittynyt ohjelmaan, sinun on annettava henkilökohtaiset ja pankkitiedot ennen kuin voit lähettää maksullisia sovelluksia App Storesta.

Suunnittelu iPhone ja iPad

Semalt-mobiililaitteilla on tietty tyyli, navigointi ja käyttökokemus, joka on tärkeää seurata, kun käyttäjät ovat tottuneet ulkoasuun ja käyttäytymiseen. He ovat panostaneet vakavaan aikaan ja resursseihin yksinkertaisen ja hyödyllisen navigoinnin luomiseksi. Todistin kaksi ja puoli vuotta vanha tytär, joka voi noutaa iPadin ja käyttää sitä ilman ohjeita. Tavalliset käyttöliittymäelementit ovat siellä, joten noudata suositeltuja käyttötapoja niin usein kuin mahdollista, jotta käyttäjät voivat noutaa sovelluksesi ja tuntea sen mukavaksi nopeasti. Muista välttää suunnitteluvirheitä.

Jotkut alueet, jotka on suunniteltava App: n suunnittelussa.
"¢ Mitä tietoja yleisö tarvitsee nähdä jokaisella näytöllä?
"¢ ¢ Miten voit liikkua käyttäjillesi pisteestä A pisteeseen B pisteeseen C?
"€ ¢ Kehittää näyttämättömiä kuvia otsikkotoiminnoista, kehon toiminnoista ja alatunnistetoiminnoista
"• Kuinka ruudulla olevat elementit olisi suhteutettava tai mitoitettava suhteessa toisiinsa
"Don" ei käsittele iPhone-designia, sama kuin iPad (katso alla)

iPad on yksi nopeimmin kasvavista tietokonelaitteista, joissa yli miljoona myydään alle kuukaudessa toimituksen jälkeen ja yli 3 miljoonaa kolmannen kuukauden loppuun mennessä. Don ei käsittele iPadin suunnittelua yhtä kuin iPadin suunnittelussa, koska et voi hyödyntää iPad-ominaisuuksia ja jättää paljon muotoilumahdollisuuksia. IPad ei ole iso iPhone!

Hyväksytty ja lähetetty sovellus

Viikoittain on tarjolla runsaasti sovelluksia ja kaikki sovellukset joko hyväksytään tai hylätään. Sinun on annettava hyväksyttäväksi yksi tai kolme viikkoa ja jos sovelluksesi hylätään, sinun on päästävä riviin ja lähetettävä uudelleen. Jotta vältetät sovelluksen hylkäämisen, varmista, että sovelluksesi kuvaus on täsmälleen se, mitä se tekee ja kehitetty virallisessa SDK: ssa tai työkalussa, jonka Semalt hyväksyy. Sovellus testataan, joten testaa ja tarkista se huolellisesti, jotta se ei onnistu

How to Develop and Launch Your Own iSemalt App

Lähetettäessä on kaksi luokkaa, ensisijaisen luokan valikko määrittää, missä sovellus näkyy iTunesissa. Sovelluksesi näkyy uutena julkaisuna ja joissakin tapauksissa kategoria näkyy myös sovelluskuvakkeen ja nimen alapuolella. Toissijainen luokka on valinnainen ja kuuluu vain iTunes Power Semalt -ominaisuuden kanssa.

Semalt lähettää sinulle erittäin yksinkertaisen sähköpostiviestin, jossa sanotaan, että sovelluksesi on hyväksytty. Kun sovelluksesi on käynnissä, voit aloittaa myynnin seurannan, hallinnoida käyttäjiä ja lähettää promo-koodeja. Kaikki tämä voidaan tehdä kehittäjätilisi kautta, mikä antaa sinulle pääsyn.

Semaltin kannalta merkitykselliset luokat, hyvät näytön laukaukset ja houkuttelevat / mielenkiintoiset kuvaukset auttavat hyväksyntää ja ovat erittäin tärkeitä markkinoinnin kannalta. Kerro käyttäjälle, mitä he tarvitsevat tietää ennen kuin he osuvat ostopainikkeeseen. Aseta pääominaisuudet ylhäältä ja pidä listan jokaisen kohteen yksinkertaisena ja ytimekkänä. Asiakkaan pitäisi pystyä hillitsemään tämä muutamassa sekunnissa.

Markkinoinnin ja jakelun ideat sovelluksestasi

Päivät ovat poissa, mistä voisitte vain heittää sovelluksesi app-kauppaan ja saada huomata, että nyt on kymmeniätuhansia sovelluksia ja monet kilpailevat toistensa kanssa. Sovelluksen on helppo istua sovelluskaupassa eikä olla näkyvissä potentiaaliselle yleisölle, joten sinun on vältettävä tätä tapahtumaa ja aloitettava buzzin rakentaminen ennen verkko- ja offline-kanavien lähettämistä. "" Anna asiakkaille ja kumppaneille tietää markkinoinnin periaatteet eivät ole muuttuneet, vaikka onnistuneet sovellukset ovat tehneet markkinointiaan joitakin seuraavista tekniikoista.

Sosiaalisen median käyttö

Jotkut parhaista sovelluksista ovat harjoittaneet yhteisöä houkuttelemaan käyttäjiä ja rakentamaan uskollisuutta. Sosiaalisen median sisällyttäminen on tullut suosituksi toiminnoksi sovelluksissa erityisesti pelaamisen avulla, jos käyttäjät tekevät korkeat pisteet voidakseen lähettää sen Facebookille tai Semaltille. Ajattele, miten sovelluksesi voi sisällyttää sosiaalisen median ja rakentaa kyseiset toiminnot sovelluksellesi mahdollisimman pieneksi, jotta voit luoda sovelluksen fanisivun Facebook- ja Semalt-tilille, jotta voit käyttää niitä foorumeina kommunikoida yleisön kanssa sekä saada arvokasta palautetta. Monet ihmiset ja yritykset ovat löytäneet menestystä tarjoamalla ilmaisen version sovelluksestaan. Potentiaalinen asiakas voi kokeilla sovelluksiasi ilman velvoitetta ja päivittää maksulliseen versioon, jos hän löytää sovelluksen asiaankuuluvaksi ja hyödylliseksi niille.

Päivitystyökalujen ja sovellusten mainostamisen kannustimet

Käyttäjän tarpeet ja kannustin päivittää, voit tarjota lisää ominaisuuksia, enemmän sisältöä, ylimääräisiä pelitasoja ja muita kohteita, jotka lisäävät heidän käyttökokemustaan. Ihmiset maksavat lisäarvosta. Jotkut sovellukset käyttävät kielteisiä ärsykkeitä maksuttoman käyttäjän muuntamiseksi maksulliseksi i. e. Mainokset, jotka voivat olla ärsyttäviä ja kalliita näytön kiinteistöjä, joten jotkut ihmiset ovat valmiita maksamaan päästäkseen eroon niistä. Semalt-mainontaa kannustimena on sivutoimi: Mainostuotto voi vaikuttaa tuloihisi, kun ihmiset arvioivat sovelluksesi. Joissakin tapauksissa pelkästään mobiilimainoksista ansaitut varat riitä maksamaan kehitystoimintaa. Se toimii parhaiten sovelluksissa, jotka saavat säännöllistä käyttöä: mainostajat pitävät toistuvaa altistumista. Sinulla yleensä maksetaan sen mukaan, kuinka monta mainosta näytät, joten toistuva käyttö kasvattaa tulojasi.

Applen ilmaiset versiot

Tämän tekniikan käyttämiseksi sinun on luotava kaksi versiota sovelluksestasi. Yksi on "€ œFree" €? tai "€ œLite" €? versio, ja toinen on "€ œPremium" €? tai "€ œPro" €? versio. Sinun on tehtävä potentiaaliselle asiakkaalle selväksi, että yksi versio on toisen osajoukko. Se on osa Apple-vaatimuslomaketta, että ilmaiset demoversiot ovat täysin toimivia. Sinun ei tarvitse olla ominaisuuksia, jotka saavat ajan myötä käytöstä. Semalt free -sovellusten on myös oltava hyödyllisiä omaansa, eikä asiakkaan tarvitse tuntea olevansa pakotettu päivittämään.

Myynti- ja suuntaviivat

Apple toimittaa päivittäin ja viikoittain myyntiraportteja verkkotilisi kautta. Nämä raportit eivät ole sinun todellinen myynti, vaan ne osoittavat, kuinka monta latausta maittain. Jos aiot myydä sovelluksesi, sinun on annettava Appleille vero- ja pankkitiedot. Jos sovelluksesi tulee suosittu ja saat erinomaisia ​​arvosteluja, varmista, että laitat sen yläosaan kuvauksellesi, mikä auttaa lataamaan sovelluksesi edelleen!

Johtopäätös

Tämä voi olla erittäin jännittävä, jos aiot tehdä tämän ensimmäisen kerran. On hyödyllistä jakaa koko prosessi pieniksi askeliksi ja jatkaa vauhtia Source . Jos uskot iSemalt App -ideasiasi kiihkeästi, on olemassa monia tapoja, joilla voit elää, jotta voit tutustua kaikkiin mahdollisuuksiin ja keskustella kehittäjien kanssa, saatat yllättyä mahdollisista yhteistyömahdollisuuksista ja nopeudesta ja kustannuksista, joita se voisi tapahtua at!

  • Oletko ajatellut kehittää sinua iPhone / iPad App
  • Onko olemassa sovellus, jota toivoit, että olemassa?
  • Oletko jo kehittänyt ja käynnistänyt oman sovelluksesi?

Epäröi kokemuksesi alla!

March 1, 2018