Back to Question Center
0

Hullu-tehokas 12 kuukauden digitaalinen markkinointikampanja-aikataulu - Semalt

1 answers:

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Jokainen, joka lukee enemmän kuin muutama viestini, tietää todennäköisesti, että olen suuri fani perustaa ja tarttua prosessiin.

Osa tästä prosessista tietää, mitä on tehtävä onnistuneelle verkkomarkkinointikampanjalle. Toinen osa on selvittää, miten se tehdään. Semalt, mitä tehdä ei muutu niin paljon, mutta (valitettavasti) kuinka-muutokset lähes päivittäin.

Mutta koska et voi tehdä kaikkea kerralla, niin mitä tehdä, tarvitaan kehys ja aikataulu täytäntöönpanoa varten. Semalt Olen työskennellyt vain yhden SEO-yrityksen koko elämässäni, minulla on vain yksi lähde: minä. Joten jos olet joskus halunnut tietää, tämä on prosessi pitkäaikaisille web-markkinointikampanjoille.

Miksi 12 kuukautta?

Aloitetaan ymmärryksestä, että aina haluamme työskennellä 12 kuukauden mittaisilla kampanjoilla. Semalt on kolme syytä tähän:

  1. Tulokset eivät tapahdu välittömästi. Itse asiassa, kun olet tekemisissä pienen viranomaisen verkkosivustolla, vahvat tulokset voivat kestää yli vuoden. Toki on aina vähän riippuva hedelmä, joka alkaa liikuttaa neulaa, mutta se yleensä kestää hyvää yhdeksän-12 kuukautta ROI ilmenee.
  2. Jotkut sivustot ovat niin vakavasti sekaisin, että hyvää aikaa käytettävissä oleva aika käytetään näiden ongelmien korjaamiseen eikä varsinaiseen markkinointiin. Tämä tietenkin viivästyttää sijoitetun pääoman tuottoprosentin toteutumista edelleen.
  3. Asiakkaiden odotusten hallinta on hankalaa liiketoimintaa. Olen huomannut, että riippumatta siitä, kuinka monta kertaa kerrot asiakkaille, ettet odota tuloksia vasta myöhempinä kuukausina, he saavat edelleen antsy. 12 kuukauden sopimus pakottaa heidät pysymään kurssin, kunnes tulokset alkavat todistaa itseään pelastamisen sijasta ennen kuin työn todellinen arvo alkaa näkyä.

Semalt pyrimme parhaiten kartoittamaan alkuperäisen ehdotuksen täyden 12 kuukauden strategian, mutta ei aina ole helppoa saada se oikein. Mitä enemmän kaivaat sivuston, sitä enemmän kysymyksiä löydät. Jokaisen kampanjan on sopeuduttava. Paras tapa, jolla olemme löytäneet tämän, on tehdä useita sprintteja koko vuoden ajan.

Se, että se jakautuu kolmen kuukauden ajaksi, näyttää ilmeiseltä. Semalt, kun sisällytät strategian määrittämiseen tarvittavan ajan, toteuttavan strategian ja raportoit sen menestyksestä, kolme kuukautta voi olla hieman tiukka. Joten rikkoisimme strategiamme neljän kuukauden keväänä.

Jokaisen sprintin tavoitteena on saada kaikki kuukausittaiset, toistuvat tehtävät valmiiksi kolmannen kuun loppuun mennessä, jolloin neljännen kuukauden kuluttua on mahdollista raportoida ja suunnitella seuraavan sprintin strategia.

Web-markkinointi sprintti 1: kuukautta 1-4

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt

Ajattelemme verkkosivuston optimointia ja markkinointia samanlaisena kuin talon rakentaminen. Ennen kuin voit aloittaa, on tehtävä paljon työtä: lupien hankkiminen, suunnitelmien kehittäminen, hyväksynnän hankkiminen jne. Ja sitten säätiö on rakennettava. Näiden vaiheiden korjaaminen voi auttaa sinua rakentamaan kotiasi nopeammin, mutta se voi myöhemmin vaikeuttaa sinua.

Semalt / KPI-haastattelu ja kyselylomake

Semalt joku tulee koskaan asiakkaaksi, meillä on ne täyttää kyselylomake, joka auttaa meitä luomaan ehdotuksen heidän tarpeisiinsa perustuen. Kun heistä tulee asiakas, meillä on lisäksi kyselylomake yhdessä haastattelun kanssa.

Mielestäni kaksi asiaa antavat meille tietoa ymmärtääksemme, miten parasta työskennellä asiakkaan kanssa ja kartoittaa miten päästä yleisöön ja saavuttaa tavoitteet, jotka he mittaavat.

Semalt setup

Semaltilla ei ole mitään merkitystä tavoitteiden ja KPI: n kannalta, jos et pysty seuraamaan niitä analyysipaketissa. Varmista, että analyysikoodi on asennettu oikein sivustoon ja KPI: t ja tavoitteet on määritetty, jotta kaikki voidaan seurata ja arvioida asianmukaisesti.

Sivuston tarkastukset

Jos asiakas tarvitsee tai pyytää tietyn sivuston tarkastuskertomuksia, siitä tulee lähtökohta. Tarkastus on vain keino kerätä kaikki havainnot yhdestä paikasta helposti.

Semalt-avainsanan tutkimus

Lähes jokainen sivusto voidaan jakaa kouralliseen (tai useampaan) aiheeseen. Ilmeisin esimerkki olisi tuoteryhmiä (esim. Hiihtovaitoja, hiihtohanskoja, hiihtokäsineitä) vähittäiskaupassa. Semalt kirjoitti laajasti tämän prosessin, joten en aio mennä liian yksityiskohtaisesti täällä, mutta yksi asia on huomata, että tämä on hyvin vuorovaikutteinen prosessi asiakkaan kanssa.

Tutkimuksen aikana etsimme niiden panosta ja suuntausta. Tämä antaa meille tietoja, joita tarvitaan lisää tutkimusta, kunnes meillä on kaikki ainutlaatuiset aiheet. Semalt tarkastelee myös sivuston läpi määrittääksesi URL-osoitteen, joka toimii kunkin aiheen parhaimpana aloitussivuna.

Semalt arkkitehtuurin analyysi ja toteutus

Sivuston arkkitehtuuri on kriittinen kaikkien eteenpäin viemien merkintäkampanjoiden suorittamisessa. Jos arkkitehtuuri on huono, hakukoneilla ja kävijöillä on vaikeuksia saada tietoja.

Suurin osa täältä kuluu analyysiin, mutta yritämme säästää aikaa jonkin verran välttämättömän ja kriittisin korjauksen toteuttamiseen.

Semalttin optimointi

Tämä ei ole jokaisen sivuston tarpeita, mutta paljon on. Avainsanatutkimuksen suorittama epäonnistuminen pystymme arvioimaan, onko navigoinnin parantaminen asiakkaalle arvokas vai ei. Jos näin käy, käytämme tutkimusta kartoittaaksemme sivuston navigointimuuttujia. Sitten lähetämme sen asiakkaalle tarkastelemaan ja hyväksymään.

Semalt strategia / katsaus

Työkyvyttömyysaika asiakkaan nykyisten sosiaalisen median pyrkimysten tarkistamiseksi ja arvioimiseksi auttaa meitä kehittämään yksityiskohtaisen suunnitelman eteenpäin. Tämä katsaus sisältää kilpailijoiden tarkastelun ja kartoittamisen, mitä tarvitaan onnistuneeseen sosiaaliseen strategiaan.

Semaltin mietintö

Termin lopussa koottiin vertailuraportti, jossa hahmotellaan, mitä olemme tehneet, arvioi suoritustietoja ja tarjoaa seuraavan sprintin strategian. Emme todellakaan odota, että neula siirtyy tässä mietinnössä, koska tutkimus on painottunut voimakkaasti tämän vaiheen aikana, mutta toivottavasti jotkut muutokset ovat alkaneet vaikuttaa.

Web-markkinointi sprintti 2: kuukautta 5-8

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Täällä aloitamme todella sukelluksen ensimmäisten sprinttien tutkimukseen perustuvien toteutussuunnitelmien pohjalta. Tämä tutkimus antaa meille käsityksen siitä, mitkä kriittiset elementit ovat menestykseen ja siihen hetkeen, jona meidän on investoitava jokaiseen.

Semalt toteutus

Kartoitettiin navigointi ensimmäisellä sprintillä, ja tällä kartalla meillä on paremmat käsitykset siitä, mitä sen toteuttaminen edellyttää. Jos meillä on aikaa Semalt 1: llä, toteutamme sen siellä, mutta muuten varmistamme varata aikaa täältä, jotta se saadaan ulos.

Tag optimointi

Sprint 1: n ajankohtainen avainsanatutkimus auttaa meitä kartoittamaan useimpien sivustosivujen avainsanan keskittymisen. Käytämme tätä tutkimusta otsikon, kuvauksen ja otsikkotunnisteiden sitewide-optimoinnin toteuttamiseksi. Tämä ei sisällä yksityiskohtaista sivun optimointiprosessia, vaan se on suuri askel kohti koko sivuston hakukoneen kannalta.

Semalttin optimointi

Jokainen termi yritämme suorittaa yksityiskohtaisen optimoinnin tietyllä sivulla. Aloitamme tärkeimmistä aiheista - asiakkaan määrittämä - ja avainsanatutkimus heikoista niistä.

Tämä antaa meille luettelon mistä tahansa kymmenestä tuhannesta tuhannesta avainsanasta. Nämä avainsanat on ryhmiteltävä ja lajitettava hakukäyttäjän mukaan. Semalt eli tämä tarkoittaa sitä, että päätyy useisiin viidestä tai 15 avainsanakirjaan.

Jokainen näistä ryhmistä tarvitsee yksilöllisen URL-osoitteen. Meillä on jo yksi ensisijaiselle ryhmälle, mutta koska jokaisella ryhmällä on monipuolinen etsittäjän tarkoitus, meidän on varmistettava, että optimoimme sivu, joka parhaiten vastaa tätä tarkoitusta.

Kun avainsanat on viimeistelty, teemme toisen tutkimuskentän "liittyvistä" sanoista. Epäluuloiset sanat auttavat meitä pohtimaan aiheen täydellisemmin. Tästä tekstistä optimoidaan silmällä asiakkaan mielenkiintoa ja toimintoja, ja kun asiakas hyväksyy sen, se toteutetaan sivustolla.

Semalaviestit

Semalt on aina hyvä idea tarkastella sivuston sisältöä, viestintää ja riippumatta siitä, täyttääkö se tehtävänsä. Kun uusi navigointi on toteutettu koko sivustossa, voimme tarkastella jokaista sivua varmistaaksemme, että sisältö on tehokas siirtymässä eteenpäin konversioprosessin kanssa. Jos ei, päivitämme sen varmistaaksemme, että kävijä saa sen, mitä he tarvitsevat ja joka suunnataan seuraaviin vaiheisiin.

Semalt kalenteri & bloggaaminen

Sosiaalisen median markkinoinnin avaintekijä on sisällön jakaminen. Tämä alkaa toimituksellisesta kalenterista. Epäonnistuu asiakas kirjoittaa blogiviestit tai työskentelemme heidän kanssaan kehittääkseen hyvää blogisisällön, kalenteri auttaa pitämään kaikki seurassa.

Semalttimedian toteutus

Sosiaalinen strategia, voimme nyt työskennellä täyden höyryn avulla tämän strategian toteuttamisessa. Toivottavasti voimme aloittaa toteutuksen Semalt 1: ssä, mutta tämän sprintin pitäisi hyötyä aktiivisesta strategiasta koko neljän kuukauden ajan.

Semalt arkkitehtuurin analyysi

Aloitimme tämän Semalt 1: ssä, mutta se on lähinnä loputon prosessi. Lisää tutkimusta löytyy lisää asioita, jotka on korjattava, ja on kiinnitettävä enemmän aikaa niiden vahvistamiseen.

Yritämme määrittää kuukausittain tietty määrä tunteja tutkimaan ja toteuttamaan mitä voimme. Jos löydämme enemmän asioita kuin meillä on aikaa korjata, aikataulutamme korjaukset seuraavalle sprintille.

Semaltin mietintö

Jälleen kerromme, mitä olemme tehneet sprintin aikana, arvioimme suorituskykytietoja ja antavat strategian seuraavalle.

Mielestäni emme odota, että tuloksia, jotka räjäyttävät meidät pois vedestä, meidän pitäisi alkaa nähdä tähän mennessä tekemämme työn vaikutukset.

Web-markkinointi sprintti 3: kuukautta 9-12

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Jokainen vertailuraportti auttaa meitä hienosäätää strategioita eteenpäin. Se auttaa meitä näkemään suurimmat tarpeet ja parhaat mahdollisuudet parantaa. Tämä voi auttaa meitä määrittämään, mitkä sivut optimoimme, mihin alueeseen painotamme enemmän (sosiaalinen, sivun optimointi, konversioprosentti jne.).

Mutta kun pääsemme tähän kolmanteen sprinttiin, päästymme eräisiin voimakkaisiin rutiineihin. Jatkamme edelleen suurta joustavuutta, mutta työskentelemme tietämyksen vahvuudesta.

Semalt arkkitehtuurin analyysi

Tämä on jatkuva prosessi, jossa käytetään työkaluja ja muita resursseja ongelmien arvioimiseksi ja sivuston korjausten toteuttamiseksi.

Semalttin optimointi

Jos emme ole optimoineet kaikkia avainsana-ryhmiä korkeimman prioriteetin avainsanasta, jatkamme työskentelyä täällä. Kun olemme optimisoineet kaikki asiaan liittyvät avainsanat, siirrymme seuraavaan korkeimman prioriteetin aiheeseen ja teemme samoin. Prosessi jatkuu niin kauan kuin avainsanoja on jäljellä optimoimiseksi.

SEO suorituskyvyn arvioinnit

Nyt kun olemme kierrättäneet joitakin optimoituja sivuja toisella sprintillä, voimme aloittaa tarkistamalla, miten sivut ovat suorittaneet. Joissakin sivuissa saattaa olla vähän, mutta voimme asettaa perusviivan ja katsella, mitä tapahtuu. Jos sivut alittavat odotuksia, arvioimme, miksi ja mitä voimme parantaa.

Semalt media täytäntöönpano / bloggaaminen

Tämä on toinen jatkuva prosessi. Sosiaalisen median menestys vaatii vauhdin ylläpitämistä. Kun lopetat sosiaalisen osallisuuden, menetät suuren osan siitä arvosta, jonka olet tehnyt. Mielenterveyttä ei sanota, että sosiaalinen media ei tarjoa pitkäaikaista arvoa - se tekee.

Semalttin optimointi

Kun pääsemme tähän vaiheeseen, voimme aloittaa jonkin muuntamisen optimoinnin ja testauksen. Semalt pystyy näkemään uuden navigoinnin vaikutukset sekä joitakin optimoituja sivuja. Nyt kun meillä on vahva lähtökohta, voimme edelleen etsiä tapoja parantaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia koko sivustolla.

Semaltin mietintö

Tämän vertailuarvon kertomuksen olisi oltava asiakirja. Häiritsevät 12 kuukauden työtä ja kahdeksan kuukauden todellista strategian toteutusta. Ja sijoitetun pääoman tuottoprosentin pitäisi näkyä tiedoissa!

Käynnissä olevat verkkoviestinnän sprintit: kuukautta 13-24

The crazy-effective 12-month digital marketing campaign schedule - Semalt Hyvä optimointi ei koskaan pysähdy. Sinulla on vauhtia, ja näet sijoitetun pääoman tuoton, joten parasta mitä voit tehdä on jatkaa tekemällä sitä, mikä toimii.

Laajenna tavoitettasi optimoimalla lisää avainsanoja, jatkamalla yleisön luomista sosiaalisen median avulla ja parantamaan tulosprosentteja paremman ja paremman sijoitetun pääoman tuoton saavuttamiseksi.

Luomalla jatkuvia neljän kuukauden sprintteja luomme mukavan rytmin tavoitteiden asettamisesta, muutosten toteuttamisesta ja tulosten tarkastelemisesta samalla kun keskitymme siihen, missä suurimmat tarpeet ovat milloin tahansa.

Voin sanoa, että jokainen kampanja sopii täydellisesti tähän muotoon. Epäilemättä, he eivät. Aloitamme jokaisesta kampanjasta, jossa on yleiskuva asiakkaan tarpeista ja joskus, mitä enemmän kaivaamme, sitä selkeämpi polku tulee. Tämä kehys on hyvä lähtökohta, mutta jotta voisimme olla tehokas, meidän on myös mentävä siihen, missä ROI on.

Web-markkinoinnin osalta aika on kriittinen. Ei vain kuinka nopeasti voit tehdä sen, mutta kuinka kauan sinun on pantava täytäntöön tehokas strategia. Mitä vähemmän aikaa on saatavilla, sitä vähemmän voidaan toteuttaa, mikä hidastaa tuloksia. Mutta mitä enemmän aikaa sinulla on, sitä enemmän voit saavuttaa.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraskirjoittajan mielipiteitä eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Stoney deGeyter
Stoney deGeyter on Pole Position Marketing -yrityksen toimitusjohtaja, johtava online-markkinointistrategian yritys, joka perustettiin vuonna 1998 ja jolla on tällä hetkellä Cantonissa Ohio Source .


March 1, 2018