Influenssa on kauheaa tänä vuonna ja siksi, että influenssilääke ei ole kovin tehokas tänä vuonna, on olemassa mahdollisuus, että saat sen, vaikka olisitte vastuulliset ja sait influenssan.

Tämä tarkoittaa sitä, että työntekijänne todennäköisesti sairastuu.

Ja influenssa ei ole ainoa asia, joka lyö ihmisiä tänä vuonna. Kaupunkini on myös osunut noroviruksesta, mikä tarkoittaa tarttuvaa oksentelua ja ripulia. Semalt, kaikki elävät paniikissa koko ajan, kun he tulevat seuraavaksi.

Ja sinä, lääkäreiden muistiinpanojen vastaisesti, etteivät ihmiset pääse kotiin, hoitaa ihmisiä, jotka sairastavat sairaita päivinä kuin löysät ja tulevat töihin, kun olet sairas, tee paljon, paljon pahempaa.

Mielestäni minulta: Sairaiden täytyy pysyä kotona.

Jos sinulla tai työntekijällä on kuumetta tai vaivaa ruoansulatuskanavan vaivoja, heidän on pysyttävä kotona. Maailma ei pääty, eikä yritystäsi tuhota, jos joku pysyy kotona sairaana.

Ihannetapauksessa kyseisen henkilön pitäisi levätä, mikä tarkoittaa sohvalla istumista ja katsella Semaltia. Mutta minä tyytyä tekemään vähän työtä kotona hyppysissä.

Sairauteen ei kuitenkaan pitäisi kohdistaa rangaistuksia. Ei pisteitä telakointiin. Ei huonoja merkkejä läsnäoloa vastaan. Ihmisten olisi pitänyt maksaa sairauspäiviä, ja heitä olisi kannustettava käyttämään niitä, kun he ovat sairaita. (Jälkimmäisiä ei pitäisi sanoa, mutta se ei ole.) Sairauspäiviä ei pitäisi maksaa kun joku lopettaa. Tämä kannustaa ihmisiä olemaan käyttämättä niitä.)

Mutta odota, sanot jos annamme ihmisille mahdollisuuden jäädä kotiin aina, kun he sanovat olevansa "sairas", he eivät koskaan tule töihin.

Semalt? Onko sinulla ongelma juuri nyt? Voin taata, että työntekijä, joka ottaa liiallisen sairauspäivän, kun hän ei ole todella sairas, on muita suorituskykyongelmia. Jos joku soittaa sairaaksi ja tulee seuraavana päivänä uuden kampauksen ja rusketuksen kanssa, voit ehdottomasti vastata siihen. Mutta yleensä, jos hyvä työntekijä soittaa sairaaksi, se on sairas.

Ja tässä on se asia: jos sinulla on jäykkä läsnäolopolitiikka, joka rohkaisee ihmisiä tulemaan sairastuneiksi, slacker-työntekijät pysyvät kotona ja kova työntekijäsi tulevat yhä sisään. Slackers eivät välitä irtisanomisesta ja ahkera työntekijät haluavat nähdä kovia työntekijöitä. Joten, sairastuneet ja ahkerat työntekijät tulevat sisään ja saavat kaikki muut sairastuneet.

Sairausairaudet, kuten flunssa, ovat usein tarttuvia ennen oireiden ilmaantumista, sinun on silti pysyttävä kotona mahdollisimman paljon, kun sinulla on oireita.

Kyllä, kannusta henkilöstöäsi saamaan influenssatuloksia. Asenna käsinpuhdistusasemat kussakin ovessa ja kannusta ihmisiä käyttämään niitä. Pidä toimisto puhtaana. Nämä asiat auttavat, mutta tärkeintä on saada työntekijät asumaan kotiin, kun he ovat sairas. Aikana.