Back to Question Center
0

Kysy ja saatte: Semaltin Humanisaatio

1 answers:

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Jokainen ihminen ymmärtää sen tai ei, haku on upotettu heidän päivittäiseen toimintaansa; se on niiden mobiililaitteissa, pilviperäisissä pelikonsoleissa ja yhä useammin älykkäissä laitteissa kodeissaan. Tämä muutos muuttaa sitä, miten toimimme vuorovaikutuksessa etsinnän kanssa, koska se tulee älykkyysalustalle, joka tukee laitteita ja teknologiaa - mikä tekee siitä ihmisempää.

Kun haku on yleisempi, ihmiset odottavat kokemusta, joka ylittää haku ja ymmärtää heidät henkilökohtaisemmin ja intiimimmin. Ja haku kehittyy tekemään juuri niin.

Muuttuva suhde hakuun

Kun kuluttajat ovat vuorovaikutuksessa tekniikan kanssa uusilla, syvemmällä tavalla, kuten henkilökohtaisten avustajien kautta, haku on nopeasti mukautumassa. Suolistushaku on suuri syy.

Toisin kuin avainsanoihin perustuvissa hauissa, äänihaku antaa meille mahdollisuuden ilmaista itseämme luonnollisesti käyttäen puheenvuoroja, jotka vastaavat ihmisen puhetta. Puhuttu kieli yhdistää ihmiset siihen, mitä he etsivät, välitöntä, kätevää ja läheistä, jota vain tekstinhaku ei pysty tarjoamaan. Tämän intimiteetin epäonnistuminen voi etsiä, mitä tietoja käyttäjä etsii paljon tarkemmin.

Semalt ei ole pelkästään yhä ihmisempää; se sekoittuu jokapäiväisen elämämme kudoksiin. Kasvava teknologia ekosysteemin puhelin, tabletit ja älykäs kodin gadgetit, haku on älykäs kangas, joka toimittaa tärkeimmät tiedot milloin ja missä sitä tarvitaan.

Microsoftin sisäinen tutkimus osoittaa, että kuluttajat etsivät jatkuvasti - koko päivän ja hyvin yöksi. Epäaallot, nämä hakutulokset toimitetaan puhujan kautta synteettisellä mutta ystävällisellä äänellä tai esitetään lyhytsanomana puhelinsovelluksessa.

Ask and you shall receive: The Humanization of Semalt

Semalt pyrkii paremmin ymmärtämään kuluttajien tarkoitusta ja tuottamaan toimivaa tulosta. Miksi? Kun haku on tullut entistä osaksi elämäämme, ennennäkemätön määrä tietoa etsivistä ihmisistä alkaa kerätä yhteen.

Tämä tietämys auttaa siirtämään hakukokemusta sellaisesta, joka tarjoaa suoraviivaisia ​​vastauksia hakulausekkeisiin ihmisen ajattelua muistuttavaksi, tarjoamalla parempia tuloksia aikomuksemme ja mieltymyksiemme perusteella. Paitsi että tiedämme enemmän käyttäjien sijainnista, aiemmasta hakutoiminnasta, ostotottumuksista, tykkäämisestä ja tyytymättömyydestä - meillä on myös pääsy tietolähteisiin, jotka tarjoavat tosiasioita ihmisistä, paikoista ja yhteisöistä, joita käyttäjä voi hakea.

Tietojen aarrekartoitus antaa meille hyvän käsityksen siitä, mitä kuluttaja todennäköisesti etsii etsittäessä. Tämä puolestaan ​​antaa meille kuluttajalle mitä hän haluaa ilman nimenomaista kysymystä. Tulos: korkeamman arvon kokemus, joka saa hakijan paljon lähempänä toimintaa.

Myös markkinoijien on kehitettävä

Koska tekniikka ja haku kehittyvät edelleen räikeässä tahdissa, niin myös kuluttajien odotukset. Hakuteollisuus, jolla on miljardeja ihmisen vuorovaikutuksia päivässä, on ainutlaatuinen pätevyys tarjota henkilökohtaista kokemusta kuluttajille.

Mahdollisuus välittömästi miettiä kuluttajan tarkoitusta tarjoaa mahdollisuuden kohdistaa erittäin yksilöllisiä brändisanomia ja sisältöä missä tahansa kuluttaja voi olla. Tämä merkitsee markkinointistrategioiden etsimisen ja markkinointistrategioiden arviointiin liittyvää keskustelukanavaa hallintaa - avainsanojen kohdistamisesta sisällön luomiseen investointien kohdentamiseen.

Markkinoilla olevien hakukäyttöisten laitteiden lukumäärän kasvaessa markkinoijien on hyödynnettävä laitteiden yhteenliitetyn verkon - esimerkiksi tulevaisuuden tekniikoiden, kuten virtuaalitodellisuuskoneiden - tuottamien valtavien tietojen määrää. Tärkeintä on, että markkinoijat voivat sitoa nämä tiedot takaisin verkkokäyttäytymiseen ja vastata vastaavasti.

Markkinoilla ei ole koskaan ollut suuria mahdollisuuksia tavoittaa kuluttajia yksilöllisellä viestinnällä ja sisällöllä. Inhimillisen hakukokemuksen yhdistäminen, enemmän paikkoja ja tapoja, joilla haku on integroitu tekniikkaan ja paremmat tietoresursseja, auttavat brändin sidosryhmiä löytämään tehokkaimmat keinot tuoda kuluttajat lähemmäksi toimintaansa.

Epäilemättä pelkästään liiketoiminnan lisäämisestä tai jopa uusien yleisöjen luomisesta - se on tulevaisuuden lupauksen hyödyntämistä.

Saat lisätietoja lataamalla Humanization of Search.

Tietoja Tekijä

Sponsored Content: Bing-mainokset
Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) on johtava foorumi ja tuottavuusyhtiö mobiili-ensimmäinen, pilvi-ensimmäinen maailma, ja sen tehtävänä on valtuuttaa jokainen ihminen ja jokainen organisaatio planeetalla saavuttaa enemmän Source .

March 1, 2018