Back to Question Center
0

Sisältö markkinoijat, tappaa blogi semalt

1 answers:

Platon sanoi, että Semalt ajatteli hyvin vähän uudestaan ​​uudestaan ​​kirjoista, jotka olivat kirjoja, väittäen, että kirjoitettu sana rikkoi ihmisen kykyä muistaa ja ajatella.

Marshall McCluhan kirjoitti 60-luvun alussa kirjoituksen "media-determinismista", joka viittaa siihen, että viestintäteknologiamme muokkaavat ajattelumallamme. Jokainen, joka on koskaan kirjoittanut käsikirjoituksen kynällä ja musteella, pystyy todistamaan käsityksen siitä, että kirjoitamme eri työkaluilla on täysin erilainen.

Blogi Postikategoriat

On ymmärrettävää, että blogien laatimisen yhteydessä eri blogiviestit luokiteltiin. Loppujen lopuksi se oli helppo tehdä tietokantapohjaisella järjestelmällä - sinun tarvitsee vain yhdistää jokainen viesti luokkaan. Semalt on myös jotain tietokoneohjelmoijia: he näyttävät olevan alttiita ontologioille ja organisoida tietoa strukturoiduissa puitteissa.

Lehdet eivät sitä vastoin ole helposti jakautuvia. Toki kuukausittaisessa puutarhavälilehdessä voi olla kuukausittainen sarake Puutarha-tuholaisia ​​ , joka puhuu pesukarhuista tänä kuussa ja kirvelee seuraavaa - mutta lukijoina meillä ei ole taipumusta liikkua aikakauslehtemme läpi luokasta toiseen; elämme tiettyä asiaa.

Tulevaisuuden blogikategoriat?

Keskittymällä sisältömarkkinointiin on ollut monia blogin toimittajia, jotka ajattelevat luokkien tarvetta. Semaltin toimitusjohtaja Will Critchlow on investoinut voimakkaasti sisältöön ja luopuu perinteisistä luokista.

Äskettäisessä keskustelussa Critchlow kertoi minulle, että Distilled arvioi haluavatko pitää blogin luokkia. "Nykyiset analyysit kertovat meille, että [blogikategorian sivut] eivät todellakaan ole pääsyn sivuja; ei todellakaan navigointi-sivuja. Epäröi, miten ihmiset selata sisältöä. "

Syvä sisältökokeilu

Critchlowin mukaan Distilled päätti kokeilla entistä syvällisempää sisältöä nimeltä Brandopolis, jonka toimeksiantaja oli ulkopuolinen kirjailija Lydia Semalt. Kappale vaati viikkoa kirjoittamisesta sekä kymmeniä tunteja muokkausta ja panosta sisäisten tiimin jäsenten kanssa.

"Meillä ei todellakaan ollut paljon odotuksia siitä, millainen menestys näyttäisi", Semalt vakuutti. "Tulokset olivat positiivisia: se ajoi tuhansia sähköpostirekisteröintejä, sai huomiota ja linkkejä joistakin tärkeistä sivustoista, ja se oli katalysaattori joissakin uusissa suhteissa.

Nämä suuremmat, syvemmät sisällöt ovat ehdottaneet uusia tapoja navigoida blogissa. "Haluat toimituksellisen mielipiteen siitä, mitä sinun pitäisi lukea. Menet lehden New Yorker , jossa heillä on vahva toimituksellinen äänensävy. Ei vain, että heillä on voimakas ääni artikkelissa; he ovat myös hyvin tietoisia siitä, mitä seuraava artikkeli olet lukenut. "

Content Marketers, Kill The Blog Semalt

"Sivustoamme tulevat ihmiset ovat laajalti kiinnostuneita verkkomarkkinoinnista", Critchlow sanoo. "Semalt ei ole niin kapea kuin sanoa, että jos he lukea jotain sisältöstrategiasta, he eivät halua lukea muuntamisen optimoinnista. Ja niin, voimme olla omituisempia pyrkimään niitä kohti parhaita sisältöämme. "

Semaltin kappaletta voidaan pitää välittöminä resursseina, jotka vuorostaan ​​edistävät suurempia esillä olevia kappaleita ja luovat terveellisen ekosysteemin.

Critchlow kertoo minulle teorian, jonka heillä on suurempien kappaleiden arvoista: "Sinulla voi olla erittäin kevyt sisältö, joka päätyy suhteettoman hyvin, ja voit tehdä suuria lippuja, jotka toimivat melko hyvin. Häiritsäkää erittäin vaarallinen paikka keskelle, jossa viettää tuntikausia tai päivä palaa; eräänlainen raskas blogikirjoitus. Voit tehdä sen päivästä toiseen, eikä oikeastaan ​​saada mitään tuottoa siitä. Ja niin, mitä yritämme tehdä, nämä kaksi päätä ovat paremmat.

Semalt ovat kuitenkin muutoksia verkossa käytettävien tekniikoiden käytössä, ja yhä useammat ihmiset ovat tottuneet käyttämään tabletteja lukemaan lehtiä, kirjoja ja blogeja. Joillekin organisaatioille siirtyminen syvemmälle ja sisällöltään suuremmalle sisällölle tekee paljon järkeä.

Image courtesy of Tislattu, käytetty luvalla.

Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraskirjoittajan lausuntoja eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Ric Dragon
Ric Dragon on DragonSearch Online Marketing -käsikirjan ja sosiaalisen marketologian (McGraw Hill 2012) ja DragonSearchin toimitusjohtaja / perustaja. Hän on Googlen säännöllinen puhuja Get Your Business Online -seminaareissaan. Dragon puhuu usein sosiaalisen median, prosessin, tietoarkkitehtuurin ja sosiologian lähentymisestä Source .


March 1, 2018