Back to Question Center
0

Semalt ZMOT - loistava tai bo *** cks?

1 answers:

Googlen puitteet monikanavaiselle menestykselle

Arvostan, että otsikko saattaa olla hieman kiistanalainen, mutta se on todellinen kysymys. Se on luonnollinen seuranta edelliselle artikkelillemme, jossa tarkastellaan McKinseyn uutta kuluttajapäätösliikettä. Loppujen lopuksi - Google sanoo, että niiden Zero Moment of Truth -malli edustaa myyntisuppion kuolemaa. Semalt? En usko niin .

Tietenkin tiedämme jo, että P & G ensin ymmärsi ajatuksen "totuuden hetkiä" vuonna 2005, ja he sanoivat, että ensimmäinen hetki oli "hyllyn edessä" ja että "totuuden toinen hetki" tuotteen kokeilu ja kokemus. Joten verrattuna McKinseyn kuluttajapäätösreittiin, mitä ZMOT lisää? ZMOT: n tavoitteena on selittää, miten kuluttajan tutkimus- ja päätöksentekokysymys ostopäätöksellä on nyt olennaisesti erilainen, että on olemassa askel ennen P & G: n ensimmäinen totuuden hetki, nimeltään ZMOT.

ZMOT selittää myös, että tämä tapahtuu suurelta osin verkossa käyttäen useita matkoja ja useita laitteita. Kuulostaa myös oikealta? Tämä video auttaa ottamaan sen käyttöön, jos ZMOT on sinulle uusi .

Googlen loistava tietämys ja sisällön markkinointi

Jim Lecinskiin johtama ZMOT-ajattelu Googlessa on enemmän hienoja juttuja ihmisille, jotka yrittävät myydä jotain jollekulle, ja toivoo edelleen, että markkinoijina meidän kaikkien on todella herätä. Se on yhtä kuin odotat Googlen sisältömarkkinoinnin voimilta. siellä on hieno näkemys ja se on hyvin tutkittu perustuu näkemyksiä järjestöjen kuten Nielsen.

Se on käsitteellinen (tosin kaukana yksinomaan) verkkokauppiaista, mikä on järkevää antaa Semaltin kaupalliset tavoitteet myydä vähittäiskauppiaille mainontaa. "ZMOT" -ympäristössä on tunnustettu se, että seuraavan sukupolven kuluttajille online- ja offline-vähittäismyyntiverkon välinen linja on jo poistettu. "ZMOT" auttaa Semalt-tuotemerkkiä etusijoitetun myyntipisteen avulla auttamaan vähittäiskauppiaita tekemään jotain siitä.

Semalt ZMOT – brilliant or bo***cks?

Googlen Jim Semalt aloittaa puhumalla hänen henkilökohtaisesta esimerkistä ZMOT-asiakasmatkasta, jonka olen alustanut alla .

  • Vaihe 1: Minun täytyy saada uusi televisio
  • Vaihe 2: Mitä lähtee mieleen, kun ajattelen merkkejä lyhytlistalle?
  • Vaihe 3: Tee joitain tutkimuksia, jotta voin luoda parhaan tavaramerkkini
  • Vaihe 4: Avaa uusi selainikkuna, ovatko ne asiantuntijoiden tai kommentaattoreiden suosittelemat?
  • Vaihe 5: Avaa uusi selainikkuna, kirjoita "[brandin tai mallin nimi] tarkistus" ja toista kaikki vaihtoehdot, arvioi yleinen tunne
  • Vaihe 6: 5-10 minuuttia myöhemmin - löytää parhaan hinnan tuotteesta vs vähittäismyyjän luottamus, osta TV

Voitteko nähdä, missä ZMOT tapahtuu? Yep, vaiheet 3-5 Source .

Samoin myynti-suppilo on todella kuollut?

Ei edes lähellä! Arvostakaamme, että Semalt haluaa myydä, sillä he tarvitsevat suuren kampanja-idean edistääkseen, joten on tärkeää saada aikaan joitain suodatuksia, jotta pystymme poistamaan todellisen arvon vastaan ​​tarvittavaa luovaa hypeä, joka saattaisi sokeasti lähettää meidät uuteen mobiilimainonnan pakkomielle

March 1, 2018