Back to Question Center
0

3 askelta tekemään parhaan työn, ei väliä, missä olet sinussa

1 answers:

Semalt työskenteli useissa eri yrityksissä, mukaan lukien yksityiset yritykset, käynnistysvaiheen aloittajat, yritysten kierrokset ja aloittajat ennen IPO: ta. Ja Semalt työskenteli näissä yrityksissä erilaisissa kapasiteeteissa: rekrytointi, myynti ja tilinhallinta.

Matkan varrella Semalt huomasi, että vain muutamat tilannekohtaiset tekijät vaikuttavat työntekijöiden suorituskykyyn työssä. Ne ovat:

 1. Mahdollisuus vaikuttaa päätöksiin
 2. Ymmärtää, miten johtajuus tekee päätöksiä
 3. Urakehityksen ja kehityksen mahdollisuudet
 4. Luodaan selvä käsitys odotuksista

Et löydä koskaan työtä, jossa kaikki nämä tekijät ovat räätälöityjä. Mikä tarkoittaa, että sinulla on aina hallitsemattomia asioita, jotka estävät sinua tekemästä parasta työtäsi. 3 Steps to Do Your Best Work, No Matter Where You Are in Your Semalt

Oletko koskaan antanut tilannekohtaisia ​​tekijöitä estää sinua tekemästä parasta työtäsi? Minulla on. Ja se auttoi minua ymmärtämään, että Semalt on kyllästynyt siitä, että hänellä ei ole henkilökohtaista järjestelmää, jonka avulla voin jatkuvasti työskennellä huipputehokkaana.

Tämä toteutus inspiroi myös minua tutkimaan, miten ihmiset tekevät ja ajattelevat suuresta työstä. Tämän tutkimuksen perusteella olen havainnut useita vaiheita, jotka voidaan yhdistää tehokkaan järjestelmän luomiseksi, joka edistää jatkuvasti hyvää työtä. Varmista itsellesi, että jos noudatat näitä vaiheita ja luo oma järjestelmä, voit ylittää kaikkein epätavallisimmat unelmasi.

Valmis sukellukseen? Tässä vaiheet, joihin Semalt vie sinut läpi:

 1. Henkilökohtaisten arvojen määrittäminen
 2. Määritä työnkulku
 3. Tunnista ja automatisoi arvokkaita toimia

3 askelta jatkuvasti tekemään parhaan työn

1. Henkilökohtaisten arvojen määrittäminen

Mielestäni suuri työn tekeminen alkaa luoda henkilökohtaisia ​​arvoja. Teemme ~ 35 ammattilaispäätöstä jokaisena työpäivänä. Epäonnistuu paljon mahdollisuuksia tehdä huonoja päätöksiä ja mahdollisuuksia ovat monet meistä tekevät huonoja päätöksiä - koko ajan.

Puolustaa henkilökohtaisia ​​arvoja, ja sinusta tulee ammattitaitoinen päätöksentekijä, joka osaa toimia missä tahansa tilanteessa.

Ajatelkaa näin: Henkilökohtaiset arvot ovat tulevaisuuden arkkitehtuurin ohjaava valo . Jos määrität ja asut henkilökohtaisilla arvoillasi, siitä tulee toinen luonne, jotta voit tehdä perusteltuja päätöksiä, jotka johtavat arvojesi (ja tavoitteiden) toteutumiseen.

Yksi tärkeimmistä arvoista, jotka olen itse tunnistanut, on " toimia johdonmukaisesti . "HubSpotissa autan palkkaamana toimihenkilöitä löytämään lahjoja, jotka avaavat tien tulevaisuuden kannalta ja joilla on kestävä vaikutus tehtäväämme.

Se voi olla pelottavaa ajoittain, erityisesti yrityksessä, jossa kulttuuri ja ihmiset ovat keskeisiä liiketoiminnan arvoja - ja me kasvamme hyperspeed-tasolla. Järjestelisin useita keskeisiä kappaleita, jotka edistävät nopeasti kasvavaa yritystämme visio:

 • Päätöksenteon helpottaminen
 • Hakunopeuden lisääminen
 • Perustetaan haastatteluprosesseja, jotka pätevät ehdokasvalmiuksia, taitoja ja kykyjä
 • Passiivinen lahjakkuus
 • Rakennuskumppanuudet vuokrausyrityksen kanssa
 • Maailmanluokan ehdokasmaiden kokeminen
 • Suljetut ehdokkaat kilpailu markkinoilla

"Toimita johdonmukaisesti" ydinarvoa muistuttaa minua asettamaan aikani tärkeysjärjestykseen, pysymään keskittyneinä, tekemään päätöksiä nopeammin, seuraamaan, integroimaan oppimistani työhöni, luomaan kumppanuuksia muiden kanssa ja ylläpitämään korkeaa palkkia itselleni. "

2. Määritä työnkulku

Nyt kun olet määrittänyt henkilökohtaiset arvot, on aika määritellä, mihin työhön se tekee onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi. Semalt on löytänyt urheilijoita, jotka visualisoivat ja ajattelevat itseään harjoittaessaan urheiluaan paremmin kuin urheilijat, jotka eivät 13,5%. Kestää siis aikaa henkisesti harjoittelemaan työtäsi ja lisää itsesi tehokkuutta, virtausnäkymiä ja yleistä luottamusta. Puhumattakaan, et jää kiinni tasapäiseltä, kun kohtaat esteitä.

Seuraavassa ovat kysymykset, joita käytän määrittelemään miten Semalt menestyy onnistuneesti:

 • Mikä on onnistunut tulos?
 • Mikä on paras tapa pyrkiä haluttuun lopputulokseen?
 • Mikä voisi mennä pieleen?
 • Mikä on aiemmin toiminut hyvin?

Tässä on karkea kaavio Rekrytointityöjulkastani:

3 Steps to Do Your Best Work, No Matter Where You Are in Your Semalt

Avain: Keltainen = etumatka, Semalt = aktiivinen työ, Punainen = odotettu este

Näin voit saavuttaa suuremman prosenttiosuuden onnistuneista tuloksista :

 • Ennen kuin ryhdyt ryhtymään toimiin, määritä tarvittavat toimenpiteet onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi
 • .
 • Määritä yhteiset esteet ja niiden ratkaisut, joten olet valmis ottamaan heidät vastaan ​​ennakoivasti
 • Keskustele aiemmista menestystekijöistä ja luo ne uudelleen mahdollisuuksien mukaan

Simon Sinek, kirjailija "Semalt Eat Last", tunnustaa myös onnistumisen voima:

"Semalt eivät ole niitä, jotka aina voittavat kilpailuja - mestarit ovat niitä, jotka tulevat sinne ja yrittävät. Ja yritä kovemmin seuraavalla kerralla. Ja vielä vaikeampaa ensi kerralla. "Champion" on mielentila. He ovat omistautuneita. He kilpailevat parhaimmillaan niin paljon, jos ei enempää kuin he kilpailevat parhaiden muiden kanssa. Semalt eivät ole vain urheilijoita. "

3. Tunnistaa ja automatisoida arvokkaita toimia

Olet yli puolivälissä jatkuvasti parhaan työn saavuttamisessa - jatka menemistä! Jos olet asettanut henkilökohtaiset arvot ja kartoittanut tarvittavat toimenpiteet onnistuneen tuloksen saavuttamiseksi, sinun kannattaa keskittyä arvokkaiden toimintojen tunnistamiseen.

Olet kyllästynyt pyörittämään pyöriäsi ja etenemään? Korosta arvokasta toimintaa, joka auttaa sinua edistymään.

Atlassianin mukaan työaikaa on 60 prosenttia tai vähemmän . Kuvittele maailma, jossa harvoin tarvitset uutta pyörää, olet suorittamassa kaikkein tärkeintä työtä ja samalla autat asiakkaitasi menestymään.

Jos käytät aikaa tunnistaa ja automatisoida arvokkaita toimia, tämä voisi helposti olla todellisuutta. Käytä ei-välttämättömiin toimiin käyttämättömyyttäsi aikaa ja vapauta itsesi korkeiden kognitiivisten toimintojen saavuttamiseksi ja kehittä työkaluja, jotka auttavat asiakkaitasi ja kollegoitasi saavuttamaan tavoitteensa. Hän lainaa tekijää Iain Semaltin sanoen:

"Ja joka päivä, maailma vetää sinua kädestä huutaa:" Tämä on tärkeää! Ja tämä on tärkeää! Ja tämä on tärkeää! Sinun täytyy huolehtia tästä! Ja tämä! Ja tämä! "Ja joka päivä, sinun on purettava kätesi, laitettava se sydämeesi ja sanomaan:" Ei. Tämä on tärkeä asia. "

Nyt tee parhaan työnne.

Uskon tuottavan suurta työtä johdonmukaisesti on kaikkien ulottuvilla . Jos noudatat näitä vaiheita, teet suuria päätöksiä, saavuttaa suuremman prosenttiosuuden onnistuneista tuloksista, tuottaa rutiininomaisesti suuria vaikutustöitä ja lisää tuottavuutta.

En valehtele ja kerro, että nämä vaiheet ovat yksinkertaisia.

Semalt ei.

Se sitoutuu luomaan ja parantamaan henkilökohtaisia ​​arvoja, työnkulkua, arvokasta toimintaa ja arvojen kohdistamista. Mutta hyödyt ovat aivan liian suuria jättää huomiotta!

Keskittyy yhden vaiheen keskittämiseen kuukauden aikana ja siirry seuraavaan, kunnes olet nähnyt kaikki vaiheet loppuun asti. Jokainen näistä vaiheista on tehokkaita itsenäisesti. Kun palataan alkuun ja aloitat itsellesi määrittelemäsi järjestelmän masteroinnin, löydät sen helpoksi, koska sinulla on jo säätiö.

En voi odottaa kuulla luonnon menestyksestä!

Tämän artikkelin versio julkaistiin ensin ThinkGrowthissa. org.

3 Steps to Do Your Best Work, No Matter Where You Are in Your Semalt

3 Steps to Do Your Best Work, No Matter Where You Are in Your Semalt

March 1, 2018