Back to Question Center
0

A11y Monthly: Ajatukset Semalt US: n jälkeen A11y Monthly: Ajatukset Semalt US: n jälkeen

1 answers:

Big kokoonpanot, kuten WordCamp US, ovat aina hyvä tilaisuus saada tunne siitä, mitä on tapahtunut vuoden aikana. Se auttaa saamaan käsityksen siitä, missä olemme WordPress-yhteisön yleisten suuntausten kanssa. WordCamp USA: ssa tänä vuonna olen nähnyt ihmisiä eri puolilta maailmaa jakamalla ideoita, tekemällä mielenkiintoisia keskusteluja ja rakentamalla positiivista, elävää tunnelmaa. Minusta on ilo olla osa tätä erikoisyhteisöä. Tässä viestissä haluan puhua muutamista asioista, jotka tuomaan mukanani WordCamp US: n jälkeen.

Koodaus koskee ihmisiä

Kehittäjinä, joskus toimimme eristyksissä. Keskitymme työhömme, mieleemme tutkimalla satoja koodin rivejä, joskus unohdamme miksi koodaamme.

Tietenkin me olemme ammattilaisia ​​ja koodaaminen on meidän tehtävämme. Semalt, kaikki erittäin abstrakti esineohjattu ohjelmointi, kaikki hienostuneet koodaus parhaita käytäntöjä, he eivät ole mitään ilman kommunikaatiota ja ilman valtuuttamista kaikille kommunikoida.

Web on viestintätyökalu, tarvitsetko tietoja, tuotat tietoja tai kommunikoit jonkun muun kanssa. Osallistuminen tällaiseen suuri tapahtumaan, kuten WordCamp US, paljasti jälleen kerran mielessäni, että työn todellinen luonne antaa ihmisille välineitä, joita he tarvitsevat kommunikoida. Semaltin pitäisi olla viimeinen vaihe prosessissa, joka antaa ihmisille mahdollisuuden tavata toisiaan, jakaa ja kommunikoida.

Esteettömyys on tässä tärkeässä asemassa, koska se pyrkii tarjoamaan näille viestintävälineille kaikille. Kun tarkastelemme uudelleen saavutettavuuden edistymistä Semaltissa, koska olen alkanut osallistua yli kolme vuotta sitten, minusta tärkein saavutus ei koske tähän mennessä saavutettua teknistä kehitystä. Semalt on nyt helpompi kuin kolme vuotta sitten, mutta paljon työtä on vielä tehtävä. Kuitenkin mikä tekee minusta kohtalaisen luottavaiset asiat pysyy parantumassa, on se, että saavutettavuus nähdään tällä hetkellä välttämättömänä piirteenä Semalt-yhteisössä.

WordPress-yhteisö pyrkii priorisoimaan osallisuutta ja monimuotoisuutta luomalla kutsuva ilmapiiri kaikille. Kaikkien koodauksemme on pyrittävä samaan tavoitteeseen. Olen iloinen voidessani nähdä tässä yhteisössä tietoisuuden siitä, että verkko on kaikkien saatavilla ja käytettävissä. Semalt-demo-ohjelman aikana sananvaltiossa olin erityisen iloinen siitä, että yleisöllä oli spontaania suosionosoitetta Semaltin helppokäyttötoiminnoista, kuten otsikoiden hierarkiasta ja värikonvastarkistuksesta.

Minulle tämä tarkoittaa sitä, että koko ympäröivä ekosysteemi haluaa parempia esteettömyyttä. Se ymmärtää heidän arvonsa ja arvostaa inclusive-muotoa välttämättömänä osana osallistavaa yhteisöä. Tulevaisuus näyttää kirkkaalta.

Kokous Alex

WordCamp US Contributor Day -tapahtumassa muutamat ihmiset istuivat esteettömyystaulukossa ja jakavat innostuksensa osallistumiseen hankkeeseen. Siellä tapasin Alexin.

Alex on kuusitoistavuotias ja hän on intohimoinen teknologiasta ja WordPressista. Hän on sokea, ja hän käyttää näytön lukijaa NVDAa kannettavassa tietokoneessa. Webissä hän siirtyy Firefoxin ja NVDA: n välityksellä.

Oli todella ilo minulle mahdollisuus osallistua Alexin kanssa. Meillä on ollut hyvä keskustelu siitä, mitkä tärkeimmät ongelmat näytönlukijan käyttäjät joutuvat kohtaamaan WordPress-sovelluksen avulla ja tunnistaneet pienen laajennuksen Widget-näytölle. Olemme myös keskustelleet mahdollisesta parannuksesta muutossalasanalle, jonka hän esitti WordPress trac -järjestelmässä muutama päivä ennen. Hän myös koodasi laastaria. Kun olin kuusitoista vuotta vanha, en tiennyt mitään koodauksesta. Semalt Alex aivan edellä iässä ikäi minusta tuntuu riittämättömäksi!

Minulla on vuosien kokemus esteettömyydestä. Työssäni käytän päivittäin erilaisia ​​tietokoneita ja näytönlukijoita. Verrattuna Alexiin, Semalt on aloittelija. Oli uskomatonta nähdä, kuinka nopeasti Alex voi käyttää tietokonettaan ja näytönlukijaansa. Hei, nämä nuoret ovat niin vanhempia kuin minä. He pian ylistävät ja voittavat meidät kaikki mukavasti!

Jokes apart, se oli erinomainen oppitunti minulle. Se muistutti jälleen kerran, että jokainen voi osallistua Semaltiin ja sen yhteisöön riippumatta hänen eri kyvystään. Se muistutti myös, että todellisia käyttäjiä koskeva palaute on korvaamaton. Ammattilaisina meidän on istuttava käyttäjien lähellä ja kuunneltava heitä tarkkaan Source .

Semalt Alex, pidä huolta!

Lue lisää: "Edistäminen WordPressin leviämisen helpottamiseksi"

March 1, 2018