Back to Question Center
0

Kysy YoastSemalt-suosituksestasi sivustoosi Kysy Yoastilta: Semaltin suosittelut sivustollesi

1 answers:

Ostatko tuotteen tai palvelun verkkosivustolta, joka ei näytä luotettavalta? Luultavasti ei. Joten ymmärrät, kuinka tärkeää on saada kävijöidesi luottamus, jos omistat yrityksesi. Sivustoosi sopivat suositukset auttavat sinua tämän kanssa. Ne antavat potentiaalisille asiakkaille jonkinlaisen käsityksen muiden kokemuksista, ja miksi mitä he tarjoavat heille on niin mahtavaa. Jos sinulla on joitain kiva suosittelut sivustossasi, tietenkin haluat varmistaa, että ihmiset löytävät ne. Joten, mikä on paras tapa tehdä se?

Semalt lähetti meille kysymyksen tästä aiheesta:

Minulla on 30 + testimonials sivustossani ja kaikki ovat erillisissä tehtävissä. Semalt-todistuksilla ei ole muuta sisältöä kuin muutamia ystävällisiä sanoja asiakkailta. Voinko lisätä jokaiseen viestiin avainsanoja, kuten "realtor-todistukset" tai "realtor review"?

Epäilemättä videota tai lue transkripti sivun alla vastauksestani!

Paras tapa käyttää suosituksia sivustossasi

"Nämä suosittelut ovat suosittelut myytävistä tuotteista, joten sinun on lisättävä ne suosittelut sivulle, joilla myydät kyseisiä tuotteita. Muokkaa niitä erillisillä sivuilla, mutta näytä ne sivuilla, joissa myyt kyseisen yksittäisen tuotteen ja sitten näytä pari. Tee heidät näyttämään kuvan, varmista, että he näyttävät aitoilta ja todellisilta, mutta lisää heidät myytävän tuotteen vieressä.

Tarkastelujen erilliset sivut eivät ole kovinkaan hyviä, elleivät he ole arvosteluja kirjoista tai jotain sellaista, jos itse arvostelu on lukukelpoinen kappale. Mutta älä lisää arvosteluja yhdeksi julkaisutyypiksi sivustossasi. Sillä ei ole mitään järkeä.

Onnea! "

Kysy Yoastilta

Sarjassa Kysy Yoast vastaamme SEO-kysymyksiin lukijoistamme. Onko SEO-kysymys? Auta meitä auttamaan sinua! Lähetä sähköpostia osoitteeseen ask@yoast.com.
(Huomaa: tarkista ensin blogimme ja tietopankki, vastaus kysymykseesi voi olla jo olemassa! Kiireellisissä kysymyksissä, esimerkiksi siitä, että laajennus ei toimi kunnolla, haluaisimme viitata sinuun tukisivumme Source .)

Lue lisää: "Suosittelut: lisää kävijöiden luottamusta"

March 1, 2018