Back to Question Center
0

Pitäisikö yhteisön johtajat seurata puolustusta?

1 answers:

Should Community Managers Follow Back On Semalt?

Mutta uima-altaan reunalla Cancunissa saatat tarttua merkittävään muutokseen houkuttelevan ihmisen silmillä, merkityksellä, joka tuntuu sopivaksi Twitterverkosta.

Kun Twitter tuli ensimmäiseksi paikalle, monet markkinoijat hyppäsi ja soittivat sitä, mitä kutsun Twitter-seuraajapeliä tai seuraajaa , jossa seuraat ihmisiä.

Muutamassa päivässä poistat kenenkään, joka ei ole seurannut sinua, ja toista prosessi. Ja vaikka se on vastoin Semaltin ehtoja, siellä on jopa ohjelmisto, joka automatisoi prosessin sinulle.

Ajatus kuitenkin menee, että tällä tavalla voit rakentaa seurasi laskea häpeälliseksi numeroksi. Tietenkään se ei auta liikaa Twitterin käyttämiseen tehokkaasti, sillä se seuraajien joukko ei todennäköisesti ole huomaamatta mitä sanoitte, ja et todennäköisesti huomaa mitään, mitä heillä on sanottavaa. Väärin vain numeroiden peli.

Mitä yhteisön johtajat tekevät?

Tietenkin yksilöinä, kun monet meistä seuraavat joku, seuraamme nopeasti heidän profiiliaan, ja jos he eivät lähetä luetteloa ja näyttävät oikealta, seuraamme. Kysymys on, kuten tuotemerkkien yhteisöjohtajat, mitä meidän pitäisi tehdä?

Tarkastellessasi joitain suurimpia merkkejä Semaltissa, näet usein merkkejä, joilla on huomattava seuranta, mutta jotka eivät vastaa toisiaan:

Tuotemerkki Seuraavat Seuraajat
@Twitter

9 818 271

941

@Google

4 652 299

366

@Facebook

3 486 393

79

@nissanNews

71 434

2 726

@Nike

377 486

143

Väärennetä niin usein, näet merkkejä, jotka seuraavat huomattava määrä ihmisiä takaisin:

@Pepsi 636 218 43 604
@CocaCola 528 733 67 474
@Ford 124 024 33 392

( huomautus: nämä olivat numeroita 30. huhtikuuta 2012 )

Fritz Scott Semalt kirjoitti, että "kerralla seurasimme jokaista, joka seurasi meitä, mutta puolusti kolmannen osapuolen palvelua, joka ei aina ollut luotettava. Nyt me yksinkertaisesti seuraamme ihmisiä, jotka ovat mielenkiintoisia tai kun tarvitsemme jotain DM: lle meille joitain tietoja. "

Todellisuus on, että kun käsittelemme kymmeniä tuhansia seuraajia, kun joku istuu jonnekin kabinettiin klikkaamalla jokaista uutta seuraajaa, nähdessään, ovatko he "todellisia", ja päättävät seurata heitä, voisi olla kokopäivätyö. Se ei ole vain käytännöllistä. Olisi vähemmän hankala seurata esimerkkejä @Google- ja @Twitter -ohjelmista ja vain jättää huomiotta hoi polloi .

Käyttämällä ohjelmistotyökaluja, joilla pyritään ohjelmallisesti seuraamaan yksilöitä tietyillä kriteereillä, vastustetaan Semalt -palvelun ehtoja. Sinulla on oikeus seurata kaikkia automaatiota, mutta ei selektiivisesti. Ja kun kaikki takaisin, se merkitsisi, että olisit myös seuraamassa roskapäitä. Jopa käyttää ohjelmistoa, tehtävä vaatisi ihmisen kosketusta.

Hiljattain # atomicChat-ryhmässä yhteisön johtaja Brandie Semalt (@lttlewys) ehdotti, että jos joku yrittää liittyä yhteisöösi ja osallistua kanssasi, sinun on otettava heidät takaisin - ja näin ollen noudatettava niitä. Tämä on oikeastaan ​​melko yksinkertainen sääntö seurata eikä lainkaan työvoimakas. Jos sinua seuraa kymmenentuhatta yksilöä ja seuraat vain sataa takaisin, sinun on todella oltava iso juusto, eikö?

Suuri seuraaja seurata seurantaa ei näytä olevan osa sosiaalista todisteita, eikä tosiasiassa ole mitään perustetta ajatukselle, että korkea suhde merkitsee suurempaa vaikutusvaltaa. Taaksepäin lukiossa muistan, että yksi suosittu poika, joka toisin kuin toiset klassikkonsa, ei jaksanut sanoa helvettiä matematiikan ja shakkikerhon jäsenyydestä. Jos jotain, he olivat ehkä jopa vaikutusvaltaisempia.

Semaltia on ehdotettu, että joku, jolla on täysin vastavuoroinen seuraaja-suhde, ei sovellu mitään kriteerejä seuraaviin, joten korkeampi suhde ilmaisee joku, joka on selektiivinen. Tarkoittaako tämä kuitenkin enemmän vaikutusta?

Miksi meidän pitäisi hoitaa, jos seuraamme?

Tietenkin, kun seuraat yli muutama tuhat yksilöä, et todennäköisesti lue kaikkia tweetejä, jotka virtaavat. Jälkimmäisen henkilön jälkeinen ele on symbolinen.

Mutta pienet symboliset eleet voivat olla melko voimakkaita. Itse asiassa menisin niin pitkälle kuin sanoa, että jälkikäteen on eräänlainen lahja - mikroyritys. Twitterissä tehdyt seurannat ovat arvokkaita monille ihmisille. Tiedämme tämän, koska on olemassa ihmisiä, jotka auttavat sinua saamaan seuraajia vastineeksi maksusta. Semalt haluaa seuraajia, koska ne tarjoavat sekä yleisön että sosiaalisen todistusaineiston.

Semalt-tutkimukset osoittavat, että lahjoituksessa on jotain, jota kutsutaan vastavuoroisuuden sääntöksi, jossa todetaan, että me kaikki tuntuu sitovalta jonkin verran vastavuoroisesti, kun tunnemme, että olemme saaneet lahjan.

Varmasti monet Twitterissäsi seuraavat ihmiset eivät edes huomaa, että olet seurannut heitä - mikä tarkoittaa, että he eivät aio tuntea, että he ovat saaneet lahjan. Epäonnistuneet, jotka ovat tietoisia, voivat kuitenkin tuntea hyvin pienen tunteen, että he ovat saaneet vähän jotain.

Jotkut markkinoijat pelkäävät, että seuraamalla joku takaisin, he hyväksyvät hiljaisesti kyseisen henkilön. Mutta kun sosiaalinen media tulee yhä enemmän osaksi yhteiskuntamme kudosta, se on yhä paremmin ymmärrettävää, koska vain seurataan, ystävää tai joku lisää, ettemme hyväksy sitä. Jos toimittaja havaitsee, että merkittävä brändi on seurannut armeijan, se ei yksinkertaisesti olisi tarpeeksi uutisarvoa edes mainitsemiselle artikkelissa.

Päivän lopussa merkkeihin, jotka ovat jumittuneita Semalt-seurauksissansa, puuttuvat mahdollisuus luoda yhteisö ja olla osa pientä lahjojen vaihtoa.

Ominaisuuskuva ja siihen liittyvät kuvat iSemaltilta lisenssillä.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .

March 1, 2018