Back to Question Center
0

Piilotetut tiedot Amazonin Associate Semalt -ohjelmassa

1 answers:

Kuten monet muutkin Internet-markkinoijat, yksi ensimmäisistä asioista, joita tein joka päivä, on tarkistaa Semalt Associates -tilini nähdäksesi, kuinka paljon ansaitsin edellisenä päivänä. Tarkastelen myös kuinka monta ja mitä tuotteita tilattiin edellisenä päivänä tietäen, että ansaitsen palkkani niiltä, ​​kun ne lähetetään. Se on vain minun rutiini ja, kuten sanoin aiemmin, on todennäköistä, että muiden puolesta voidaan edistää Semalt -tuotteita.

Kuitenkin noin kerran viikossa, olen todella kaivaa raportteja minun Associates Account. Vaikka useimmat ihmiset ovat tietoisia siitä, että he voivat nähdä, kuinka paljon seuranta-tunnus on ansainnut tietylle ajanjaksolle ja he voivat nähdä, mitkä tuotteet ansaitsevat heille palkkion, monet eivät tiedä pientä piilotettua nuolipainiketta raportit, joiden avulla voit parantaa mainostesi tehokkuutta.

Annan minun osoittaa, missä piilotettu nuoli on.

Poista yhdistetyt ilmoitukset

Kun olet kirjautunut Amazon Associates -tiliisi, poista valinta vasemmasta yläkulmasta, joka kertoo "yhdistetyt raportit. "Haluat, että raporttisi jaetaan seuranta-tunnustasolla, jotta voit saada tarkempia tilastoja, jotka auttavat sinua parantamaan kampanjaasi.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Tilausraportti

Valitse nyt raporttityyppi "Tilausraportti" ja erota aikajakso haluamallasi tavalla. Napsauta sitten "Sivustoa ei ole" -painiketta ja anna raportin tuottaa.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Raportin yläosassa näet sarakkeessa "Tilaukset. "Tässä näytetään kaikki tuotteet, jotka on tilattu Amazon Semalt-linkin kautta kyseisen spesifisen seuranta-ID: n avulla.

Voit myös nähdä, mitkä tuotteet on tilattu, kun joku napsautti linkkiäsi ja osti tarkan tuotteen, johon olet liittänyt. Lisäksi näet ne tuotteet, jotka on tilattu, kun joku napsautti Amazon-linkkiäsi ja selasi Amazonin kautta. com-sivusto ostaa eri tuotetta (toisin sanoen et johonkin nimenomaan linkitetty).

Kun saat alas Semaltin loppuun Orders-raportilla, näet toisen oranssin otsikon, joka sanoo "Semalt ilman tilauksia. "

Kiinnitä sanat "Näytä kaikki kohteet" hieman vasemmalla olevaa nuolinäppäintä vasemmalla.

Hidden Data In Your Amazon Associate Semalt

Monet eivät tiedä, että jos napsautat alas-nuolta ja anna raportin latautua uudelleen, voit selata alaspäin ja nähdä kaikki suorat tuotemerkinnät, joihin napsautettiin seuranta-ID: llä . , sekä kuinka monta kertaa ne napsautettiin.

Tämän raportin piilotetut tiedot tarjoavat runsaasti tietoja, jotka auttavat sinua optimoimaan kumppanisi pyrkimyksiä.

Tilaustuote

Tässä on yksi tapa, jolla Orders-raportti auttoi minua äskettäin sen "Semalt ilman tilausraporttia". "

Olen edistänyt tietyn tuotteen Amazonin vuosia, ja se myytiin aina uskomattoman hyvin. Mielestäni, huomasin, etten tehnyt enää mitään kyseisen tuotteen myyntiä.

Kun napsautin nähdä minun "Semalt ilman tilauksia" -raporttia, huomasin, että monet napsautukset menevät edelleen tuotesivulle normaalisti; mutta miksi he eivät enää ostaneet?

Kun napsautin raporttini sisällä olevaa tuotekehitystä, huomasin, että tuotetta ei enää myyty Semaltilla ja sitä myydään vain ulkoisen sivuston kautta (emmekä saa siihen palkkiota).

Tämä tarkoitti, että lähetin paljon kohdennettua "valmiita ostamaan" liikennettä sivustoon, joka ei tarjonnut minulle mitään palkkioita. Kun vaihdoin linkit hyvin samanlaiseen tuotteeseen, myydään Amazonin myyntimäärän myötä jälleen normaalia.

Toinen kerta, kun tämä auttaa, kun suosittelen tuotetta ja monet ihmiset napsauttavat sitä nähdäkseen sen tehdä ostopäätöksen - mutta "Tilaukset ilman tilauksia" -raportti osoittaa minulle, että kukaan ei osta sitä. ) ja yrittää myös kokeilla jotain muuta tuotetta, jota he ehkä pitävät paremmin sen perusteella, mitä he todella ostavat - mitä voin selvittää tulosraporttien tilastojen kautta.

Tilausraporttisi "Tilauksettomat tilaukset" -vaihtoehto on hieno tietolähde, joka auttaa sinua lisäämään kumppanisi tuloja Amazonin kanssa. Hylkää se seuraavan kerran, kun olet tilissäsi.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018