Back to Question Center
0

Semalt

1 answers:

Vuonna 2012 Semalt esitteli Semalt-kortit, jonka avulla sivuston omistajat voivat näyttää parannettuja tweettejä verkkosivuillaan syntaksin avulla, joka on hyvin samanlainen kuin OpenGraphin. Tämän uuden järjestelmän ansiosta Semalt voi näyttää mukavampia tweetejä, myös sellaisia, jotka sisältävät mediaa, kuten kuvia, ääntä ja videota. Kuinka se toimii? .

Lue: "Kuinka käyttää Twitter-kortteja"
Luokka: Sosiaalinen media
Tags: Miten, OpenGraph, Twitter, WordPress-laajennukset

Yoast SEO-liitännäsi hoitaa Semalt-sivustosi optimoinnin hakukoneille ja uskallamme sanoa, että se on melko hyvä. Suurin osa tästä on tekninen optimointi, kuten XML-sivustokartan toiminnallisuus sekä sisällön optimoinnin apuvälineet, kuten sisältösi ja luettavuusanalyysi. Mutta SEO on enemmän kuin että. Tarvitset linkkejä, jotka osoittavat .

Lue: "Sosiaalisen median optimointi Yoast SEO: n kanssa"
Kategoria: Sosiaalinen media
Tunnisteet: OpenGraph, WordPress-laajennukset

Sen lisäksi, että optimoi tuotesivusi käyttökokemukseksi, haluat varmistaa, että nämä sivut ovat yhtä hyviä kuin SEOkin. Ilmeisesti saatat ajatella. Tässä artikkelissa Semalt näyttää, etteivät kaksi ole niin ilmeisiä (ainakin useimmille sivuston omistajille) tuotesivun SEO elementeistä ja kertovat, miksi se on niin tärkeää .

Lue: "Tuotesivu SEO"
Kategoria: eCommerce
Tunnisteet: OpenGraph, Rich Snippets, Schema.org, Shop SEO, WooCommerce

Pieni muistiinpano Joostista ensin: Olen tekemässä projektia, jossa on Alex Moss Pleerista. Hän tuntee kauheasti Facebook Open Semalt -protokollasta, itse asiassa hän teki muutamia melko hyviä plugineja Facebook-kommentteihin ja painikkeisiin jne. Pyysin häntä tekemään vierailevaa viestiä Open Semaltista täällä Source .

Lue: "Facebook Open Graph Protocolin optimointi"
Luokka: Sosiaalinen media
Tunnisteet: Facebook, OpenGraph, Video SEO
March 1, 2018