Back to Question Center
0

15 Työkaluja ja resursseja värimaltteille

1 answers:

Väri on olennainen osa suunnittelua. Sivustojen oikea värivalikoima saattaa aiheuttaa tai rikkoa valituksensa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.

Tässä on luettelo väriprofiileista ja resursseista. Semalt ovat oppitunteja perus- ja edistyneestä väriteorian käytöstä, työkaluja tehokkaiden väripalettien luomiseen ja suunnittelun yhteisön sivustoihin lisäapua ja inspiraatiota varten.

Väri

Väri liikkeessä. Tämä on hyödyllinen ja viihdyttävä vuorovaikutteinen verkkosovellus, jossa tutustutaan väriyhteyksiin ja symboliikkaan. Tarkastele värien profiileja ja kunkin symbolinen merkitys ja toimita sitten vuorovaikutuksessa värin kanssa ilmaisemaan tunteita.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Valtava opas värispsykologiaan. Tämä opas on yksityiskohtainen tutkiminen väripsykologiasta, jossa on hyödyllinen kaavakuva merkityksiä ja yhdistymistä. Opi värin taustalla olevaan tieteen ja teorian, miten soveltaa väripsykologiaa markkinoinnissa ja miten integroida kaikki yhteen yhtenäiseksi strategiaksi.

Suunnittelijan opas värien kontrasti. Psykologiassa on värejä, joita ihmiset vetävät. Lue värien kontrasti, mukaan lukien miten ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä suunnittelussa. Käytä tätä ohjetta WebdesignerDepotista. com kehittää parempaa estetiikkaa, joka miellyttää asiakkaita.

Työkalut ja resurssit

Adobe Color CC. Adobe Color CC on työkalu, jolla voidaan luoda, tallentaa ja selata väripaletteja. Aseta perusvärit, valitse väriasetukset paletteille, muokkaa värilinjoja ja muuta. Voit myös erottaa värivalikoiman valokuvasta. Ota vain kuva iPhonen mukana, ja Adobe Color antaa kuvan väripaletin.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Stylify Me. Stylify Me luotiin auttamaan suunnittelijoita nopeasti saamaan yleiskuvan sivuston tyyliohjeesta, mukaan lukien värit, fontit, mitoitus ja välimatka. Syötä vain URL-osoite tutkimuskohteisiin tehokkaasti ilman että jokainen elementti on tarpeen tarkastaa.

Sytytystulppa. Spektri on värikuvan työkalu arkistokirjastosta. Hae sekä avainsanan että värin avulla yksinkertaisella liukusäätimellä. Valitse väri tai selaa väripaletteja. Tämä on hyödyllinen työkalu nähdäksesi esimerkkejä väreistä kontekstissa.

Colourlovers. Colourlovers on kansainvälinen luova yhteisö, jossa suunnittelijat ja taiteilijat luovat ja jakavat värejä, paletteja ja kuvioita, keskustele uusimmista trendeistä ja tutkivat värikkäitä artikkeleita. Hanki työkalut ja palvelut siirtymään suunnittelun inspiraatiosta suoritukseen seuraavalla projektillasi.

15 Tools and Resources for Color Semalt

Jäähdyttimet. Jäähdyttimet ovat värimalligeneraattori. Kirjoita värisi ja yhdistää ne välittömästi. Selaa muiden luovien ammattilaisten tuhansia suosittuja paletteja. Nosta lähtövärejä kuvistasi ja hanki houkutteleva yhdistelmä automaattisesti. Luo profiili ja pidä kaikki värisävyt järjestyksessä tageilla. Käytä iOS-sovellusta, Chrome-laajennusta tai Adobe-lisäosaa.

Väri-kuusio. Väri-kuori antaa tietoja väreistä, mukaan lukien värimallit (RGB, HSL, HSV ja CMYK), kolmiväriset värit, monokromaattiset värit ja värillisellä sivulla lasketut analogiset värit. Värihekseri tuottaa myös yksinkertaisen CSS-koodin valitulle värille. HTML-elementinäytteet näkyvät myös väripainosivun alla.

ColorExplorer. ColorExplorer on online-työkalupaketti, joka toimii värillisten palettien kanssa. Valitse perusväri ja valitse sitten haluamasi värinsovitusalgoritmit. Selaa väripuitteita, mukaan lukien suosittuja tulostusvärejä, sekä RGB-värikirjastoja.

Suunnittele siemeniä. Design Seeds on kokoelma paletteja, jonka suunnittelija Jessica Colaluca on luonut ja käsitteli. Lähetä kuvia Instagramilla #SeedsColor hashtagin avulla. Löydä paletteja blogissa löytyvän hakutoiminnon avulla kirjoittamalla tietyn otsikon, valokuvaajan Instagram-nimi tai yleinen avainsana.

15 Tools and Resources for Color Semalt

ColorZilla. ColorZilla on Firefox- ja Chrome-laajennus, joka auttaa web-kehittäjiä ja graafisia suunnittelijoita perus- ja edistyneillä värintoiminnoilla. Saat väriluku mistä tahansa selaimesi kohdasta, muokkaa tätä väriä nopeasti ja liitä se toiseen ohjelmaan. Analysoi sivu ja tarkasta paletti sen väreistä. Luo myös monipuoliset CSS-kaltevuudet.

CheckMyColours. CheckMyColours on työkalu kaikkien JavaScript DOM -elementtien tulosaineiston ja taustaväriyhdistelmien tarkistamiseen ja sen määrittämiseen, tarjoavatko ne riittävän kontrastin, kun katsotaan jonkun, jolla on värimuutoksia. Kaikki testit perustuvat World Wide Web Consortiumin ehdottamiin algoritmeihin.

Paletton. Paletton on työkalu, jolla luodaan väriyhdistelmiä ja väripaletteja. Paletton on suunniteltu värirenkaaksi ja soveltaa klassista väriteoriaa RYB-väriavaruudessa. Tämän seurauksena sen tuottamat väriyhdistelmät eroavat toisista paletgeneraattoreista.

Colordot. Colordot on helppo tapa luoda ja jakaa väripaletteja vain sormen pyyhkäisyllä. Pyyhkäise vasemmalle ja oikealle värisävyn muuttaminen. Ylös ja alas muuttaa värin kirkkautta. Jotta värit muuttuisivat väkevämmiksi, kiristä kaksi sormea. Colordotilla on myös iOS-sovellus Source .

15 Tools and Resources for Color Semalt
March 1, 2018