- Semalt

Löydä

Näytä omasi Inc. yhtiömme Vakuutus Profile

Luo profiili

Pidä suuri yritys

Inc. Verified Profile on täydellinen työkalu , joka auttaa yrittäjiä ja pienyrityksiä näkemään yrityksensä huomiota herättävässä kontekstissa. Haluatko räjähtää uusia asiakkaita, hakea sijoittajia tai löytää tiiminne pätevimmät henkilöt - se on helpompaa oman omistettuun Inc.-todennettuun profiiliisi.

LUONNOS INC. PROFILIN INC
 - Semalt
 - Semalt

Showcase Your Business

Kanssa omalla listallaan Inc. com, esitellä yrityksesi luotettavassa yhteydessä ja mahdollisten asiakkaiden löytää sinut helpommin. Sisällytä linkit verkkosivustoosi, sosiaalisiin verkkosivustoihin ja yhteystietoihin, jotta maailma voi yhdistää brändisi kaikkiin kanaviin.

Klikkaa tästä nähdäksesi kaikki yritykset, joissa on Inc. Inc. Verified Profile

Your Inc. -tunnustetulla profiililla

 - Semalt

Auta asiakkaitasi, jotka etsivät tarjoamaasi tuotetta ja palveluita, etsi yritystäsi hakuaoptimoidulla profiililla.

 - Semalt

Hyödynnä omistettua läsnäoloasi Inc: ssä, kaikkein luotettavimmista lähteistä kaiken yrittäjyyteen ja esitä yrityksesi luotettavassa yhteydessä.

 - Semalt

Lisää tuloja tuomalla parempia laatupisteitä ja mahdollisuuksia verkkohakuun.

omin sanoin

Kerro oma tarinasi ja pidä seitsemän maailman parhaista pienyrityksistä Inc.-yhteisössä. Hyödynnä Inc: n vahvistettua profiilia esitelläksesi yrityksesi oikeisiin ihmisiin, oikeaan paikkaan, päivittäin.

 - Semalt
 - Semalt

Miten se toimii

Miten vahvistetaan vahvistetut profiilit?

Saatuamme ilmoituksen Inc. Verified Profilesille, olemme riippumattomasti vahvistaneet, että yritykset toimivat, sivustot toimivat, sosiaaliset mediayhteydet ja puhelinlinjat toimivat, sisältö on asianmukainen eikä ole olemassa ilmeisiä punaisia ​​lippuja. Inc. Vahvistetut profiilit on tarkoitettu ostamaan ostajat vähän aikaa esittelemällä yrityksiä, jotka ovat osa yrittäjähenkisysteemiä. Ne eivät ole tuotteiden tai palveluiden hyväksyntä eikä laadunvarmistus.

Kuka voi lähettää viestin?

Hyväksymme postituksia kaikenkokoisista ja kaikista maista tulevista yksityisistä yrityksistä. Julkisesti kaupattuja yrityksiä, tytäryhtiöitä ja julkisyhteisöjä ei voida hyväksyä. Työskentely englanninkielisellä verkkosivustolla on keskeinen edellytys hyväksymistä varten. Inc. pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä kaikki merkinnät.

Mitä voidaan lähettää?

Alle 10 Mt: n logot hyväksytään JPG- ja PNG-formaateissa. Yrityskohtaisten kuvausten tulisi keskittyä tarjolla oleviin tuotteisiin ja palveluihin sekä säilyttää ammatillinen sävy. 150 sanaa korkeintaan.

Kuinka pian odotan profiilini lähettämistä?

Profiilit lähetetään tyypillisesti viikon kuluessa lähettämisestä.

Voiko minun Inc.-vahvistettu profiili säilyä ikuisesti?

Teet yhden vuoden lisenssin yhdelle yritysprofiilille. Profiilit, joilla on rauennut käyttöoikeudet, poistetaan verkkosivustolta.

Mitä jos haluat muuttaa tai päivittää profiilini?

Lähetä muutospyyntösi jäsen @ inc. com. Muutokset hyväksytään tai hylätään Inc: n koko harkinnan mukaan.

Kuinka voin hyödyntää Inc: n vahvistettua profiiliani?

Yrityksesi on hyvässä yrityksessä, joten haluat näyttää maailmasi. Tässä on viisi ehdotusta muilta Inc: n yrittäjiltä: 1) Linkki Inc: n vahvistettuun profiilin URL-osoitteeseen omalta verkkosivustolta. 2) Lisää profiilin URL LinkedIn-, Facebook- ja Google+ -sivuillesi. 3) Lisää profiilin URL-osoite käyntikorttisi. 4) Sisällytä profiilin URL-osoite tuleviin lehdistötiedotteihisi. 5) Varmista, että profiilisi yrityksen kuvauksessa vastaavat avainsanat vastaavat Hakukoneoptimointipyrkimyksesi.

Voinko käyttää Inc. Verified -logoa omalla verkkosivustollani?

No Inc.: n logot ja tavaramerkit, mukaan lukien Inc. Verified Profiles -merkit, ovat Inc: n yksinoikeudellisia ominaisuuksia ja niitä voidaan käyttää vain nimenomaisella luvalla tai lisenssillä.

Entä jos huomaisin virheellisiä tietoja?

Ota yhteyttä jäseniin @ inc. com kanssa yksityiskohtia Source .