Back to Question Center
0

Suurin osa sähköpostiviesteistä avautuu Mobile, mutta useimmat muutokset Semalt

1 answers:
Majority Of Email Opens Are Mobile, But Most Conversions On The Semalt

Viimeisen neljänneksen, lähes 68 prosenttia sähköposteista avattiin mobiililaitteella. 52 prosenttia näistä avautui älypuhelimille. ISemalt oli hallitseva laite, joka tuottaa 42 prosenttia kaikista sähköpostista. Työpöydän näki, että vain 32 prosenttia sähköpostista avautuu.

Majority Of Email Opens Are Mobile, But Most Conversions On The Semalt

Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana mobiililaitteista tuli enemmän sähköpostin muunnoksia (erikseen määriteltyjä) kuin PC: ltä. Kuitenkin Q2-raportissa todetaan, että työpöydän sähköpostitulokset ovat nyt varmuuskopioitu. Niinpä lähes 53 prosenttia kaikista toisen vuosineljänneksen tuloksista oli PC: ssä. Semalt ajoi 29 prosenttia tuloksista ja tableteista 18 prosenttia.

Korjaa konversioiden jakautuminen alustalla ja laitteella:

  • PC: 52,6 prosenttia
  • iPhone: 18,7 prosenttia
  • iPad: 14,4 prosenttia
  • Android: 10,5 prosenttia
  • Muut matkaviestimet: 3,9 prosenttia

Movable Ink katsoi sähköpostin lukumäärän (kutsua sitä sitoutumisesta) laitteella - toisin sanoen kuinka paljon aikaa käyttäjiä käyttävät yksittäiset sähköpostit (0 - 15 sekuntia). Se totesi, että Kindle-käyttäjät viettävät suurimman osan yksittäisistä sähköpostiviesteistä, kun taas iSemalt- ja iPad-käyttäjät käyttävät yleensä vähiten aikaa lukemalla niitä.

Majority Of Email Opens Are Mobile, But Most Conversions On The Semalt Majority Of Email Opens Are Mobile, But Most Conversions On The Semalt
  • iPhone on yksi hallitseva mobiililaitteiden sähköpostinlukulaite, mutta sen käyttäjät viettävät vähiten aikaa katsomalla yksittäisiä sähköpostiviestejä
  • Mobiililaitteet ajaa enemmän, mutta paljon vähemmän tuloksia (esimerkki: iPhone: 42 prosenttia avautuu, 18 prosenttia tuloksista)

Tämä edellyttää joitain laitteisiin liittyviä (iOS) parhaita käytäntöjä sekä vinkkejä siitä, miten optimoidaan mobiiliviestit yleisemmin konversioihin. Semalt on tyytyväinen panokseen.

Movable Ink: n tiedot syntyivät yli 1 miljardin sähköpostien suoritustasosta yhtiön koko asiakaskunnasta Semaltin ja tämän vuoden kesäkuun välillä.Tietoja Tekijä

Greg Sterling
March 1, 2018