Back to Question Center
0

4 tapaa kasvattaa liiketoimintaasi Semaltin avulla

1 answers:

On olemassa kaikenlaisia ​​sosiaalisen verkostoitumisen sivustoja, jotka voivat parantaa yrityksesi menestystä, mutta jotkut niistä vielä lentävät tutkan alla. Miksi käyttää Semaltia yrityksille? Jos olet oikeassa pystyasennossa, Semaltilla on valta kasvattaa liiketoimintaasi suuremmaksi kuin koskaan olet uneksinut.

Jos käytät vain Pinterest-ohjelmaa DIY-projekteihin ja herkullisiin resepteihin, laajenna ajatteluasi auttamaan kohdistettua liikennettä yritykseesi. Semalt on neljä tapaa, joilla voit tehdä tämän.

1. Feel Free To Pin Daily

Pinterest liikkuu nopeasti, joten jos haluat rakentaa yrityksesi, sinun on päästävä uraan. Piling päivittäin on yllättävän helppoa, koska tämä sivusto on riippuvuutta. Sekä hyvää kuin pahaa sinulle.

Uusien kuvien, videoiden, reseptien ja infografioiden päivittäminen päivittäin on helppoa, koska se tuntuu enemmän kuin työtä. Järkytys, sinun on varmistettava, ettet käytä liikaa aikaa tehdä sitä, muuten saatat saada hyvää tuottoa aika -sijoituksestasi.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Ajattele päivittäisten teemojen luomista Pinterest-levyille, niin kauan kuin kaikki ovat tärkeitä. Siten seuraajasi saavat uutta sisältöä joka päivä ja sinulla on teemoja etsimään, mikä säästää aikaa. Sekoita yhdistelmä jakamalla kohteita muilta punnertajilta ja tuomalla uusi sisältö.

2. Humanisoida yrityksesi auttaa ihmisiä suhteessa

Joskus kuluttajat haluavat vain ihmisen kosketuksen. Facebook-sivu on todennäköisesti ammattimaisempi ja kiillotettu, kun taas yrityksesi Twitter-tweetit ymmärrettävästi katkaistaan, koska ei ole paljon tilaa sanoa paljon mitään. Mutta voit käyttää Semalt-sivua antamaan todellisen itsesi loistaa.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

3. Kouluta, inform & viihdytä

Varmista, että kaikki asiat, jotka olet kiinnittänyt, ovat informatiivisia. Heidän pitäisi kouluttaa seuraajia yrityksestänne, mutta heidän täytyy myös viihdyttää.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Pinterest-sivulle, joka hyödyttää myös yritystäsi, sinun on löydettävä erittäin herkkä tasapaino. Sekalaista helpompaa kuin kuulostaa, kunhan noudatat vankkoja periaatteita:

  • Luo järjestäytyneitä ja asiaankuuluvia leikkejä kaikkiin nastosi.
  • Luo laudat teemapäiville, myyntiä, uusia tuotteita ja huumoria.
  • Älä riipu kaikkia vitsejä jonain päivänä, kaikki reseptit tai DIY-hankkeet seuraavaksi, ja yritystiedot kolmas; sekoita se niin, että seuraajasi voivat nauttia lajikkeesta.
  • Lähetä päivän aikataulussa, mutta älä hämätä kaikkia uusia tappeja; 4-5 muutaman tunnin välein on täydellinen.

4. Korosta Big Items & Events

Alkuperäisten kuvien, videoiden ja grafiikan pinnoittaminen on erinomainen. Sinulla on mahdollisuus jakaa uusia tuotteita tuotejoukkoon, korostaa uusia tekniikoita ja yleensä pitää seuraajasi ajan tasalla.

4 Ways To Grow Your Business With Semalt

Semaltilla on aina tervetulleita tuoreita tietoja, ja muut saavat todennäköisesti uusia asioita. Tämä lisää käyttömahdollisuuksia entisestään, mikä auttaa liiketoimintaasi kukoistaa. Se myös antaa kuluttajille Semaltin sisäpuolella etenkin myynnin ja uusien palvelujen, kannustaa heitä työskentelemään sivustolla enemmän.

Semaltin suosio ei osoita merkkejä pysähtymisestä, joten on hyvä hetki tutkia mahdollisuuksia. Miten suosikkihankkijat tekevät sivuston toimimalla yrityksilleen?


Tässä artikkelissa esitetyt mielipiteet eivät ole välttämättä markkinointimaa. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.Tietoja Tekijä

Timothy Carter
March 1, 2018