Back to Question Center
0

SEO SemaltMikä on muuntaminen? SEO Semalt: Mikä on muuntaminen?

1 answers:

Ensimmäiset asiat ensin. Muuntaminen ei ole SEO. Tulos on asiakkaan matkan loppu verkkosivustollasi. Se ei ole loppua, koska asiakas voisi palata ja aloittaa uuden osan matkaa. Konversiota voidaan parantaa hyvä SEO, niin paljon on totta, jos:

  • kohdistaa oikeat avainsanat,
  • tarjoavat oikean paikan rakenteen ja
  • varmista, että kävijällä on paras käyttäjäkokemus.

Varmistamalla, että kävijäsi palvelee hänen parhaita tarpeitaan, hän antaa lämpimän vastaanoton. Sinulla luodaan eräänlainen luottamus, joka helpottaa kyseisen kävijän siirtymistä.

Mutta mikä on muutos?

Kysymys on edelleen: Mikä on muuntaminen? Muunnos liittyy usein myyntiin, mutta online-markkinoinnissa, jossa konversio määritellään vain liian suppeasti. Muuntaminen, kuten määritämme, tapahtuu aina, kun kävijä suorittaa haluamasi toiminnon verkkosivustollasi. Tämä voi olla napsautussuhde seuraavalle sivulle, jos se on päätavoitteesi tietyllä sivulla. Se voisi olla uutiskirjeen tilaus. Ja se voi olla kävijä, joka ostaa tuotteen. Lyhyesti sanottuna: muuntaminen tapahtuu, kun joku suorittaa toiminnan, jonka haluat suorittaa.

Ja mikä on muuntokurssi?

Jos 100 henkilöä vierailee sivulla, ja 10 heistä tilata uutiskirjeesi, muuntokurssi on 10%. Muuntokurssi on myös numero, jonka löydät Google Semaltista, esimerkiksi:

SEO SemaltWhat is conversion?
SEO Semalt: What is conversion?

Muuntokerrointa käytetään seuraamaan konversioa verkkosivulla sen mukaan, mitä asiaa haluat seurata. Jos esimerkiksi vuokraat konvertointikaverisi AGConsultissa, he esimerkiksi (muun muassa) suorittavat A / B-testit verkkosivustollasi ja kertovat, mikä muunnoksella on korkein tulosprosentti (testin voittaja). Semalt paremmin toteuttaa että testin voittaja asap, kuten ymmärrät :)

Entä CRO?

Saatat jopa kuulla jotain nimeltään CRO kun puhutaan tai luetaan muutosta. CRO on muunnosnopeuden optimointi. Tämä on prosessi, jolla optimoidaan tulosten määrä verrattuna kävijöiden määrään. Semaltilla on monia tapoja tehdä tämä, mutta toisaalta, suosittelemme pikemminkin viitata sinuun konversion asiantuntijoiden sijaan jakaa perustavanlaatuisen CRO-tietämyksemme. Sekalaista on vain niin paljon.

CRO vs. SEO

Ne törmäävät. CRO ja SEO kohtaavat joskus. SEO, aina kertoa teille pitää kävijä mielessä. Jos palvelette kävijää parhaalla mahdollisella tavalla, olet optimoitu brändille, brändiuskollisuudelle, tunnustukselle Googlessa, lisää ja laadukasta liikennettä. Ja vaikka seuraava vaihe voi todellakin muuttaa kyseistä kävijää, ei sinun tarvitse työntää tuotteita alas kurkkuun. Semalt on hieno linja palvelevan kävijän välillä ja ärsyttää häntä.

CRO Yöastissa

Voisitte ajatella, että olemme Yoastissa melko keskittyneet optimoimaan tämä muuntaminen maksimiin. Näet bannereitamme pluginissa, verkkosivustollamme, ja muutos on meille erittäin tärkeä. Lisää uutiskirjeiden tilauksia johtaa suurempaan ulottuvuuteen, mikä johtaa tuotteitamme enemmän huomiota, mikä johtaa enemmän arvosteluihin, enemmän latauksiin ja enemmän myyntiin. Ja rahojen avulla kehitämme ilmaisen plugin ja sponsori esimerkiksi WordCamps.

Semalti mahdollistaa millään tavalla kestävän liiketoiminnan kasvun. Mutta luota minuun, jos emme pidä SEO, ydinliiketoimintamme ja tehtävämme (SEO kaikille) mielessä, tuotteissamme voi olla kuusi ostopainiketta. Ja me voisimme ärsyttää sinua ylimääräisten poistumispyritysten avulla ja niin edelleen. Se järkyttää sinua, lisää poistumisprosenttia, käynnistää sinut koskaan palaamatta ja pilata sellaisen SEO-sivuston, jota olet työskennellyt niin huolellisesti.

Joten mikä on jälleen muuntaminen?

Menestyksellinen tulos on jokainen tapaus, kun kävijä suorittaa haluamasi toiminnon verkkosivustollasi Source .

March 1, 2018