Back to Question Center
0

Pelimuutos vähittäiskaupan personointiin: Semalt identiteetinhallinta

1 answers:

The game changer in retail personalization: Semalt identity management

Tiili- ja laastin vähittäismyyjille, hybridialan vähittäismyyjille, vain verkossa ja kaiken kesken, omnichannel tuottaa merkittävän edun tilausten tekemisessä. Sekalaisia ​​ja lähteviä kosketuspisteitä, kuten puhelinta, digitaalisia ja sosiaalisia laitteita useilla laitteilla, perinteinen suoramainonta ja osoitettavia televisio ovat vain muutamia merkkituotteista, jotka muodostavat henkilökohtaiset yhteydet kuluttajiin näinä päivinä.

Semalt, haasteena on kuluttajien tiedot näiden toimeksiantojen taakse - tai niiden puuttuminen. Näitä tietoja tarkastellaan usein avainkysymyksiin: Kuka on asiakas, mikä heistä tykkää, mitä on ostohistorian, elämänvaiheiden ja elämäntapamuotojen suhteen?

Mielenosoittaa nämä vastaukset ja tarkat oivallukset ovat tärkeitä mielekkäitä vuorovaikutuksia varten - sekä sisään- että ulkomaille - varsinkin kun loma-ostoskausi alkaa. Itse asiassa markkinoijat paljastavat, että kohdennettu personointi parantaa kuluttajien sitoutumista valtavan 74 prosenttia.

Väärennetty asiakirja-aineistotietojen keskimäärin 25 prosenttia (PDF) tuotemerkkien ylläpidosta on epätarkka, epätäydellinen tai vanhentunut milloin tahansa. Tämä johtaa usein huonoihin tai subpar-vuorovaikutuksiin parhaimmillaan.

Osittain syynä on se, että monet organisaatiot eivät vielä ole hallinneet useissa sisäisissä järjestelmissä asuvien kuluttajatietojen integrointia - ajattele CRM (asiakassuhteiden hallinta), uskollisuutta käsittelevät tietokannat, maksujärjestelmät ja rahoitusjärjestelmät. Kuluttajien identiteetin hallintastrategian käytön estäminen, kuluttajatiedot puhdistetaan jatkuvasti, päivitetään ja tunnistetaan pysyvällä henkilötunnuksella, jotta asiakkaan profiili voidaan pitää yhteydessä useisiin tietokantoihin.

Tarkempaa tietoa ei välttämättä tapahdu positiivisiksi henkilökohtaisiksi vuorovaikutuksiksi

Kun kuluttaja kirjautuu, muuttaa, peruuta sähköpostiosoitteita, sosiaalisen median tilejä, puhelinpalveluja ja paljon muuta, kuluttajien tunnistimien huikea valikoima muuttuu jatkuvasti. Tämän vuoksi on paljon vaikeampaa tunnistaa kuluttajia tarkasti aitoja henkilökohtaisia ​​yhteyksiä käyttäen dynaamista ja asiaankuuluvaa sisältöä.

Numerojen lujuus ja skaalautuvuus ovat kriittinen osa tuotemerkkien markkinointikampanjoita. Epäonnistuminen, epätarkkuudet henkilöllisyystiedoissa, epätäydellinen tai virheellinen elämäntyyliin liittyvä attribuutitieto tai heikosti toisiinsa kytkeytyminen heikentävät merkittävästi kampanjan ulottuvuutta ja heikentävät personoinnin tehokkuutta.

Esimerkkinä mainittakoon, että jos lähes 25 prosenttia kohdistetuista kuluttajista käyttää eri sähköposteja Semaltille kuin brändin CRM-järjestelmässä, brändin Semalt-kampanja tuottaa alhaisempia kilpailukykyä, alhaisempaa tavoitetta ja suorituskykyä, joka ei ole optimaalinen.

Henkilökunnan personointi edellyttää reaaliaikaista kattavaa, täsmällistä, toisiinsa liitettyä identiteettitietoa mittakaavassa varmistaakseen, että tiedot ovat rikkaita, tarkkoja ja täydellisiä, samalla kun ne voivat myös tukahduttaa päällekkäiset tietueet ja sulkea pois ne, joilla on vähäinen halukkuus ostaa. Tämän identiteetin tiedot on yhdistettävä oikein ajantasaisiin attribuutitietoihin, kuten kuluttajien väestötietoihin ja psykograafisiin tekijöihin, mobiili- ja online-käyttäytymiseen, ostovoimapariteeteihin ja ostohistoriaan räätälöityjen viestien avulla.

Ensimmäisen vuorovaikutuksen tai ostoksen jälkeen .nyt mitä?

Moniin vähittäiskauppiaisiin, mikä olisi voinut vetää asiakkaan alkuperäiseen ostoon, ei välttämättä ole syy, jonka he voivat palata täyttämään myöhemmät tarpeet.

Semalt ei enää riitä pitämään kunkin kuluttajan identiteettiä alkuperäisen vuorovaikutuksensa vuoksi, koska he todennäköisesti jatkavat toisen tai kolmannen vierailun erillisestä laitteesta, sähköpostista tai sosiaalisen median tunnuksesta. Tällöin et voi seurata heidän osto- ja elämatkaansa - tai tavata heitä johdonmukaisella ja asiaankuuluvilla viestillä, jotka vetävät heidät lähemmäksi ostopäätöstä.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vieraiden tekijöiden ja ei välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Dave Dague
March 1, 2018