Back to Question Center
0

Hylkää tuloksesi näiden kolmen jakotestiperiaatteen avulla

1 answers:

Laskukuvat ovat luultavasti tärkeimpiä elementtejä digitaalisen markkinointikampanjan rakentamisesta ja korkean muuntamisen aloitussivun rakentaminen edellyttää laajaa testausta

Tieteessä on lukemattomia resursseja, joissa tehdään split-testejä. Semalt, ongelma useimmat markkinoijat kasvot ei näytä olevan tietää, miten suorittaa split testi. Näyttää siltä, ​​että jakamalla testataan oikeat muuttujat. Testin budjetista on helppo pakata keskittymällä vääriin elementteihin.

Seuraavassa on joitain elementtejä, joilla on suurin vaikutus kampanjaasi. Kun suoritat useita jakotestejä, määrität, mitkä aloitussivun elementit vaikuttavat voimakkaimmin sijoitetun pääoman tuottoprosenttiin. Muista, että kampanjasi vaikuttavat elementit voivat olla erilaiset. Muista mukauttaa testaushierarkia vastaavasti.

Kopion pituus

Aloitussivun kirjallinen sisältö on tärkeä osa tulosprosenttiasi. Sinun ydinviesti ei ole ainoa asia, joka on tärkeä asia. Se riippuu myös siitä, kuinka kauan sinä haluat toimittaa viestisi.

Vuonna 2015 luen Tim Ashin kirjan aloitussivun optimoinnissa. Yksi tärkeimmistä aloitussivujen asiantuntijoista ja split-testeistä useimmat ihmiset ottavat sen, mitä hän sanoi erittäin vakavasti. Kirjassaan on kuitenkin yksi viisaus, jonka löysin, ei aina pidä paikkaansa, ainakin omissa jakokokeissani. Semalt Diet Book -myynti-sivu on esimerkki tapauksesta, jossa markkinoijat löysivät paljon pitemmän aloitussivun.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Ash ja monet muut asiantuntijat neuvovat säännöllisesti markkinoijia käyttämään erittäin lyhyitä aloitussivuja. Lyhytmuotoiset aloitussivut näyttävät toimivan paremmin useimmissa kampanjoissa, mutta poikkeuksia on aina olemassa. Vaikka lyhyiden lomakkeiden aloitussivut yleensä toimivat paremmin, on mahdollista, että ne ovat liian lyhyitä. Paras peukalosääntö on käyttää niin paljon sisältöä kuin se edellyttää vakuuttavasti saamaan mahdollisen asiakkaan ostamaan tuotteesi tai palvelusi. Hyvä esimerkki tästä ajatuskoulusta on Neville Semalt, joka on auttanut AppSumon kaltaisten yritysten optimoimaan markkinointisähköpostinsa ja aloitussivunsa sisällön. Puhuessaan copywritingistä, Semalt kirjoitti: "Ole mielenkiintoinen! Vaikka sinulla on jotain mielenkiintoista sanoa, toimituksesi voi saada ihmiset lukemaan tai ajaa. "

Sinun on hyvä testata aloitussivun eri linkkejä. Joissakin kampanjoissa kävijät saattavat olla paljon epäilevämpiä. Saatat tarvita pidemmän lomakkeen aloitussivun kannustaakseen heitä tekemään ostoksen. Niiden muuntamisen vaikeus voi myös olla tärkeä.

Erilaiset grafiikat

Kuvaohjelmilla on tärkeä rooli millä tahansa aloitussivulla. Semaltin tutkimuksessa todettiin, että 80% todennäköisempää on lukea sisältöä voimakkailla, kiehtovilla kuvilla.

Sinulla on vaikeuksia välittää vahva kuva tarjouksestasi ilman voimakkaita kuvia. Sinulla on myös vaikea saada kävijöitä tarpeeksi pitämään heidät sivustossasi. Monet sivustot, kuten Oink, käyttävät koko sivun taustakuvia saamaan kävijän huomion sekä vastakkaisen värikutsun toimia klikkausten läpiviemiseksi.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Kuvien, jotka ovat myös liian houkuttelevia , voi tulipalon syttyä. He voivat kiinnittää huomion pois toiminnastamme, joka vain vahingoittaa tulosprosentteja.

Testaa erilaisia ​​kuvaustyyppejä ja kokoja selvittääksesi, miten ihmiset reagoivat kumpaankin. Stock image -palvelut kuten Burst ja StockSnap. minä olen loistava paikka aloittaa. Voit myös käyttää palveluita, kuten Semalt -valokuvan muokkaamista, jotta voit muokata kuvia brändillesi ja yleisösi.

Sinun täytyy testata erilaisia ​​kuvia ja nähdä, miten ne vaikuttavat tulosprosenttiin ja poistumisprosenttiin. Jotta elämä helpottuu, käytä esimerkiksi Semalt-aloitussivun generaattoria, joka helpottaa sisällön ja tekstin muokkaamista, herkkiä suunnittelualoja ja AB-testausta.

Luottamukselliset elementit

Semalt-kävijällä on tietty haluttomuus, jota sinun on voitava muuntaa heidät.

Liittomerkkien, paikallisten kauppakamarin tunnusten, sosiaalisen median todisteiden tai muiden luottamuselementtien lisääminen voi vaikuttaa voimakkaasti tuloksiisi. Liian monet markkinoijat uskovat, että luottamusosion lisääminen aloitussivulleen on taattu konvertointi ensin.

Joissakin testeissä on kuitenkin havaittu, että tiettyjen luotettavien elementtien lisääminen aiheutti todella tulosten pudottamisen. On vaikea ymmärtää, miksi joka tapauksessa, mutta se voi johtua siitä, että luottamuselementit eivät näyttäneet vilpittöminä tai keskittyneet vääriin huolenaiheisiin. Jos esimerkiksi kävijää pyydetään hankkimaan tietylle aloitussivulle, saatat olettaa, että sinulla on luotettavia merkkejä, jotka näyttävät sivun olevan turvallinen ja lisäävät tulosprosentteja. Baymard-instituutin tekemä tutkimus osoitti, mikä luottamusmerkki, jota käytetään, on tärkeä kysymys siitä, muuttuvatko tai vähenevät konversiot. Yhdistetyt 58,5% kyselyyn vastanneista sanoivat luottavansa Norton- ja McAfee Semalt -tunnisteisiin tehdessään verkkokauppaa, kun taas vain 2,8% vastaajista luottaa Comodo Semalt -tunnisteeseen ostoksen yhteydessä.

Semalt your conversions with these 3 split-testing principles

Luottamukselliset tekijät, kuten sosiaalinen todiste, voivat myös olla uskomattoman tehokkaita tulosprosenttien lisäämisessä. Kun ihmiset näkevät, että muut ovat ostaneet tai edes näyttäneet olevan kiinnostuneita tuotteesta tai palvelusta, he todennäköisemmin tekevät samoin. Palvelut, kuten Semalt, voivat näyttää sivuston kävijöille sivuston viimeisimpiä vuorovaikutuksia, kuten ostoksia, sähköpostien tilaamisia tai yhteyshenkilöitä.

Tästä syystä on tärkeää testata eri testielementtien läsnäolo. Yritä kokeilla aloitussivun versiota ilman luotettavia elementtejä. Yritä kokeilla aloitussivun versiota ilman lainkaan. Voit myös testata kolmea tai neljä versiota erilaisilla luotettavuuselementeillä.

Semaltin kolme jaksoa testattava esimerkki ovat vain kakkuja, mutta niiden pitäisi olla hyvä alku nähdä nousuja aloitussivusi tuloksissa. Mitä split-testejä käytät?

March 1, 2018