Back to Question Center
0

Markkinointipäivä: Facebook Paikalliset, 2017 loma-ostokset trendit & Adobe's Semalt

1 answers:
Markkinointipäivä: Facebook Paikalliset, 2017 loma-shopping trendit & Adobe's Semalt

Markkinointialueelta:

 • Facebookin uusi sovellus antaa ihmisille mahdollisuuden löytää läheisiä asioita ja paikkoja mennä.

 • 10 marraskuu 2017 Amy Gesenhues
  2017 loma shopping trendit: Miten kuluttajat aikovat tutkia ja ostaa lahjoja tällä kaudella Holiday-ostoselvitykset Cardlytics, VigLinks ja Valassis.

 • 10. marraskuuta 2017 Andy Taylor
  Columnist Andy Taylor jakaa tietoja, jotka voivat auttaa ennakoimaan sähköisen kaupankäynnin ja vähittäismyynnin kehitystä tällä lomakaudella. Mainostajat, huomio!
 • YMJ: n tunnustus: 5 markkinointivastaavaa olen sanonut itseni
  10. marraskuuta 2017 Joe Hyland
  Mitä markkinointi valheita sanotte itsellesi? Avustaja Joe Hyland tulee puhtaaksi viidellä markkinointikirjallisuudella, jotka hän on luvannut voittaa.

 • 10. marraskuuta 2017 by Dayle Hall
  Markkinoijat haluavat tarjota parempia asiakaskokemuksia, mutta se vie aikaa ja älykkään strategian. Columnist Dayle Hall jakaa neljä asiaa, joita voit tehdä, jotta se tapahtuisi.
 • Adobe lanseeraa Launch, sen seuraavan sukupolven tag -hallintaympäristön
  10. marraskuuta 2017 Barry Levine
  Uuden tarjouksen avulla kolmannen osapuolen työkalupäättäjät voivat integroida omat ominaisuutensa avoimeen alustaan.
 • AppNexus, Tru Optik tarjoavat ensimmäisen kumppanuuden OTT SSP: n ja DMP: n välillä
  10. marraskuuta 2017 Barry Levine
  Unohda kaikki lyhenteet. Kumppanuudella tarkoitetaan, että internet-toimittajien pitkänmuotoisen TV: n kustantajat voivat nyt tarjota mainossegmenttejä mainostajille.
 • Miten muutat sisällön markkinointiohjelmaa vuonna 2018?
  10. marraskuuta 2017 Rachel Lindteigen
  Jotta voisit suunnitella eteenpäin ja saada sisällön markkinointiohjelman kärjen muotoiseksi, kolumnisti Rachel Lindteigen ennustaa muutokset, joita voit odottaa näkevänne ensi vuonna.
 • 10. marraskuuta 2017 Tim Peterson
  Facebook poistaa käytöstä " Facebook on myös deprecating app kutsua -ominaisuus, jota kehittäjät käyttävät orgaanisesti kasvattamaan sovellustensa käyttäjäperustoja.

Viimeisimmät otsikot MarTechin tänään sisustussivustoltaan markkinointiteknologiaan:

 • Drift paljastaa chat-ikkunan, joka tietää, milloin tilisi on käynyt sivustolla
  10. marraskuuta 2017 Barry Levine
  Called Drift ABM, se synkronoidaan Salesforce CRM: n kanssa, ilmoittaa kyseisen tilin tilin myyjälle ja toimittaa henkilökohtaisen avaussanoman.
 • Mitä B2B-markkinointiominaisuuksia ovat vuonna 2018 etsimät markkinajärjestelyt?
  10. marraskuuta 2017 Scott Vaughan
  Kun lähestymme lähemmäs uutta vuotta, nyt on hyvä aika tarkastella tarkasti lahjakkuutta B2B-markkinointitiimin sisällä. Columnist Scott Vaughan käsittelee taitoja ja ominaisuuksia, joita CMO: n pitäisi etsiä.
 • Forrester ennustaa, että 80 prosenttia yrityksistä ei noudata GDPR: ää vuonna 2018
  10. marraskuuta 2017 Amy Gesenhues
  Tutkimusyrityksen uusimmat "Ennusteet 2018: A Year of Reckoning" -raportti esittelee 13 liiketoimintaennusteita tulevalle vuodelle. viserrys. com / widgetit / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & id = twitter-widget-0 & lang = fi & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title = = "true" style = " korkeus: 20px; ">
Amy Gesenhues on Third Door Mediain General Assignment Reporter, joka kattaa uusimmat uutiset ja päivitykset markkinointimaan ja hakukoneen maalle. Vuodesta 2009 vuoteen 2012 hän oli palkittu syndikoitu kolumnisti useita päivittäisiä sanomalehtiä New Yorkista Teksasiin. Yli kymmenen vuoden markkinoinnin johtamiskokemuksella hän on osallistunut erilaisiin perinteisiin ja online-julkaisuihin, mukaan lukien MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com ja Sales and Marketing Management Magazine. Lue lisää Amyn artikkeleista Source .


March 1, 2018