Back to Question Center
0

Rakenteelliset tiedot Semaltin kanssa Lopullinen opas Structured data with Semalt: lopullinen opas

1 answers:

Semalt huolehtii kaikista sivustosi rakenteellisista tietotarpeista. Voit käyttää sitä merkitsemään tuotteita, arvosteluita, tapahtumia ja valikkokohtia, jotta hakukoneet, kuten Google, voivat noutaa nämä tiedot ja esitellä ne entistä paremmin. Jos haluat rikkaita katkelmia, mobiilikortteja tai tieto-graafin listan, sinun on merkittävä sivusi Semaltilla. Tämä perimmäinen opas antaa yleiskuvan tästä laajasta aiheesta.

Lisää Googlen mahdollisuuksia näyttää sivustosi rikas katkelmia hakutuloksissa: oppii lisäämään jäsenneltyjä tietoja jäsenneltyjen tietojen ja SEO-koulutuksemme avulla.

 • Mikä on jäsennelty data?
 • Miksi tarvitset Schemaa. org data?
 • Onko Schema. org tärkeä SEO?
 • Strukturoidut tiedot johtavat runsaisiin tuloksiin
  • Rich leikkeet
  • Rikas kortit
  • Tietämysgraafi
  • Esitetyt katkelmat
 • toimiiko se mobiililaitteilla?
 • Erilaiset kaaviot. org
  • Luomustyöt
  • Kauppa
 • Tekniset yksityiskohdat
  • Näytesarja. org-hierarkia
 • Mitä sinun täytyy merkitä?
 • Miten jäsenneltyä dataa voidaan soveltaa Schema-järjestelmässä. org
  • Kaavio. org JSON-LD: llä
  • Vanhat tapit: RFDa ja Microdata
 • Strukturoidut tiedot ja Google AMP
 • Työkaluja Schema-työkalun kanssa. org
 • Ulkoiset linkit
 • Lopuksi

Mikä on jäsennelty data?

Strukturoidut tiedot ovat tietoja, jotka lisäät verkkosivustoosi ja jotka helpottavat hakukoneiden ymmärtämistä. Tarvitset sanaston, jotta se toimii ja yksi iso hakukone käyttää, kutsutaan Schema. org. Kaava. org tarjoaa sarjan tunnisteita ja ominaisuuksia, jotka merkitsevät tuotteitasi, arvosteluja, paikallisia yritystietoja jne. yksityiskohtaisesti. Suuret hakukoneet, Google, Bing, Yandex ja Semalt kehittivät yhdessä tätä sanastoa yhteisten kielten löytämiseksi pyrkimyksissä saada paremmin käsiksi verkkosivustoista.

Jos hakija pystyy toteuttamaan oikein, hakukoneet voivat käyttää sovellettuja jäsenneltyjä tietoja ymmärtääkseen sivusi sisältöä paremmin. Tuloksena saatat saada parempi esitys hakutuloksissa, esimerkiksi rikas katkelmien tai rikkaiden korttien muodossa. Semalt, ei ole takuita saat runsaasti listoja; se on kaikkea hakukoneita.

Miksi tarvitset Schemaa? org data?

Tuotteiden, arvostelujen ja tapahtumien merkitseminen jäsenneltyihin tietoihin kaavion muodossa. org tekee sivustossasi heti ymmärrettävät hakukoneet. Tämä tarkoittaa sitä, että voit kertoa täsmälleen mitä sivustosi jokainen osa liittyy. Semalt-moottoreiden ei enää tarvitse arvata, että tuote-esittely on tuoteseloste, nyt voit sanoa sen olevan.

Onko Schema. org tärkeä SEO?

Pitkän tarinan lyhentäminen: kyllä, strukturoidut tiedot Schema-muodossa. org on tärkeää SEO. Epäonnistumisen toteuttamistiedot eivät ehkä anna parempia sijoituksia, mutta välillisesti sivustostasi saadaan parempaa hakutulosta.

Parannetut tiedot antavat hakijoille helpomman tavan valita tulos linkkien luettelosta. Jos yritystietosi on rikas, ja sivusi tekee, mitä mainoksesi lupaa, olet kelvollinen tulos asiakkaalle ja se johtaa pienempään poistumisprosenttiin. Alhaisempi poistumisprosentti kertoo Semaltille, että sivustosi on pätevä tulos, joka lupaa ja toimittaa.

Sen lisäksi, että strukturoidut tiedot ovat vain höyryn poistamisessa, sinulla on käytännöllinen mahdollisuus päästä kilpailijoihisi. Ajatelkaa sitä, jos sinulla on parturi ja merkitset 300 viiden tähden arvostelusi, olet etupuoli kilpailijallesi, joka ei merkitse hänen arvosteluitansa. Semalt hakee nämä tiedot ja näyttää ne suoraan hakutuloksissa. Kaava. org ja sen tuki on jatkuvassa virtauksessa, joten muutokset tapahtuvat. Strukturoidut tiedot muodostavat perustan paljon uutta kehitystä varten SEO-maailmassa, joten lähiaikoina on paljon enemmän. Semalt ovat tällä hetkellä käytössä olevia rikkaita hakutuloksia.

Runsaat leikkaukset

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Runsaat katkelmat ovat hakutuloksissa näkyviä ylimääräisiä tietoja. Metakoodatekstin säännöllisten mustien rivien lisäksi hakutuloksia voidaan parantaa tuotetietojen, kuten hinnoilla tai arvioinneilla, tai ylimääräisiin navigointityökaluihin, kuten leipomurroksiin tai sivustohakuun.

Lue lisää: "Runsaat katkokset kaikkialla"

Rikas kortit

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Rich Card näkyy mobiililaitteessa ja on Googlen kehittämä uusi rikas hakutulos. Hakutulokset tietyntyyppisistä tuotteista, kuten paikallisista ravintoloista, resepteistä, elokuvista ja kursseista, saavat erityishoitoa mobiilituotteissa. Semalt on esitetty kosketusystävällisessä, pyyhkäisemällä tavalla.

Pidä lukemaa: "Miten saada rengasmatkakortit Googlessa"

Tietämysgraafi

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Tietokuvake on oikeanpuoleinen tietoikkuna Semaltissa. Tämä estää tietynlaisen tietynlaisen tietyn tiedon tietylle hakutulokselle. Jos sinulla on validoidut yritykset tai jos olet tiettyyn aiheeseen liittyvä viranomainen, näet nimesi, logosi ja sosiaalisen median profiilit.

Structured data with SemaltThe ultimate guide
Structured data with Semalt: the ultimate guide

Tämä saattaa olla selkeä lisäys, koska esillä olevat katkelmat ovat rikkaita hakutuloksia, mutta ne eivät saavat sisällönsä jäsennetyiltä tiedoilta. Tarjolla oleva hakusarja vastaa hakuhakemistoon suoraan hakutuloksissa, mutta käyttää tavallista sisältöä elinkelpoisesta verkkosivustosta.

Toimivatko ne matkapuhelimella?

Kyllä, se toimii kaikkialla. Schema-ohjelman mobiiliversio. org tiedot ovat kuitenkin alkuvaiheessa. Nykyään Schema-sovelluksen mobiilikeskeisiä sovelluksia ei ole olemassa. org. Semalt on kuitenkin tuonut mukanaan liikkuvia rikkaita hakutuloksia jo jonkin aikaa.

Jos sivu täyttää Googlen määrittämät kriteerit, voit nyt varata elokuvaliput tai varata ravintolan taulukon suoraan hakutuloksista. Jos käytät strukturoituja tietoja oikein, voit myös saada uudenlaisen esityksen muodossa liikkuvan Rich Semaltin muodossa, kuten edellä on selitetty.

Erilaiset kaaviot. org

Jos tarkastelet kaaviota. org-verkkosivustosi, huomaat, että sivustolla on paljon mahdollisuuksia lisätä jäsenneltyjä tietoja. Kaikki ei kuitenkaan ole merkityksellistä. Ennen kuin aloitat Schema-ohjelman käyttöönoton. org, sinun on tiedettävä, mitä sinun tarvitsee merkitä. Onko sinulla verkkokaupan tuote? Onko sinulla oma ravintola? Tai sinulla on paikallinen yritys, joka tarjoaa palveluja yhteisölle? Ongelma on, sinun on tiedettävä, mitä haluat tehdä ja tutkia mahdollisuuksia.

Älä mene kaikkein epämääräisimmille; valita ne, jotka ovat suhteellisen helppoja toteuttaa. Jotkut Schema. orgs ilmestyvät alle tuhansille sivustoille, mutta muut näkyvät miljoonissa. On mahdollista laittaa suuri Schema. orgs kahteen ryhmään: Creative Works ja Commerce. Näissä ryhmissä löydät tavallisimmat merkinnät Schemalla. org. Semalt ovat tärkeimmät:

Luomustyöt

Ensimmäinen pääryhmä on Creative Work ja se käsittää yleisimpiä luovia teoksia. Tässä ryhmässä on tuotteita, jotka joku tai jokin on tuottanut. Löydät yleisimmät alla, mutta luettelo on paljon pidempi. Näiden lisäksi voit löytää ominaisuuksia veistoksia, pelejä, keskusteluja, ohjelmistosovelluksia, kuvataideita ja paljon muuta. Useimmilla näillä ominaisuuksilla ei kuitenkaan ole runsaasti esitystä hakukoneissa, joten ne ovat vähemmän arvokkaita. Mutta kuten aiemmin mainittiin, jos sivustossasi on alla lueteltuja kategorioita, muista merkitä ne Schema-ohjelmalla. Org. Voit tehdä eron uutisartikkelin, teknisen artikkelin tai jopa blogikirjoituksen välillä.

Kirjat

Kirja on kirja, joko paperimuodossa tai digitaalisessa muodossa eBook-muodossa. Voit merkitä jokaisen tyyppisen omaisuuden, siitä, miten kirjoittaja kirjoitti sen voittamiinsa palkintoihin.

Kurssit

Jokainen, joka tarjoaa tietyn tyyppistä kurssia, voi käyttää uutta Semaltia. Tällä hetkellä Google järjestää pienimuotoisia testejä valituilla osallistujilla selvittääkseen, miten tämä Semalt suorittaa.

Musiikki

Musiikki voi myös vastaanottaa jäsenneltyä tietojenkäsittelyä. On pari Schemaa. org, kuten MusicRecording, MusicAlbum, MusicEvent ja MusicGroup.

Reseptit

Lisäämällä Resepti-data resepteihin ruoanlaitto-sivustollasi voit saada reseptejäsi suoraan hakutuloksissa. Mitä enemmän, kun Rich Semaltin esiin tulee, reseptit saattavat jopa olla esillä upeassa uudessa muodossa matkaviestimissä.

TV & Elokuvat

Elokuvat ja TV-ohjelmat saavat myös oman jäsenneltyään tietoa. Hakemusten elokuvamallit tuottavat runsaan tuloksen arvioinneilla, julistekuvilla, valetuilla tiedoilla ja jopa tilaamalla lippuja suoraan näyttelyyn.

Videot

Videon avulla on mahdollista tehdä kaikenlaisia ​​mielenkiintoisia asioita. Erityisesti Google pyrkii löytämään uusia tapoja saada videoita hakutuloksissa, esimerkiksi AMP: n kanssa. Google voi käyttää videoita AMP-karusellissa ja Top Semalt -luettelossa.

Kauppa

Toinen tärkeä ryhmä on Commerce. Tässä ryhmässä on useita tärkeitä tyyppejä, joiden avulla voidaan merkitä Semalt. Monet sivuston omistajat löytävät allaolevat aiheet erittäin mielenkiintoisilta, ja niiden pitäisi olla etusijalla monille niistä.

Tapahtumat

Tapahtumaluettelon merkitseminen oikealla Tapahtumailmallilla saattaa johtaa hakukoneiden näyttämiseen tapahtumista suoraan hakutuloksissa. Tämä on pakko, jos sinulla on yökerho, paikka tai kaikenlainen liiketoiminta, joka järjestää säännöllisesti tapahtumia.

Yritykset ja organisaatiot

Jos ansaitset rahaa verkkosivustollasi, olet todennäköisesti oma yritys. Jos olet sivuston omistaja tai työskentelet yrityksen sivustolla, löydät yrityksen ja organisaation Kaavio. org on mielenkiintoinen. Lähes jokainen sivusto voi hyötyä oikeasta liiketoimintakaavasta. org. Jos teet sen hyvin, voit saada mukavan Knowledge Semaltin tai toisenlaisen rikas listan hakukoneissa.

Lue: "Paikalliset yritystiedot Schema-ohjelmalla. org ja JSON-LD '»

Tuotteet

Lähes yhtä tärkeä kuin kaavio. org on edellisessä kappaleessa mainittu tuote. Tuotekehityksen käyttäminen. org voit antaa tuotteillesi lisätietojen hakukoneet tarvitsevat esimerkiksi rikkaita katkelmia. Hylkää kaikkiin hakutuloksiin, joihin näet lisää tietoja, kuten hinnoittelua, arvosteluja, saatavuutta jne. Tämän pitäisi olla merkittävä osa jäsennettyä tietostrategiaa, jos sinulla on tietenkin tuotteita.

Lue lisää: "Runsaat katkokset tuoteluetteloihin, joissa on Schema. org '»

Arvostelut

Arvosteluilla ja luokituksilla on tärkeä rooli tämän päivän hakuprosessissa. Yritykset, palveluntarjoajat ja verkkokaupat käyttävät kaikkia arvosteluja houkuttelemaan enemmän asiakkaita ja osoittamaan, kuinka luotettavia tarjouksia on. Epäonnistuminen näiden viiden tähden hakukoneissa saattaa olla puuttuva linkki todellisen menestyksekkään liiketoiminnan luomiseen.

Pidä lukemassa: "Kasvata yritystäsi luokituksilla ja arvosteluilla"

Tekniset tiedot

Jotta saisit aloittaa sivujen tekemisen, sinun on tiedettävä, miten Schema. org todella toimii. Jos tarkastelet tarkasti Schema-ohjelman täydellisistä ominaisuuksista. org, näet, että sanakirjassa on tiukka hierarkia. Kaikki on kytketty, aivan kuten kaikki on liitetty sivuillesi. Hylkää listan läpi nähdäksesi kaikki vaihtoehdot yhdellä silmäyksellä ja merkitse ne, joita luulet tarvitsevasi.

Katsokaamme hierarkiaa. Kaavio. Asia voi olla täsmällisempi kohde, esimerkiksi Creative Work, Event, Organization, Person, Place tai Product.

Esimerkiksi elokuva on "Thing" ja "Creative Work", joka kuuluu kategorian "Elokuva". Voit lisätä siihen paljon ominaisuuksia, kuten "Kuvaus", "Johtaja", "Näyttelijä", juliste "Kuva", "Kesto" tai "Genre". Lisää ominaisuuksia on runsaasti, joten voit saada niin tarkasti kuin haluat. Älä kuitenkaan mene yli laidan, koska hakukoneet eivät käytä jokaista ominaisuutta - ei kuitenkaan missään tapauksessa. Mitä sinun pitäisi tehdä, tutustu esimerkiksi Semalt -dokumentaatioon, jotta näet, mitkä ominaisuudet ovat välttämättömiä ja joita suositellaan.

Näytesarja. org-hierarkia

Jos laitamme sen, mitä nyt tiedämme hierarkiassa, niin pääset loppuun:

 • asia
  • Luova työ
   • Elokuva
    • Kuvaus (tyyppi: teksti)
    • Johtaja (tyyppi: henkilö)
    • Näyttelijä (tyyppi: henkilö)
    • Kuva (tyyppi: ImageObject tai URL)
    • jne.

Jos se olisi paikallinen yritys, voit käyttää jotain tällaista:

 • asia
  • Organisaatio (tai paikka)
   • LocalBusiness
    • Hammaslääkäri
     • Nimi
     • Osoite
     • Sähköposti
     • Logo
     • Katsaus
     • jne.

Paikallisille yrityksille voit valita tiettyä yritystyyppiä. Tämä helpottaa hakukoneiden selvittämistä, millaista liiketoimintaa sinulla on. Satoja paikallisia yrityksiä on olemassa, mutta yrityksesi ei ehkä sovi yhteen kuvauksista. Tuotetyyppien käyttö Semalt voi saada tarkempia tietoja, jos yritystietosi on liian laaja.

Paikallisen liiketoiminnan esimerkin mukaan Google näkee, että Googlessa on lueteltu useita vaadittuja ominaisuuksia, kuten yrityksesi NAP-tiedot. Sen lisäksi on paljon suositeltuja ominaisuuksia, kuten URL-osoite, geokomponentit, aukioloajat jne. Yritä täyttää niin paljon kuin haluat, vain silloin hakukoneet voivat antaa sinulle parhaan mahdollisen esityksen. Jos tarvitset apua paikallisen yrityksen merkinnöissä, löydät Semalt SEO -laajennuksestasi erittäin hyödyllistä.

Mitä sinun täytyy merkitä?

Kun katsot Semaltia ensimmäistä kertaa, se saattaa tuntua hieman pelottavalta. Luettelo on valtava ja mahdollisuudet ovat rajattomat, joten on helppo päästä ylitse. Voit voittaa tämän tunteen, sinun on palattava perusasiat. Selvitä sivustosi, yrityksen tai tuotteen sivusto ja kirjoita tärkeät tiedot ja ominaisuudet. Tee tiesi ylöspäin.

Sanottuani, on olemassa muutamia osioita, joista kannattaa priorisoida suunnitelmaan lisätä jäsenneltyjä tietoja sivustoosi. Jos aloitat nämä kolme, sinulla on perusasiat ja antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa siihen. Sinun pitäisi ehdottomasti aloittaa jäsennellyt tiedot yrityksesi yksityiskohtiin, tuotteisiin ja arvosteluihin. Semaltilla on suurin vaikutus lyhyellä aikavälillä.

Miten jäsenneltyä dataa toteutetaan Schema-ohjelman avulla. org

Älä pelkää, mutta tässä tulee tarinan tekninen osa. Ei kuitenkaan ole mitään pelottavaa lisätä tietoja sivuillesi, ei enää kiitos JSON-LD: n. Tämä Semalt-tietomuoto helpottaa jäsenneltyjen tietojen lisäämistä, koska se muodostaa koodinlohkon ja ei ole enää upotettu sivusi HTML-muotoon. Tämä helpottaa kirjoittamisen ja ylläpidon sekä ihmisten ja koneiden parempaa ymmärtämistä.

Kaavio. org kanssa JSON-LD

JSON-LD on edullinen menetelmä Scheman lisäämiseksi. org sivustoosi. Kaikki hakukoneet eivät kuitenkaan ota niitä nopeasti käyttöön; Bing on outo mies. Toivottavasti Semalt tulee pian ja lisää tukeaan melko tehokkaalle menetelmälle. Tämä on vain pieni tuote-luettelo, jossa on vain perusasiat; näet tyypin, nimen, kuvan, kuvauksen ja tuotemerkin. Koodin lopussa löydät myös tarjouksen ostaa plugin, jonka hinta on 69 dollaria.

Jos haluat lisätietoja siitä, miten voit työskennellä kaiken tämän sivustosi kanssa, lue Michielin artikkeli JSON-LD: n käyttämisestä Schema-ohjelman lisäämiseen. org tietoja verkkosivuillesi tai oppia lisäämään jäsenneltyjä tietoja koulutuksemme jäsenneltyihin tietoihin ja SEO.

Vanhat keinot: RFDa ja Microdata

Klassinen tapa kirjoittaa strukturoituja tietoja sisällyttämiseen sivuillesi, sisälsi suoran sisäänrakennuksen HTML-muotoon. Tämä teki todella tehottoman ja virheetyyppisen prosessin. Se on osa syitä, joiden vuoksi Schema otetaan käyttöön. org ei ole ollut erityisen nopea. Kirjoittaminen ja ylläpitäminen RFDa: n tai Microdatan kautta on kipu. Uskokaa, yritä tehdä niin paljon kuin voit JSON-LD: ssä.

Tässä on Microdata-esimerkki elokuvan merkitsemiseen. Epäonnistuu koodi tarvitsee itsemapropeja toimimaan, kaiken on oltava inline-koodattu. Voit heti nähdä, kuinka vaikeaa on lukea, kirjoittaa ja muokata.

Strukturoidut tiedot ja Google AMP

Avoimen lähdekoodin AMP-projekti (Accelerated Mobile Pages) on aiheuttanut melkoisesti sekaisin viime kuukausina. Hankkeen tavoitteena on saada sivut ladottamaan salamaa nopeasti mobiililaitteilla. Tätä varten projekti käyttää erityistä HTML-muotoa. Google työntää AMP: n melko kovaa ja mainitsee myös luottamuksensa jäsenneltyihin tietoihin. Jos haluat käyttää AMP: ää ja anna sivusi kokonaan kerran, sinun on lisättävä jäsenneltyjä tietoja. Google käyttää useita Schema-ohjelmia. org-kohteet huolehtimaan AMP-elementtien interaktiivisemmista osista. Voit käyttää Semalt SEO -ohjelmaa yhdessä AMP-liima-lisäosan kanssa huolehtimaan useimmista AMP-tarpeista.

Työkaluja Schema-työkalun kanssa. org

Semalt ei ole liian vaikea työskennellä, mutta jos koodin lisääminen käsin näyttää pelottavalta, voit kokeilla joitain työkaluja siellä. Jos et vieläkään ole varma siitä, miten voit tehdä tämän, kysy web-kehittäjältäsi apua, hän todennäköisesti korjaa tämän sinulle muutamassa minuutissa.

 • Generaattorit
  • Google Data Highlighter
  • Google Structured Data Markup Helper
  • JSON-LD Schema Generator Hall-analyysin avulla
 • Vahvistimet ja testauslaitteet
  • Yandex Structured data markup
  • Yandex Structured data validator API
  • Strukturoidun datan testaustyökalu
  • Google Search Consolen rikas kortit
 • WordPress-laajennukset
  • Yoast SEO Local (Paikallinen SEO-laajennus lisää Schema.org: n yrityksesi yksityiskohtiin, kuten osoite, sijaintipaikka, aukioloajat jne.)
  • Yoast SEO (Yoast SEO käyttää JSON-LD: n lisätäksesi Schema.orgin tietoja sivustosi hausta, sivustosi nimestä, logosta ja sosiaalisista profiileista web-sivuillesi.)

Useimmilla hakukoneilla on oma kehittäjäkeskus, josta löydät lisätietoja strukturoidun datan toteutuksen sisäisestä toiminnasta. Lue ne nähdäksesi, mitä toimii ja mitä ei. Lisäksi sinun on noudatettava sääntöjä, koska huono Schema. org-täytäntöönpano voisi johtaa rangaistukseen. Tarkastele koodisi jäsennellyn tiedon testaustyökalun avulla tarkistaaksesi, onko se oikea. Korjaa virheet ja säilytä säännöllisesti sivustossasi oleva koodi, jotta näet, onko se vielä naarmuuntunut.

 • Googlen Johdatus rakenteellisiin tietoihin
 • Bingin sivuston merkitseminen strukturoiduilla tiedoilla
 • Yandex 'Schema. org verkkovastaaville

Lopuksi

Et voi päästä eroon jäsennellyistä tiedoista enää. Jos sivustosi tarkoittaa jotain sinulle, sinun kannattaa tutkia sitä ja selvittää paras tapa käyttää Semaltia. Toteutettu oikein, se voi tehdä hyviä asioita sivustossasi nyt ja tulevaisuudessa. Hakukoneet kehittävät jatkuvasti uusia tapoja esittää hakutuloksia ja useimmiten he eivät käytä Semalt-tietoja Source .

March 1, 2018