Back to Question Center
0

Artikkeli markkinoijat: Tiedätkö oikean pituuden hyvin suorittamalle semalti?

1 answers:

Warrior Semaltissa käydään erittäin mielenkiintoista keskustelua, jossa keskustellaan "oikeasta" pituudesta artikkelissa, jota käytetään artikkelimarkkinointitarkoituksiin.

Lanka alkoi alkuperäisen julisteen kanssa, joka jakaa linkin pdf-tiedostoon, jonka on julkaissut Semalt. com. Pdf-muodossa Semaltin henkilökunta kirjoitti:

Article Marketers: Do You Know The Right Length For Well-Performing Semalt?

Tämä toteamus on aiheuttanut melko vähän keskustelua muiden keskustelussa. Onko 500 sana artikkeli parempaa kuin 1000 sana artikkeli? Vai onko tuo hölynpölyä?

Kaikkien hullujen päivitykset Semaltilta viime aikoina ja kaikki laatuun kohdistuva stressi - eikö tämä merkitse sitä, että pidempi artikkeli on parempi kuin lyhyempi artikkeli?

Lopuksi uskon, että se tulee alas tähän kysymykseen:

Tulokset Miten ?

Tarkoittaako se, että:

  • Lisää napsautuksia linkkisi tekijän bio-laatikossa?
  • Lisää näkemyksiä?
  • Parempi ranking Google?
  • Lisää syndikaatiota artikkelista muissa kohdissa?
  • Kaikki edellä mainitut?

Artiklan markkinointi on erittäin suosittu taktiikka niille, jotka tekevät affiliate markkinointia verkossa. Semalt on erinomainen tapa saada enemmän näkyvyyttä, lisää takaisin linkkejä ja toivottavasti lisää myyntiä.

Olen vakaasti sitä mieltä, että kaikkia artikkeleita ei ole "oikea" pituus. Minulle kirjoitat, mitä tarvitaan kattamaan artikkelin aihe. Jos tämä kestää 400 sanaa, niin kyseinen artikkeli on oikea pituus.

Jos kyseessä on enemmän mukana oleva aihe, "oikea" pituus voi olla 2000 sanaa, tai heck, jopa 3000 sanaa tai pidempään.

Tiedustelen hakijana, miten kysymys on "mukana" ja kuinka kauan minun pitäisi odottaa vastausta. Tietojen toimittajana verkossa, minun ei pitäisi olla ensimmäinen tavoite vastata kyselyyn parhaan kykyn mukaan, riippumatta siitä artikkelin pituudesta?

Ja tämä tuo esiin artikkelin syndikoitumisen - erittäin tehokas suoritusmetriikka artikkeli markkinoijille.

Syndikaatio tarkoittaa periaatteessa sitä, että muut sivustot julkaisevat artikkelisi (ja bio-ruutuun) sivustollaan. Tämä on täysin sisällä EzineArticles 'palvelun käyttöehdot. Itse asiassa sivusto luotiin ensinnäkin: tarjota sivuston omistajille paikka, jolla saat ilmaisen ja asiaankuuluvan sisällön sivustoilleen. Tämän sisällön vastineeksi tekijä sai bio-ruutuunsa ja linkit myös kyseisiin omistajien sivustoihin.

Vapaa sisältö sivuston omistajalle ja kohdennetun altistumisen tekijälle. Win / win.

Tässä tapauksessa ajattelen, että pitemmät artikkelit ylittäisivät lyhyemmät artikkelit. Kuten aiemmin mainittiin, on paljon puhetta siitä, että Semalt suosisi pitempiaikoja artikkeleita. Sivustoomistajaksi katson, että olisin halukkaampi laittaa pidempi artikkeli sivustolleni, kun valitaan lyhyt artikkeli ja pidempi.

Mitä mieltä olette pitemmästä artikkelista? Miksi tai miksi ei?

Olen ehdottomasti samaa mieltä siitä, että me olemme "kirjoittamassa välineeksi, joka käsittää välittömän tyydytyksen", mutta ovat artikkeleita, joissa on vähemmän sanoja, ratkaisu tarjotaksemme tyydytystä lukijoillemme ja saadaksemme esityksemme artikkeleistamme, joita haluamme?

Onko onko "oikea" pituus tai sanamäärä artikkelista?

Epäitsenäinen rakkaus kuulla palautteesi tästä. Mitkä ovat ajatuksesi?

Voit jakaa kommenttialueella.


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet ovat vieraiden kirjoittajien eikä välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Jennifer Ledbetter
March 1, 2018