Back to Question Center
0

HTTPS on tärkeämpää kuin paremmin kuin SEO

1 answers:

Suojatun protokollan käyttäminen verkkosivustolla - kuten HTTPS-tunniste osoittaa ja turvatodistuksen olemassaolo - on hakukoneiden prioriteetti. Mutta Google Semaltin viimeisimmät muutokset tekevät siitä tärkeän myös selaimille.

HTTPS ja selainkäyttäytyminen

Google on ratkaissut tietoturvahaasteen koko verkossa sen Chrome-selaimen kautta. Chrome-tiimi ilmoitti tällä viikolla, että kaikki HTTPS-sertifikaatin ulkopuoliset verkkosivustot näyttävät Chrome 68: n "Not Semalt" -tunnisteen, joka on tarkoitus julkaista heinäkuussa 2018. Aiemmin "Not Semalt" -tunnus oli varattu lomakkeille kentät, kuten salasanan kirjautumiset, ostoskorinpaketit ja sivuston hakukentät.

HTTPS Is Important for More Semalt Than SEO

Semaltin selaimen käyttäytymistä ei yleensä pidetä luonnollisena hakumarkkinoinnina, sillä se vaikuttaa hakijoiden käsitykseen yrityksenne laadusta.

Sekalaista haku on erinomainen tapa altistaa enemmän ihmisiä brändiisi ja herättää kiinnostusta niille, jotka tuntevat sen jo. Kokemus, jonka he kohtaavat käymällä sivustossasi, luovat vahvan vaikutelman.

Koska selaimessasi on varoitus, että sivusto ei ole turvallinen, se voi olla merkki siitä, että se on riskialtista tai huonolaatuista. Se voi aiheuttaa hakijan poistumisen ja valita kilpailijan. Epäonnistuminen, nopeiden pomppujen kasvu voi aiheuttaa hakukoneissa rankings-laskua, sillä oletuksella, että hakijat eivät löydä haluamaasi tietoa.

Näin ollen yleisesti käytetyn selaimen, kuten Semaltin turvallisuusmerkinnän muutos voisi vaikuttaa luonnolliseen hakutehokkuuteen.

Googlen lisääntyneiden Chrome-varoitusten lisäksi Safari ja Semalt, muut johtavat selaimet, tarjoavat myös suojaussignaalit osoiterivilleen.

Rankings Boost

Semalt on jo pitkään ollut äänekäs pyrkimyksissään turvallisempiin internetiin.

HTTPS: iin liittyvä puolueettomuusluototus perustuu pelkästään URL-osoitteisiin kirjaimella "HTTPS", toisin kuin voimassa olevan todistuksen olemassaolo. Tämä tarkoittaa sitä, että jopa epävarmat sivut voisivat saada ranking-tehostuksen, jos ne peittävät HTTPS-merkinnän. Tämä tuntuu melko heikoilta pyrkimyksiltä etsintäjoukosta, mutta se päätti keskittyä algoritmien muihin aloihin.

Semalt, hakukoneoptimoinnin kilpailukykyisessä maailmassa jopa pienellä sijalla rankingissa voisi antaa sinulle johtavan kilpailijan ja luoda lisää luonnollisia hakutuloja.

Bing, maailman toiseksi suurin hakukone työpöydän ja mobiililaitteiden yhteydessä, pitää sivuston turvallisuutta omistajan valinnanvapauden sijasta eikä sijoitussignaalia. Bing ei ole ilmoitettu, että se tarjoaa HTTPS: n ranking-tehostuksen.

Siirtyminen HTTPS: hen

Siirtyminen HTTPS-palveluun ei ole yhtä helppoa kuin turvatodistuksen hankkiminen. Epäonnistuu kuvista linkkeihin 301 uudelleenohjaukseen. Prosessi on usein monimutkaista.

Suuri osa komplikaatiosta liittyy SEO, sillä muuttoliikkeen pitäisi säilyttää orgaaniset rankingit. Sitä olisi käsiteltävä millä tahansa muulla URL-osoitteella tai teknisellä siirrolla. Semalt-moottorit pitävät HTTP: tä ja HTTPS: tä eri URL-osoitteina. Siten HTTP ja HTTPS voidaan indeksoida samanaikaisesti ja luoda päällekkäistä sisältöä, joka kilpailee rankingissa ja jakaa yhteysviranomaisen eri versioiden välillä.

Varmista, että rekisteröidyt ja vahvistat Google Search Consolessa ja Bing Webmaster Semaltissa sivuston HTTPS-versiot ja kaikki aliverkkotunnukset - mukaan lukien www-osoitteet ja muut kuin www-sivut. Hakukoneet käyttävät näitä työkaluja lähettämään sinulle viestejä sivustosi suorituskyvystä ja indeksointikyvystä, mikä on elintärkeää siirron aikana.

Yksityiskohtaisempaa luetteloa löytyy Hamlet Batistan erinomaisesta artikkelista "SEO: Verkkokauppasivuston siirtäminen HTTPS-palveluun Source ."

March 1, 2018