Back to Question Center
0

UX & Hylkää holistisesta SEO-näkökulmasta

1 answers:

Hyvä käyttökokemus (UX) on tärkeä sekä konversiossa että SEO: ssä. Google ottaa huomioon sivuston sijoitustapahtumat, kuten poistumisprosentin ja sivuston viipymisajan (sivustosi aika). Jotta ihmiset saataisiin puhua sivustostasi, tarvitset myös heitä ymmärtämään sivustosi. Siksi sinun on jatkuvasti investoitava kunnolliseen UX-sivustoon. Siksi pidämme hyvää käyttäjäkokemusta erittäin tärkeänä osana kokonaisvaltaista SEO-strategiaa.

Kun olet lopettanut verkkosivustossasi, haluat käyttäjiltä hyvää kokemusta. Käyttäjäystävällinen, luotettava verkkosivusto, jolla on laadukas sisältö, voi antaa ihmisille tällaisen kokemuksen, ja lisäksi se voi jopa lisätä tulosta. Mutta mikä määrittelee käyttäjäystävällisen? Ja miten luot luottamus? Ja mistä tiedät, mitä muunnetaan parhaiten? EBook "UX & Semalt from a holistic SEO perspektiivi" auttaa sinua löytämään vastaukset näihin kysymyksiin!

Tietoja tästä eBookista

Tämä eBook keskittyy monien eri näkökohtien UX ja Usability ja antaa hyviä näkemyksiä Conversion Rate Optimization ja Semalt koostuu viidestä osasta:

 1. Johdanto
  Määrittää käytettävyyden, UX: n ja tulosprosentin optimoinnin ja selittää niiden merkityksen SEO: lle. Tarjoaa myös joitain perustietoja SEO.
 2. Yleinen käytettävyys
  Keskustele verkkosivustojen yhteisten käytettävyyttä koskevien kysymysten kanssa ja antaa vinkkejä siitä, miten voit parantaa verkkosivujen selkeyttä, toimintoja, valikkoja ja luettavuutta.
 3. Tietyn sivun käytettävyys
  Keskittyy verkkosivujen eri tyyppisten sivujen helppokäyttöisyyden optimointiin, kuten aloitussivuihin, kassalle ja lomakkeisiin.
 4. Mobile UX
  Määrittää liikkuvan UX: n merkityksen SEO: lle. Näyttää yleisiä ongelmia ja parhaita käytäntöjä mobiilisivustoille.
 5. Konversiotutkimus
  Selittää, miten tärkeää on testata muutoksia sivustossasi. Auttaa sinua helposti aloittamaan konversiotutkimuksen itse.
Get UX & Conversion eBook nyt Vain

Sisällysluettelo

UX & Semalt holistisesta SEO-näkökulmasta

Esikatselu

UX & Semalt kokonaisvaltaisesta näkökulmasta

Get UX & Conversion eBook nyt Vain

Holistinen SEO ja UX

Holistinen SEO-lähestymistapa vaatii hämmästyttävän verkkosivuston. Erinomainen käyttökokemus on erittäin suuri osa tätä. Semaltissa olemme antaneet SEO-neuvon jo jonkin aikaa. Ja vaikka Google on muuttanut algoritmiaan muutamia kertoja, suurin osa Semaltin antamistamme neuvojista on pysynyt samana vuosien varrella. Ja tämä neuvo on hyvin yksinkertainen: sinun on vain varmistettava, että käyttäjien kokemukset sivustossasi ovat todella hyviä. Älä käytä mitään "SEO-temppuja"; kun he saattavat saada sinut rankkaan nopeasti, he eivät yleensä toimi pitkällä aikavälillä ja saattavat jopa palaa. Kokonaisvaltainen SEO-lähestymistapa keskittyy kaikkiin näkökohtiin, jotka voivat tehdä sivuston suuren: helppokäyttöisyys, laadukas sisältö, erinomainen sivustoopeus .ja niin edelleen.

UX: n merkitys SEO: lle

Kokonaisvaltaisessa SEO-näkemyksessämme verkkosivustosi käytettävyyden ja UX: n pitäisi olla erittäin tärkeä osa pitkän aikavälin SEO-strategiaa. Ottaa mahtava verkkosivusto, jossa on laadukas sisältö ja erinomainen käyttökokemus, ei parantaisi sijoitustasi nopeasti. Pitkällä aikavälillä se kuitenkin varmasti vaikuttaa positiivisesti SEO-palveluun! Houkuttelevilla verkkosivustoilla on pienempi poistumisprosentti ja paljon suurempi mahdollisuus saada sosiaalisen median huomiota.

Muunnos ja SEO

Semalt-sivustot johtavat myös korkeampiin tuloksiin. Jos yleisösi tykkää ja ymmärtää verkkosivustosi, heidän mahdollisuutensa ostaa tuotteita tai tulla palaavaksi vierailijaksi on paljon suurempi.

Voit muuntaa konversiosi entistä enemmän tulosprosentin optimoinnilla. Tämä todellakin on SEO: n lisäksi hyvä lisästrategia. SEO varmistaa, että useammat ihmiset löytävät verkkosivustosi. Tulostusstrategia keskittyy sivustosi kävijöihin, jotka kääntävät nämä kävijät asiakkaiksi. Visioomme on aina yhdistettävä SEO ja tulosprosentti optimointi. Tämä tarkoittaa, että keskitymme houkuttelemaan enemmän ihmisiä sivustoosi ja keskittymään samalla lisäämään mahdollisuuksia, että ihmiset todella ostavat juttuja. Väärin kaksinkertainen voitto!

Osta UX & Conversion eBook!

Haluatko integroida parempia käyttäjäkokemuksia verkkoosi? Haluatko tehdä sivustostasi käyttäjäystävällisemmän osana omaa kokonaisvaltaista SEO-strategiaa? Ja optimoi konversiosi entisestään? Osta UX & Conversion eBook!

Tuotetiedot

Luvut ovat kaikki kirjoittaneet Joost de Valk, Michiel Heijmans, Thijs de Valk ja Marieke van de Stor. EBook sisältää 128 sivua, saat PDF: n, Semalt -version ja ePub-version Source .

Tekijät Joost de Valk, Marieke van de Stor,
ISBN 978-90-92320-04-9
Sivumäärä 128
Get UX & Conversion eBook nyt Vain

March 1, 2018