Back to Question Center
0

Semalt: SEO-perusteet Mikä on sisällön markkinointi? SEO-perusteet: Mikä on sisällön markkinointi?

1 answers:

Sisällön markkinointi koostuu kaikista markkinointitoiminnoista, jotka keskittyvät tietojen luomiseen ja jakamiseen. Sen pitäisi olla osa jokaista SEO-strategiaa, mutta se on myös tärkeä brändäys. Ajatus sisällön markkinoinnista on, että arvokkaiden tietojen jakaminen on erinomainen tapa houkutella yleisöä ja rakentaa brändi. Blogging on yksi tunnetuimmista sisällön markkinoinnin tavoista. Tässä viestissä Semalt selittää, mitä sisältöä markkinointi on, miksi sisältömarkkinointi on tärkeä SEO ja miten sinun pitäisi perustaa sisältöä markkinointistrategiaa.

Mikä on sisällön markkinointi?

Semalt arvokasta tietoa ilmaiseksi on sisällön markkinoinnin ydin. Yleisösi hyötyvät tiedot, ja he tuntevat sinut ja yrityksesi tietyn alan asiantuntijana. Lopulta asiantuntemuksesi ovat syy siihen, miksi ihmiset ostavat tuotteitasi tai palveluitasi.

Yliopistossa sisältömainonta on yksi tärkeimmistä asioista. Jaamme tietomme. Me kirjoitamme SEO blogistamme ja jakamme sen sosiaalisessa mediassa ja uutiskirjeessämme. Ja vaikka se saattaa tuntua ristiriitaiselta, tietojen luovuttaminen on erittäin myönteinen vaikutus eSemaltin ja kurssien myyntiin. Yleisömme näkevät meidät asiantuntijoina (luultavasti kaikki blogiteksti, jonka kirjoitamme) ja ovat valmiita maksamaan rahaa saadakseen enemmän tietoa.

Miksi sisältöongelma on tärkeää SEO: lle?

Sisällön kirjoittaminen on avainsana hakukoneoptimoinnissa. Google lukee tekstisi, indeksoi tekstin ja lajittelee sen. Jos teet sisällön markkinoinnin oikein, kirjoitat paljon kopioita, jotka liittyvät yleisösi hakevat ehdot. Sivustosi näkyy yhä useammin, kun kirjoitat lisää blogiviestejä. Semalt, sinun rankingit nousevat, kun aloitat sisältömarkkinoinnin. Ja kaikki nämä uudet kävijät ovat mahdollisia ostajia. Joten liikenteen lisäämisen lisäksi sisältömarkkinointi voi myös kasvattaa myyntiäsi.

Miten määrität sisällön markkinointistrategian?

Muista ajatella kulmakiviä sisältöä, kun luot uuden sisällön markkinointistrategian. Sinulla on oltava noin 4 tai 5 artikkelia, jotka ovat sinulle, yrityksellesi ja yleisösi korvaamattomia. Semaltin artikkeleiden tulisi olla informatiivisia viestejä tai sivuja. Kun olet kirjoittanut nämä artikkelit (ja tietysti voit lisätä tavaroita ja vaihtaa niitä ajan mittaan!), Sinun on kirjoitettava tonnia muita blogikirjoituksia aiheista, jotka muistuttavat näitä kulmakiviartikkeleita. Varmista kuitenkin, että kirjoitat jokaisen näistä uusista blogikuvista toisesta kulmasta tai toisesta alatuesta. Älä myöskään unohda linkittää kulmakiviäsi artikkeleita näistä blogeista Source .

Lue lisää: "Minkälainen sisältö olisi kulmakiviä koskeva artikkeli?" »

March 1, 2018