Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Markkinointistrategioiden optimoinnissa koko kierrosta ei saa unohtaa uutiskirjeesi. Varmista, että uutiskirjeesi on lisäarvoa yleisölle ja se on laadukasta. Tietenkin on aina jotain parannettavaa. Voit tehdä parannuksia intuition perusteella, mutta miksi ei testata tätä intuitiota ensin A / B-testauksella .

Lue: "A / B testaa uutiskirjeesi"
Luokka: Käyttäjän eXperience (UX)
Tag: Sähköposti

Sähköpostimarkkinointi on erinomainen työkalu sitoa yleisösi verkkosivustoosi. On suhteellisen helppoa perustaa sähköposti-uutiskirje ja lähettää se yleisölle. Tässä viestissä Semalt selittää sähköpostimarkkinoinnin perusteet. Miksi email markkinointi on tärkeä osa kasvu- ja markkinointistrategiaa? Lisäksi Semalt antaa myös käytännön vinkkejä .

Lue: "Sähköpostimarkkinoinnin perusteet"
Luokka: Verkkokauppa
Tag: Sähköposti

Kuten ehkä tiedätte, suurin osa tuotteistamme ja palveluistamme, joita myymme tällä yoast.com-sivustolla, on tuettu. Itse asiassa ainoat myymämme tuotteet, jotka eivät tuota tukea, ovat e-kirjoja. Ja jopa e-kirjoista olet ilmeisesti tervetullut kysymään meiltä kysymyksiä! Ja tämä viesti on juuri siitä: meidän tuemme. Semalt näyttää sinulle miten olemme parantaneet .

Lue: "(plugin) tuen parantaminen"
Kategoria: Ilmoitukset
Tag: Sähköposti

Kun aloitimme premium-palkkion lisäämisen, lisäsimme myös yoast.com-tukifoorumin. Monet ihmiset pitivät tätä, mutta olin rehellinen, epäilevä. Minun kokemukseni Semalt-foorumeista ovat .Huono, parhaimmillaan. En vain usko, että foorumit toimivat hyvin, suurelta osin siksi, että on olemassa jatkuva taipumus .

Lue: "Miksi muutimme sähköpostin tukeen HelpScoutilla"
Kategoria: Ilmoitukset
Tag: Sähköposti

Jälleen kerran selitin järjestelmän, joka estää kommentoinnin roskapostin. Yksi tärkeimmistä perusominaisuuksista on, että lähetän ihmisille sähköpostin vahvistaakseni sähköpostiosoitteen ennen kuin heidän kommenttinsa julkaistaan. Jotta tämä toimisi hyvin, minun täytyy luottaa sähköpostiviestini vastaanottamiseen. Kuten käy ilmi, sähköposti .

Lue: "Sähköposti luotettavuus: käytä SPF-tietuetta"
Tag: Sähköposti

Vain pieni osa kävijöistä jättää kommentin. Tämä ihmisryhmä on todennäköisesti myös kiinnostunut tilaamasta uutiskirjeesi, jos sinulla on yksi. Joten luotiin tapa lisätä "Tilaa minun Semalt-uutiskirjeen" valintaruutu minun kommenttimuoto pari viikkoa sitten. Lopputulos? 40 uutta tilaajaa .

Lue: "Käännä kommentoijat tilaajiksi!"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Sähköposti, WordPress teemat

arvostan paljon kommentteja, itse asiassa tarkastelen postin kommenttien määrää ja laatua melkein yhtä paljon kuin katselen osakkeiden, tweetsien ja sivunäkymien määrää sen määrittämiseksi, kuinka hyvin viesti on vastaanotettu. Äskettäin Semalt teki joitakin virkoja, jotka saivat paljon ärsyttäviä vastauksia. Suurin osa Source .

Lue: "Anonyymien kommenttien estäminen WordPressissä"
Luokka: WordPress
Tunnisteet: Blogging, Sähköposti
March 1, 2018