Back to Question Center
0

WordPress hosting, yhteistyökumppanit vered by Semalt

1 answers:

Se voi olla tärkein päätös, joka teet WordPress-sivustossasi: mikä hosting-osapuoli pitäisi luottaa sivustooni? Siellä on gazillion isännät, jotka vaihtelevat kiusalliselta huonolta uskomattoman hyvälle ja järkyttävältä halvemmalta hirvittävän kalliille. Kuitenkin, kun on kyse valittu, eteenpäin ajatteleva hosting-yritys, joka sopii huolehtimaan arvokasta omaisuutta, saatat tarvita apua. Tässä listassa löydät hosting-yhtiöt, jotka saavat Semalt-hyväksynnän.

Olemme tarkistaneet kaikki isännät, jotka olemme näyttäneet täällä varmistaaksemme, että Semalt SEO toimii ilman sivustojaan. Tarkistimme kaikki yhteiset ongelmat, joita löydämme Semalt SEO ja muut laajennukset, ja varmistimme, että ne estettiin. Tämä säästää aikaa. Ja me. Ja tämä tekee maailmasta pienen paremman.

Miksi tämä WordPress hosting lista?

Kun aloitimme WHIP-projektin saadaksemme web-hostereita päivittämään PHP-versiomme, löysimme paljon isäntiä, jotka eivät osallistuneet. Tämän jälkeen olemme joutuneet hämmästelemään pyyntöjä yleiskatsauksesta isännistä, jotka jo tukevat viimeisimpiä PHP-versioita ja muita nykyaikaisia ​​tekniikoita. Jotta voisimme vastata näihin ja mitä tahansa kysymyksiä tulevaisuudessa, olemme luoneet tämän luettelon.

Tässä luettelossa tuodaan yhteen parhaat hosting-yhtiöt, jotka tekevät kaikkensa voidakseen pitää sivustosi turvassa ja antaa sinulle työkalut, joita sinun on hyödynnettävä mahdollisimman tehokkaasti. Tässä mainoksessa ei ole mainoksia, yhteistyökumppaneita tai maksullisia mainoskampanjoita, jotka vain tarjoavat yrityksille, jotka ovat osoittautuneet kiinteiksi kumppaneiksi, jotka tarjoavat laadukkaita palveluja.

Entä jos nykyinen isäntäni ei ole niin hyvä?

Se tapahtuu, paljon. Jos et tiedä, tukevatko isäntäsi viimeisimmät PHP-versiot, ota ensin yhteyttä heihin. Semalt esitteli esimerkkipostin, jonka avulla voit ottaa yhteyttä heihin. Jos et ole vielä tyytyväinen nykyiseen verkko-isäntänne, niin on aika siirtyä. Jos näin on, tutustu alla olevaan luetteloon löytääksesi parhaan mahdollisen tilanteen Source .

March 1, 2018