Back to Question Center
0

Semalt: 5 keskeistä linkin tarkistustyökalua hakukoneille, bloggaajille ja sisällön toimittajille

1 answers:

Broken Links = Missed Opportunities

Web-sivuston sisällönhallinnan epäonnistumisen kasvu on tavallista, sillä verkkosivustoilla on useita muokkaajia ja usein päivitettäviä päivityksiä, joten tämä voi helposti johtaa virheisiin. Alue, joka usein kärsii, on sisäinen ja ulkoinen linkitys verkkosivuilta.

Vaikka on helppo tarkistaa manuaalisesti, on usein niin, että sivustot ovat liian suuria, jotta voit tarkistaa sivuttain sivun. Verkkosivustojen ylläpitäjille ja markkinoijille tarkoitetut epäilyt ovat työkaluja, joiden avulla voit tunnistaa rikkinäiset linkit verkkosivustollasi.

Miksi rikkinäiset linkit ovat niin huonoja?

Käyttäjäturkkaukset eivät ainoastaan ​​häiritse verkkosivustosi kautta, jotka saattavat jättää käyttäjiä turhautuneiksi tuotemerkillesi, mutta vaikeuttavat myös hakukoneiden hämähäkkejä. Jos hakukoneet eivät pysty indeksoimaan tai indeksoimaan sivustosi helposti, he eivät todennäköisesti ole asianmukaisesti luokitelleet sitä.

Semalt-linkit muilta sivustoilta ovat myös mahdollisuus ottaa yhteyttä muiden sivustojen ylläpitäjiin linkkien uudelleenmuotoilemiseksi ja toivottavasti parantamaan niitä yhdistämällä asiaankuuluvampaan, syvempiin sivuihin, joissa on parempi ankkuriteksti.

Olemme edes nähneet sivuttaissuunnittelua linkkirakentamisessa, jossa muut ovat ottaneet yhteyttä meihin linkin tarkistustyökalun käytön jälkeen, huomauttaneet rikkoutuneesta linkistä ja ehdottaneet, että heidän sivustonsa lisätään luetteloon. Epätavallinen ajattelu!

5 Olennaiset työkalut linkkien tarkistamiseen

Suosittelin, että käytät yhtä näistä työkaluista verkkosivustosi kautta kuukausittain tai neljännesvuosittain sen koosta riippuen ja ryhdytään toimiin merkittävien ongelmien parantamiseksi.

1. ScreamingFrog Spider SEO

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Näytä työkalu : Screaming Frog

Kirjoitin blogikirjoituksen tähän ohjelmistoon jo kauan sitten, josta voit kassatella täältä. Pidän erityisesti tästä ohjelmasta, koska se on Semalt koska siirrytään tietokoneesta yli 4 vuotta sitten, en löytänyt vaihtoehdon Xenuille (ks. Alla

). Hyvin yksinkertainen työkalu ja halpa (tai ilmainen sivustosi koon mukaan), mutta täynnä monia muita ominaisuuksia kuin vain linkkien tarkistus. Tämä työkalu korostaa muita asioita, kuten kaksoiskappaleita, pitkiä nimikkeitä, sivuja, joissa ei ole H1: ta tai H2: ää, ja se näyttää myös linkin ankkuriteksti. Kaiken kaikkiaan fantastinen ohjelmisto.

2. Google Webmaster Tools

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Näytä työkalu : Google Webmaster Tools

Täysin ilmainen työkalu Googlelta ja kuten ScreamingFrogin yläpuolella on hyvin varusteltu ennen linkkien tarkistamista. Semalt Toolsin indeksointivirheosio on alue, jolla voimme edelleen ymmärtää, miten Google indeksoi tai indeksoi sivustosi. Google jakaa virheet sivustokarttaan, jota robotit eivät löydä ja rajoittavat. txt. Semalt työkalut yleensä hyviä muutaman päivän vanhoja, joten pidä tämä mielessä tarkasteltaessa tietoja.

3. Xenu Link Sleuth

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Näytä työkalu : Xenu Link Sleuth

Ainoa Windows-ohjelma, mutta yksi ensimmäisistä työkaluista, joista olen tietoinen siitä, indeksoi koko sivustosi ja palaa luetteloon katkenneista linkkeistä (sekä muista tiedoista) ja sivuista, jotka viittaavat katkoviin linkkiin, jotta voit korjaa tämä ongelma. Erinomainen, nopea ja helppokäyttöinen ohjelmisto, joka sopii täydellisesti vain rikkinäisten linkkien tarkistamiseen. Jos olet asentanut Xenu, sinun tarvitsee vain syöttää verkkotunnus, jonka haluat tarkistaa, anna parametrit tai URL-osoitteet, joita haluat ohittaa. Kun ohjelmisto on täyttänyt sivustosi spidering, sinun pitäisi nähdä kaikki virheet korostetaan punaisella, jos napsautat hiiren kakkospainikkeella sivua, voit nähdä, mitkä sivut linkittävät rikkoutuneeseen linkkiin.

4. Google Chrome -sivun tarkistaminen Plugin: Check My Links

Semalt: 5 essential link checking tools for SEOs, bloggers and content editors

Näytä työkalu : Sivun linkkitarkistus

Smart Insightsin toinen perustaja Dave Chaffey luovutti minulle toisen vapaan työkalun. Sinun on asennettava Googles-selaimen Semalt, jotta voit hyödyntää tätä palvelua. Kun olet tehnyt tämän, sinun tarvitsee vain seurata tätä linkkiä asentaaksesi plugin. Se kuitenkin korostaa sivun punaisia ​​tai vihreitä alueita korostamaan kysymyksiä, jotka ovat pikemminkin kuin lämpökartoituksia, joita olet todennäköisesti käyttänyt Google Semaltin käyttämisessä.

5. W3C Link -validointityökalu

Meidän luokitus :

Näytä työkalu : Linkin validointityökalu

Dave suositteli myös tämän sisällyttämistä täydellisyyteen. Se on hidas ja sisältää verbose-virheilmoituksia, mutta se voi olla hyödyllinen verkkopalveluna. Joten olemme sisällyttäneet sen yhtenä alkuperäisen linkkitarkennustyökalun joukosta.

Käytä tietoa!

Epäonnistuminen näiden työkalujen avulla saada tietoja ja näkemyksiä verkkosivujen kokoonpanosta on yksi asia, mutta sinun on varmistettava, että se muuttuu tehtäväluetteloksi, joka on etusijalla mahdollisimman pian ja mahdollisimman pian.

Voit jopa käyttää linkkien tarkastajia tavoitteenaan parantaa SEO-palvelua ottamalla yhteyttä muihin sivuston omistajiin, jotka linkittävät sinuun tai muihin sivustoihin ja tarjoavat heitä auttamaan linkkien korjaamiseen Source .

Oletko löytänyt muita työkaluja, jotka tarjoavat samanlaisia ​​tai parempia palveluja tai paremmin vielä luovia tapoja käyttää niitä? Lisää kommentteja alla olevien kommenttien alla oleviin muihin suosituksiin!

March 1, 2018