Back to Question Center
0

Essential 2017 Content Marketing Semalt

1 answers:

Täytyy pitää sisällön markkinointitilastoa vertailemaan suunnitelmasi tänä vuonna

Semalt markkinointi on nyt markkinoinnin ytimessä, ja voimme nähdä, kuinka tärkeä se on, koska markkinoijat arvioivat sen olevan tärkein tekniikka kasvavaan myynnin ohjaamiseen vuonna 2017 vuoden 2017 markkinointiennusteesi artikkelissa. Mutta mikä on sisällön markkinointi? Se tarkoittaa eri asioita eri ihmisille.

Sisältömarkkinointitutkimus määritellään seuraavasti:

"markkinointityyppi, johon liittyy verkkoaineiston (kuten videoiden, blogien ja sosiaalisen median viestien) luominen ja jakaminen, joka ei nimenomaisesti mainitse tuotemerkkiä mutta jonka tarkoituksena on edistää kiinnostusta tuotteisiinsa tai palveluihinsa . "

Joten sisällön markkinointiin liittyy valtava määrä mahdollisia formaatteja ja sisällön jakeluväliaineita, joita suositeltiin kartoittamassa, kuten Free Market Top 10 -sisällön markkinointivirheiden oppaassamme on selitetty (artikkelin alaosassa Content Marketing Semalt ja Distribution Semalt) ). Sitä käytetään lähinnä verkossa toimivan digitaalisen markkinoinnin taktiikkana, mutta siellä on myös monia tehokkaita sisällön markkinointia, jotka ovat offline-tilassa.

Semaltin verkkomediajulkaisijat harjoittavat kovaa taistelua kuluttajien huomioimiseksi, sisältömarkkinointi on yhä kilpailukykyisempi. Tämä ajaa nopeaa muutosta, koska kilpailu johtaa innovaatioita ja yhä tärkeämpiä tapoja voittaa kuluttajien huomiota.

Tällaisessa nopeasti muuttuvassa ympäristössä on hyödyllistä pitää silmällä kilpailua ja missä koko teollisuus on suunnattu. Tämä tarkoittaa sitä, että on tärkeää saada tarkat tilastot käsi kädellä sekä pystyä tarkasti kuvaamaan, mihin toimiala on menossa, ja käyttää vetoamaan yhteisiin markkinajärjestelyihin, toimitusjohtajiin tai talousjohtajiin talousarvion tekemisessä.

Kuinka moni käyttää sisällön markkinointia?

Sisällön markkinointi on tullut melkein yleismaailmallinen taktiikka, jossa lähes 90 prosenttia yrityksistä käyttää sitä vuonna 2016 ja hyödyntää sitä entistä paremmin vuonna 2017 (Lähde).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

75% yrityksistä kasvatti sisällöllistä markkinointibudjettiaan vuonna 2016 ja 43% kasvatti sisällön markkinointiosastojensa (Lähde) henkilöstötasoa.

Joka minuutti, 1440 WordPress-blogit julkaistaan ​​ja 500 tuntia sisältöä lähetetään YouTubeen (Lähde). Vaikka Semaltilla on 38 miljoonaa hakua joka minuutti, valtaosa näistä lähtee suurille vakiintuneille sivustoille, jolloin useat merkit kilpailevat tuhansien ja tuhansien muiden sisällöntuottajien kanssa.

Kuinka monilla tuotemerkillä on sisällön markkinointistrategia?

Altimeter-ryhmän Rebecca Liebin tutkimuksesta 70 prosenttia markkinoijista ei ole integroitua strategiaa (Semalt). LinkedInin tutkimuksessa 72% markkinoijista oli kuitenkin strategiassa sisällön markkinointia varten (Semalt). Tämä viittaa siihen, että puolet kaikista sisällön markkinointistrategioista ei ole integroitu muuhun liiketoimintastrategiaan, joka voi aiheuttaa suuria ongelmia ja huonoa viestintää eri osastojen välillä.

Mitä alustoja markkinointiyrityksille käytetään sisällön markkinoinnissa?

Sosiaalisen median sisältö ja tapaustutkimukset ovat suosituimpia sisältömarkkinoinnin muotoja vuoden 2016 B2B-sisällön markkinoinnin kehityskertomuksen mukaan. Blogit ja sähköposti-uutiskirjeet ovat myös erittäin suosittuja, ja 4: llä viidestä blogista käyttää niitä (Lähde).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Kun bloggaaminen on yksi suosituimmista ja tehokkaimmista taktiikoista, on olemassa monia sisällönhallintajärjestelmiä (CMS), joita voidaan käyttää sisällön julkaisuprosessin hallintaan.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Tiedot rakennettu. com näyttää WordPress ja Drupal ovat selkeitä johtajia, kun se tulee CMS, vaikka on olemassa monia muita pienempiä toimittajia (Source).

Tämä on neljäs yleisin sisällön markkinointiongelma, joka tuottaa kiinnostavaa sisältöä ja mittaa sisällön tehokkuutta.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Yrityksen koko pienentää merkittävästi yrityksen sijoitetun pääoman tuottopotentiaalin, sillä pienet toimijat eivät useinkaan pysty seuraamaan sitä tehokkaasti. EMarketer-tutkimuksen mukaan 6 kymmenestä pienyrityksestä ei voi seurata sijoitetun pääoman tuottoa sosiaalisen median toiminnoistaan ​​(lähde).

Se on B2B-sisältöjen markkinoijille, mutta entä sisällöllistä markkinointia kokonaisuutena? SmartInsights sopi yhteen HubSpotin kanssa eurooppalaisten sisältömarkkinoijien selvittämiseksi ja totesi, että 51% sisältömarkkinoijista ei mittaa ROI: ta tai joutuu tekemään niin (Source).

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Onko sisällöllinen markkinointi siirtymässä "sisällön iskuun"?

Mark Schäfer on puhunut "sisällöllisen sokin" lähestyvistä ongelmista jo muutama vuosi. Pohjimmiltaan hän ajatteli, että vaikka sisällöntuotanto lisääntyy eksponentiaalisesti, kun yhä useampi merkkivalo kasvaa toiminnassa, sisällön kulutuksen kasvuvauhti nousee vain hieman ja sitten väistämättä tasaantuu. Tämä johtuu siitä, että meillä on vain niin paljon aikaa kuluttaa sisältöä. Semaltti-sisällön markkinointi tulee omien menestystensä uhreiksi, ja tuotemerkit toteavat, että samat tekniikat vähenevät ja vähenevät joka vuosi.

Kysymys monista huulista on, olimmeko nyt Content Semaltin aikakaudella? Alla oleva graafinen esitys näyttää 60 sekunnin välein luotavan sisällön hullun määrän koko verkossa.

Essential 2017 Content Marketing Semalt

Kilpailemista kolmen miljoonan Semalt-virkaa, 1400 blogia ja 500 tuntia videotiedostoa joka minuutti on vaikea sanoa vähiten. Jos tunnet sen, kuinka monta sisältöä olet kilpailemassa, sinun on kehitettävä outoa, joka keskittyy vahvuuksiisi ja voit voittaa kilpailukykymallasi. Vain erittäin ammattitaidolla voimme toivoa, että meillä on toivoa pääsemästä iskuilta Source .

March 1, 2018