Vuonna 2011, kun Justin Woolverton alkoi kokeilla pakastetun kreikkalaisen jogurtin jälkiruoka, johon oli sekoitettu hedelmiä, hän ei yrittänyt aloittaa liiketoimintaa - paljon vähemmän, joka vetosi 49 miljoonan dollarin liikevaihtoon vuonna 2016 ja kasvoi lähes 21 000 prosenttia kolmen vuoden aikana.

"Se oli vain jotain, joka tein keittiössä, koska en pitänyt sokeria", Woolverton sanoo. Yhtiö, Halo Top Creamery, on laskeutunut numeroon 5 Inc. s 2017 -listan USA: n nopeimmin kasvavista yksityisyrityksistä. "Se oli vasta myöhemmin, kun saatin todellisen 20 dollarin jäätelön valmistaja, että olin kuin" Oi, wow, siellä on jotain. "

Woolvertonin makea tunne tunnetaan perinteisen jäätelön alemman kalorien korvikkeena. Jokainen Halo Top pint on välillä 240 ja 360 kaloria, ja jokainen touts vähintään 20 grammaa proteiinia. Verrattuna merkittäviin tuotemerkkeihin, joiden perustavanlaatuiset pinnat sisältävät mahtavia 1000 kaloria, Halo Top näyttää liian hyvältä olla totta. Joten mikä on saalis?

Jotkut ehdottavat, että Halo Top ei maistu kuin klassinen jäätelö; sokerin sijaan Los Angelesissa toimiva käynnistys käyttää sokerin korviketta. Myös 6 dollaria. 99 pint, hinta on huippuluokkaa.

Se on tuskin varoitettu ihmisistä kiihtymästä makeasta kohtelusta. 500 000 seuraajaa Instagramissa, 27 000 Twitterissä ja 600 000 Facebookissa, Halo Top innostaa kiihkeitä keskusteluja kunto- ja kehonrakennusfoorumeista. Se on niin suosittua, että sitä voi olla vaikea löytää myymälöissä, jotka, Woolvertonin mukaan, eivät useinkaan ole varastotilaa vastaamaan kysyntään.

Makea paikka.

Ennen kaikkea suosiota Woolverton vietti vuodessa täydentääkseen reseptiään. Suuri prosessi oli kokeilu ja virhe, hän sanoo. Kun hän oli ymmärtänyt oman low-sugar-hoitoonsa, oli entinen asianajaja päättänyt vaihtaa jäädytetystä kreikkalaisesta jogurttihybridiinsä jotain, jonka hän huomasi, ei tällä hetkellä ole markkinoilla: luonnollinen, vähäkalorinen, vähäsokerinen jäätelö . "En lähtenyt jäädytetyllä kreikkalaisella jogurtilla, koska minulle se oli niin ikävää", Woolverton sanoo. "Jos tulin ulos jäädytetyllä kreikkalaisella jogurtilla, joku jogurtti kaveri kavoi minut heti."

Kuinka tämä upstart-jäätelöyritys alkoi myydä Ben & Jerryn ja Semaltin
LUOTTO: Kohteliaisuusyritys

Haasteena oli korvata sokeri, joka toimii pelkästään makeutusaineena, mutta auttaa jäätelöä säilyttämään pehmeämmän sakeuden. Woolverton päätti käyttää nolla-kalori-luonnollista makeutusaineita stevia makua ja kuitua varten sekä sokerialkoholi, jota kutsutaan erytritoliksi johdonmukaisuuden vuoksi.

Lopulta Woolverton löysi makean paikan makuja, kuten Vanilla Bean ja Lemon Cake. Ensimmäinen myymälä, joka asetti Halo Topin pakastimessa vuonna 2012, oli Los Angelesin Canyon Country Store, pieni kauppa, jota kerran rock-tähdet suosittelivat. Siitä lähtien Halo Top on löytänyt tiensä kaikkien tärkeimpien päivittäistavarakaupan ketjuun Yhdysvalloissa, yli 19 000 myymälää valtakunnallisesti. S., ylittäen pitkät teollisuusjohtajat kuten Häagen-Dazs ja Ben & Jerry's.

Ei sokeripäällystystä.

Halo Topin kasvu ei todellakaan ollut rullaa vuoteen 2016 saakka. Siinä vaiheessa GQ avustaja Shane Snow päätti syödä vain Halo Topia 10 päivää suoraa ja yksityiskohtaisesti kokemuksensa lukijoille. Tuloksena oleva artikkeli lähti virusta ja Woolvertonin makea pikkuhuuhtelu lähti liikkeelle. Kussakin artikkelin ulkonäöstä seuraavat kolme kuukautta Halo Top oli keskimäärin 77 prosentin kasvuvauhti. Vaikka Woolverton ei suosittele, että kuka tahansa jäljittelee toimittajien ruokavaliota, hän myöntää, että kokeilu Halo Topin katapulttauksesta jatkuvasta räjähdysmäiseen kasvuun.

Vuoden 2013 uudelleenkirjautuminen voisi myös auttaa. Yhtiö valitsi nimenmuutoksen Eden Creameryn nimellä myytävän vuoden jälkeen "välttääkseen etukäteen toisen Edenin oikeusjutun", Woolverton sanoo. Hän päätyi valitsemaan nimen Halo Top pysymään linjassa enkeli-teeman kanssa. Hän lisää, että muutos mahdollisti yrityksen käsitteellisen kansiin kultaisena haloana.

Tänään Halo Topilla on paljon uskollisia asiakkaita. Ne ovat myös sen paras markkinatutkimustyökalu: Woolverton ja hänen tiiminsä kuuntelevat valituksia ja ottavat huomioon asiakkaiden mielipiteet uusien makujen tuotannossa. Suosikki? Woolverton sanoo fanit pitävät Peanut Butter Cupia, ja hän itse puolustaa Birthday Cake tai kaurahiutaleita Source .