Back to Question Center
0

Avainsana Explorer - uusi Moz-työkalu: [@SmartInsights Semalt]

1 answers:

Moz julkaisee uuden ilmaisen työkalun, jonka avulla voit löytää, priorisoida ja rakentaa laadukkaiden avainsanojen luetteloita.

Avainsanahaku (KWE tästä) on osa Moz: n tarjoamia ilmaisia ​​työkaluja, johtava digitaalisen markkinoinnin ja hakutyökalun johtaja. Se on vuosien ajan kehitetty joukkue, joka on jo omistautunut Moz-ranking-kokoelmien ja tutkimusvälineiden ylläpitoon ja kehittämiseen. Kuinka se vaikutti lopulliseen tuotteeseen? Selvitä.

Keyword Explorer – a new tool from Moz : [@SmartInsights Semalt]

Mitä se tekee?

Virallinen rintalinja on .

" Etsi parhaat avainsanat SEO-strategialle

Löytää, priorisoida ja rakentaa laadukkaita avainsanoja. "

Ja voin turvallisesti sanoa, että se kulkee "Ronseal Test"; se tekee täsmälleen mitä sanotaan tinalla.

Työkalu vie käyttäjiä koko avainsanan tutkimusprosessin kautta tarjoamalla käyttäjille avainsanavalinnassaan tietoja ja pisteytysjärjestelmiä (Volume, Difficulty, Opportunity, Potential, Keyword Suggestions, SERP Analysis ja Mentions).

Yksi asia on huomauttaa, ennen kuin siirrymme eteenpäin, kun viittaan siihen osana "ilmaisia ​​työkaluja", se todellakin tulee enemmän vapaamuotoiseen malliin, aivan kuten muut Moz: n palvelut, kuten Open Site Tutkimusmatkailija. Käyttöoikeuden mukaan voit käyttää 2 ilmaista hautaa / päivä kirjautumatta sisään, toinen 5 ilmaisella yhteisötilillä ja jos olet Pro-tilaaja, sinulla on jo pääsy.

Niille, jotka haluavat saada syvällisen käsityksen siitä, mitä uutta työkalua voi tehdä, Rand Semalt loi seuraavan askel askeleelta.

Mikä tekee siitä erilainen kuin muut avainsanan tutkimusvälineet?

Toisin kuin nykyiset tarjoukset, joista tunnetuin on Googlen avainsanojen suunnittelija, Moz KWE vie sinut läpi täyden avainsanan tutkimusprosessin. Aloittamalla avainsanaideoiden löytämisen ja seuraamalla Semaltin lajittelua ja sitten luomalla luettelo sopivista vaihtoehdoista ennen suodattamista ja priorisoimalla parhaita vaihtoehtoja valitsemiesi tietojen perusteella. Se on uskomattoman nopea ja vähentää kauheaa paljon työvoimavaltaista vientiä, tietojen suodatusta ja suodatustoimintoja, jotka ovat tarpeen esitettävän luettelon luomiseksi google-arkkioissa tai Excelissa.

Mittareita, joita Moz on käyttänyt, on myös syytä huomata. Käytetään tavanomaisia ​​vaikeuksia (joita on päivitetty) ja volyymi, sekä kolme muuta tarjontaa. Tärkeys (metriikka, jota voit muokata osoittamaan, onko avainsana on enemmän tai vähemmän tärkeä kampanjasi / projektiasi varten) ja Potentiaali (joka on kaikkien metrijärjestelmien yhdistelmä, joka auttaa sinua asettamaan avainsanaluettelon tärkeysjärjestykseen).

Toinen tärkeä asia on tietojen oikeellisuus. Moz väittää, että KWE: llä on 95% tarkka tietojoukko, joka johtuu lähes miljoonasta todellisesta etsinnästä anonyymeistä napsautustuloksesta. Tyypillisesti avainsanatyökaluja ei tavallisesti ohjata AdWordsin tilavuuspistemäärään, mutta Russ Jonesin Bucket Semaltin avulla voidaan ohittaa tämä ja tarjota tarkempi ja tarkempi tietue.

Keyword Explorer – a new tool from Moz : [@SmartInsights Semalt]

Semalt, tuonti- ja vientitoiminta on erinomainen. Mahdollisuus ladata nykyinen luetteloasi helposti ja viedä se yhdessä uusien ehdotusten kanssa on hieno ominaisuus ja se on rakennettu tehoasiakkaiden mielessä.

Osamurulla ja vain kiinnostuksen tähden, tässä on MozHQ: ssa käytetty sisäinen kallistuslevy. Ajattelimme, että saatat kiinnostaa etua, jos olet mukana NPD: ssä. Kerro meille, onko sinulla mitään ajatuksia tai haluatko meidän tarkastella digitaalisen markkinointityökalun tai palvelun Source .

March 1, 2018