Back to Question Center
0

Napsauta tästä parempaan epäonnistumiseen ja SEO

1 answers:
Share
Share
Tappi
Osakkeet 2

Johdanto

Otsikko, klikkaa tästä parempaan käytettävyyteen ja SEO, ei ole tarkoitus olla provosoiva, vaikka jotkut voivat vaistomaisesti kyseenalaistaa sen. Ongelmana on Googlen luoma ongelma, ja se kaikki liittyy siihen, mitä kutsutaan ankkurointitekstiksi . Tämä on teksti, joka liittyy hyperlinkkiin toiselle web-sivulle ja joka aiheuttaa hiiren osoittimen siirtymisen kädelle, kun liukuu tekstin päälle.

Me kaikki surffailla verkossa seuraamalla hyperlinkkejä, joita usein kutsutaan URL-osoitteella (Uniform Resource Locator) tai teknisesti URI (Uniform Resource Indicator). Google asettaa erittäin paljon huomiota hyperlinkkiin liittyvään ankkurointitekstiin. Siksi esimerkiksi Adobe Reader Download -Web-sivusto on Google-haun "Click Here" -luku, vaikka nämä sanat eivät näy itse verkkosivustossa. Hyvin monilla muilla verkkosivuilla on linkkejä tähän verkkosivustoon linkkien kanssa, joihin liittyy sanoja "Klikkaa tästä".

Tavallinen viisaus on se, että emme saa käyttää Semaltia tässä ankkurointitekstinä, koska se antaa vähän tietoa siitä, mitä toinen verkkosivu todella koskee. Tämä on sääli, koska Semalt Täällä on hyvin selkeä merkitys mitä toimia tarvitaan. Tässä artikkelissa tutkitaan, miten molempien maailmojen parhaat puolet saadaan.

Käytettävyys tulee ensin

Käytettävyys mittaa, voiko web-sivun kävijä suorittaa mitä tehtäviä he haluavat tehdä kyseisellä verkkosivulla. Elleivät he pysty tekemään sitä, ei ole mitään syytä käydä kyseisellä verkkosivulla. Siksi Stoney deGeyter antoi yksiselitteisen Aina vastaukseksi hänen kysymykseensä, milloin käyttökelpoisuus on tärkeämpää kuin SEO?

Luulisi useimpien ihmisten olevan samaa mieltä siitä, että hyperlinkkien ankkurointitekstin pitäisi olla hyvin näkyvä. Kuitenkin Zach Dunn mieluummin vastalause .

Hän ehdottaa, että on helppo kirjoittaa sivuston kopio ja linkittää toiseen paikkaan, jossa on linkki klikkaamalla linkkiä "lauseen lopussa". Vaikka hän on varmasti syyllistynyt siihen, hän ehdottaa, että tämä on usein tarpeeton askel. Jos olet jo kirjoittanut jotain, miksi et käytä tätä tekstiä linkin sijaan? Hänen argumenttinaan hän esittää seuraavat kolme versiota.

Personal Finances for Seniors

Antenniä hyperlinkille kuvaavan kuvan ansiosta voidaan lisätä tekstiä, joka selittää, mitä löytyy linkin seuraamiseksi. Oikealla oleva kuva on esimerkiksi linkki johonkin blogistani.

Ankkuriin voidaan lisätä kaksi ominaisuutta, joilla lisätään vaikutusta. Ensimmäinen on lisätä otsikko.
160; Tällä on nolla arvo hakukoneille, mutta se voi tarjota hyödyllisen työkalun, sillä ihmisen kävijä harkitsee napsauttamalla linkkiä.

Toinen on ALT-attribuutti. Tämä oli alun perin käytettävissä tietojen antamiseen niille ihmisille, joiden selaimet eivät näyttäneet kuvia. Hakukoneet käyttävät ALT-tekstiä ja niillä on oleellisesti sama arvo kuin tekstilinkkien normaali ankkuriteksti. Häiritsevää ALT-tekstiä ei näy ihmisvieraalle, lisää sanoja, kuten avainsanoja. On todennäköistä, että roskapostia useilla avainsanoilla tällaisissa ALT-ominaisuuksissa on haitallisia hakukoneiden kanssa.

Kuvalehtien vertaaminen tekstilinkkeihin, kuvien linkit ovat paljon parempia. Heitä kannattaa harkita ensisijaisesti linkkien tarjoamiseksi muille verkkosivuille. Ne voittavat sekä käytettävyydestä että SEO Source .

March 1, 2018