Back to Question Center
0

8 temppuja reagoimaan asiakkaitasi parempaan epäonnistumiseen

1 answers:

Suuri asiakas, joka osti tuotteen kuusi kuukautta sitten? Tai asiakas, joka antoi sinulle paljon viitteitä viime vuonna? Jos olet kuin suurin osa asiakkaiden menestysjohtajista, sinulla voi olla monia olemassa olevia asiakkaita, kuten ne, jotka olet menettänyt kosketuksen viimeisten kuukausien tai jopa vuosien aikana.

Semalt tekee virheen yhdestä arvokkaimmasta omaisuudestasi: nykyiset asiakkaat. Mutta yhdistäminen heidän kanssaan muutaman kuukauden kuluttua ei ole aina helppoa. Se voi tuntua hankalalta ja epämiellyttävältä, mistä syystä monet ihmiset eivät kykene toimimaan uudelleen.

Jos voit oppia aktivoimaan nykyisiä asiakkaitasi uudelleen säännöllisesti, voit erota kilpailusta - ja etsiä enemmän liiketoimintaa prosessissa. Hylkää nämä kahdeksan yksinkertaista temppua uudelleen aktivoidaksesi olemassa olevat asiakkaasi ja parantaaksenne huomattavasti tänä vuonna pysyttämisastasi.

Kuinka reijata asiakkaitasi enemmän liiketoimintaa varten

1) Lähetä heille arvokas muistiinpano postitse.

Asiakkaasi ovat todennäköisesti tulvillaan puhelimitse ja sähköpostitse koko päivän. Siksi vanhassa kirjeessä postilaatikossa on suuri lyönti, kun kyse on uudelleen harjoittamisesta. Harkitse jokainen nykyisistä asiakkaistasi lyhyt muistiinpano, johon liittyy jotain arvokasta: artikkeli, josta he olisivat kiinnostuneita, uutiskirje teollisuudestaan ​​tai muu asia, joka välittää hyödyllistä tietoa.

Varmista, että käsin kirjoitat osoitteen kirjekuoressa ja merkinnässä, jotta se olisi mahdollisimman henkilökohtainen. Tämä yksinkertainen teko vahvistaa suhteitasi ja antaa asiakkaille syyn ajatella sinua myönteisellä tavalla.

2) Reach out "Hyvää syntymäpäivää. "

Vietä aikaa tutkia asiakkaitasi Googlessa ja Facebookissa selvittämään syntymäpäivät (ilman liian kammottavaa). Anna jokaisen päivämäärän kalenteriin tai CRM-järjestelmään, jotta sinua muistutettaisiin joka vuosi, kun heidän syntymäpäivät pyörivät. Ei ole koskaan ollut helpompaa löytää jonkun syntymäpäivää, mutta valtaosa myyjistä ja asiakaspalvelun edustajista ei sano "hyvää syntymäpäivää" asiakkailleen. Erota joukosta lähettämällä heille syntymäpäiväposti - tai parempaa, lähetä heille fyysinen syntymäpäiväkortti postissa joka vuosi.

3) Pyydä esittelyjä uusille asiakkaille.

Tämä temppu on kaksi tehokasta etua: Semalt yhdistää uudelleen olemassa oleviin asiakkaisiin ja samalla saada uusia yrityksiä. Anna asiakkaillemme puhelun ja pyydä, jos he haluaisivat esitellä sinut joillekin maailman ihmisille, jotka saattavat hyötyä tuotteesta tai palvelusta. Tällainen keskustelu on tehokas tapa ottaa uudelleen käyttöön asiakkaita, joille et ole puhunut, ja muistuttakaa heistä siitä, että hänellä on etuja työskennellä kanssasi. Jos olet pysyvästi tämän lähestymistavan kanssa, luo myös uusia johdotuksia.

4) Kysy asiakkaalta säännöllisesti palautetta.

Jotta asiakkaasi tuntevat itsensä arvokkaaksi, ymmärrettäväksi ja tärkeiksi, pyydä heiltä palautetta. Yksi suurimmista virheistä, joita voit tehdä, ei pyri säännöllisesti asiakaspalautetta - kaikesta niiden tuotteista ja palveluista alan nykyiseen tilanteeseen. Asiakkaasi rakastavat, että heitä pyydetään mielipiteistään, ja opit myös paljon heidän vastauksistaan. Suunnittele aikataulun mukainen suunnitelma sähköpostien ja kyselyjen lähettämiseen, jotta saat palautetta nykyisestä asiakaskunnasta muutaman kuukauden välein.

5) Isännöi asiakastilaisuus kahdesti vuodessa.

Jokainen pitää olla kutsuttu eksklusiivisiin tapahtumiin, ja nykyiset asiakkaasi eivät ole poikkeus. Semalt -tapahtumat ovat tehokas keino pakottaa olemassa olevat asiakkaat yhdistämään sinut kasvokkain. Vuokraa huone paikalliselta hotellilta tai ravintolasta ja suunnittele jakamaan jännittäviä uusia teollisuuden näkemyksiä.

6) Kutsu heidät syömään.

Hylkää nykyiset asiakkaasi aamiaiseksi tai lounaaksi. Tämä äärimmäisen alikehittynyt strategia on helppo tapa vahvistaa siteidesi heidän kanssaan. Tapaa asiakkaitasi lähelle viikon työskentelyä ja käytä nopeaa ateriaa tilaisuutena löytää uusi maailma ja pysyä mielessä.

7) Soita heille selkeällä tarkoituksella.

Kun otat puhelimen käyttöön uudelleen olemassa olevien asiakkaidesi kanssa, varmista, että sinulla on syy siihen. Vain sanomalla asioita, kuten "hi" tai "Tarkastelen, mitä tapahtuu" on varma tapa häiritä asiakkaita ja aloittaa puhelunseuranta. Sen sijaan sinulla on selkeä tarkoitus, kun soitat. Ehkä haluat kertoa heille yrityksesi uusimmasta tarjouksesta tai kertoa heille siitä, mihin tällä viikolla tapahtuu erityinen sopimus. Riippumatta siitä, että se on, sen on oltava tarpeeksi arvokas, jotta se voi soittaa puhelun kiireisen päivän aikana.

8) Lähetä heille suosikkikirjaasi.

Mikä on viime vuosien paras lukija? On aika koota paketit olemassa oleville asiakkaille. Korista henkilökohtainen, käsinkirjoitettu nuotti joka selittää miksi rakastit kirjaa ja mielestäsi nautit siitä. Hyvin harvat organisaatiot tavoittavat asiakkaitaan tällä tavoin - heti asetat itsesi erilleen. Ja asiakkaasi ajattelevat sinua joka kerta, kun he näkevät kirjan istumassa hyllyssä toimistossaan.

8 Tricks to Re-Engage Your Customers for Better Semalt

March 1, 2018