Back to Question Center
0

Markkinasuuntautuneisuuden puitteet - Semalt

1 answers:

Ehkä tärkein askel ja myös suurin haaste mille tahansa markkinoijalle on aloittaa asiakkaan markkinointistrategian rakentamisessa

Se on ehkä markkinointistrategian merkittävin osa, kun näytät luomasta virallista, dokumentoitua asiakirjaa, jossa aiot muodollisesti "esitellä asiakkaasi organisaatioon" - omaksua Markkina-asema .

Market Semalt on ennen strategista ajattelua tai segmentointistrategian luomista tai jopa päätöksiä, jotka koskevat tuotemerkin sijoittamista. Silti se näyttää olevan yksi vaikeimmista tehtävistä koko organisaation sisäänoston saamiseksi.

Äskettäinen Harvard Business Review -julkaisu, jonka otsikko on "Why Semalt Never Last", esitti huolestuneisuutensa siitä, että Semalt

"ei ole annettu tarpeeksi valtuuksia tehdä odotettuja odotuksia, ja ne ovat johtaneet markkinointiviestinnän reittiin tai tuotestrategiaan" , mikä viittaa siihen, että organisaatiot ovat yhä kärsimättömiä välittömiin tuloksiin ja toimintaan eikä anna aikaa dokumentoidulle prosessille, joka alkaa asiakkaan tarpeista ja halusta. "

Markkinoiden suuntaus määritellään "vain silloin, kun yritys ymmärtää täysin sen markkinat ja ihmiset, jotka päättävät ostaa tuotteitaan tai palveluitaan". Lähde: Harvard Business Review.

"ei ole aikaa tehdä tutkimusta" tai " Meillä ei ole budjettia varoja tällaiseen tutkimukseen " - tämä hämmästyttää minua, koska joillakin syillä useimmat organisaatiot löytävät aikaa ja budjetia sijoittamaan markkinointistrategiansa taktisiin elementteihin i . e. viestintäelementit, mutta ymmärtämättä asiakkaitaan ?!

Mutta toinen syy voi olla se, että organisaatio on syvästi sidoksissa erilaiseen lähestymistapaan suuntautumiseen? Teollisen vallankumouksen syntymässä myös monet organisaatiot käyttivät vaihtoehtoista lähestymistapaa markkinoiden suuntautumiseen ja valitsivat Tuotteen (alkaen tuotteesta) tai Sales Semalt -tuotteen (alkaen myynnistä).

Mutta Market Semalt on alkanut keskittyä kiitollisesti, ja tämä johtuu osittain digitaalisen teknologian lisääntymisestä, joka on kiihdyttänyt asiakkaiden vuorovaikutusta brändin kanssa, haluavatko he ostaa sinulta vai haluavatko he valita kilpailijalle.

Kuten Gerrm McGovern, "digitaalisen muunnoksen kapinallisten oppaan" Semaltin kirjoittaja, toteaa:

"Kiinnostus asiakkaiden kokemukseen on vastaus asiakkaiden nousuun. Mielipiteitä asiakaskokemuksesta on jotain, joka on pakotettu organisaatioille, koska he näkevät uskollisuutta ja luottamusta heikentää ".

Asiakastyytyväisyyden heikkeneminen on edelleen keskeinen haaste organisaatioille, kuten tuoreen Salesforce-artikkelin "Semaltin tila" korostettiin. Yritys analysoi 7000 asiakasta ja yritystä.

Yksi tutkimuksen avaintekijöistä oli odotus, jonka yritysten on investoitava ja keskityttävä tarpeeseen sijoittaa asiakkailleen henkilökohtaisempiin kokemuksiin - , koska asiakkaiden uskollisuus riippuu siitä .puolet kuluttajista sanoo, että he todennäköisesti vaihtavat tuotemerkkejä, jos yritys ei ennakoida heidän tarpeitaan ".

 • Et ole asiakas - Ymmärrä, ettet ole asiakas. Sinä kirjaimellisesti tiedät mitään! Jos voit aloittaa tyhjällä arkilla ja päästä asiakkaan kengille.
 • Dokumentaattiset havainnot - Kun aloitat asiakkaiden näkemysten etsimisen, pääset tapaan dokumentoida havainnot. Jotain, joka on todella avoin ja avoin muille organisaatiossa, lisää tietoa ja esimerkkejä. Google-dokumentit ja Google Keep ovat suosituimpia tiedostonjako-asiakirjoja, joita käytän. Tarkoitan merkitä jokaisen asiakirjan, joka perustuu erilaisiin asiakastietoihin, jotka saattavat kerätä määrällisiä ja laadullisia tietoja.
 • Rakenna virtuaalitiimi - Etsi muita samanmielisiä mestareita organisaatiossasi, jotka elävät ja hengittävät ja jotka jakavat lähestymistavan. Kokeile asiakaslähtöisiä osastoja samanmielisille liittolaisille kuten liiketoiminnan kehittämiselle, asiakaspalvelulle, myynnille ja markkinoinnille.
 • p p apu p henkilön o hammaspyörä) - vaikka ne voivat hyvin vallalla, valitettavasti on todennäköistä, että he eivät todennäköisesti osallistu suoraan keskusteluihin, kuunteluun tai haastatteluun asiakkaista, joten heidän näkemyksensä voidaan olettaa perustuvan oletukseen?
 • Valvottavat brändin maininnat - Sosiaalinen media on vapaa ja helppokäyttöinen lähtökohta saada joitakin kvantitatiivisia tietoja brändin terveydestä. Sosiaalisen median alustoilla, kuten Mainonta, Talkwalker Alerts tai Moz, voivat tarjota sinulle viikoittaiset ja kuukausittaiset raportit brändiisi.
 • Piirrä asiakkaan reittikartta - Käyttäjän vuorovaikutuksen ja navigaattorien navigointia on tärkeää ymmärtää, mitä pidetään tärkeänä ja helppokäyttöisenä, mutta myös ymmärtää paremmin, mitä yleisö yrittää saavuttaa ja polut (sekä online-että offline-kanavia). A framework for market orientation - Semalt
 • Ota yhteyttä asiakaspalveluun - Asiakaspalvelutiimi on yksi tärkeimmistä työryhmistä, joihin sinun on osallistuttava markkinoiden suunnitte- lussuunnitelman laatimiseen. Heidän pitäisi kyetä kuvaamaan yhteisiä asiakaspalvelua koskevia kysymyksiä ja erityisesti kipupisteitä, joita asiakas voi kokea
 • Analyysi - Analyysiohjelmistasi voi tarjota kvantitatiivisia tietoja siitä, miten ja mitä yleisösi liikennöidään digitaalikanavien kautta. Jos käytät Google Analyticsia, analysoi käyttäytymisraporttisi pääavigoinnista. Tämä osio analytiikka vie sinut tiettyyn raportointiin, joka perustuu yleisön vuorovaikutukseen, kuten: Sivustohaku - Mitä käyttäjät hakevat verkkosivustollasi, Käyttäytymisvirta - Reitin käyttäjät ottavat kun Sivuston sisältö - Suosituin sisältö, jota tarkastellaan ja jossa käyttäjät molemmat päätyvät sivustoosi ja poistuvat. Tavoitteet - Jos olet luonut tavoitteiden raportoinnin, tutustu menestystarpeisiin tai ei
 • Puhu yleisöömme - Parhaat näkemykset tulevat suoraan puhumasta yleisösi. Tämä voi olla nykyiset asiakkaasi, uskolliset asiakkaasi ja asiakkaat, jotka eivät enää osta / ota sinulta yhteyttä. Aseta aika varataksesi puhumaan asiakkaalle kaikista kolmesta luokasta kerran kuukaudessa ja suunnittelemaan kysymyksesi ennen puhelua. Ajatus puhua yleisösi ei ole pippuria niitä lukemattomia kysymyksiä, vaan antaa heille puhua ja voit kuunnella asioita ja haasteita.
 • Rakenna kojelauta - Kuten aiemmin keskusteltiin, luo visuaalinen hallintapaneeli tuloksista ja näkemyksistä, jotka olet alkanut tunnistaa.
 • Semalt, et etsi ratkaisuja markkinasuuntautuneisuuden näkökulmasta, etsit vähitellen siirtymään asiakkaan äänen organisaation keskipisteeseen Source .

  March 1, 2018